Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nem azt mondom, h nem "Barca-szint", hanem: ebbe a csapatba egyelőre nem fér bemessi1918 írta: "Barca-szint", mintha olyan nem is lenne. A másik meg, hogy Victor Sanchezt mindenki szidja, de szerintem annyira nem is volt rossz. Általában, nem az alibi passzokat választotta, hanem megpróbált, indítani, ívelni, keresztlabdákat adni. Azt, hogy Aduriz, hogy futotta le, inkább hagyjuk, mert szeritnem Puyolt vagy Piquet is simán lefutotta volna, úgyhogy ez nem mérvadó.
"Barca-szint", mintha olyan nem is lenneMikaos írta:Kár érte, én is bíztam benne, hogy játszani fog.
Victor Sánchez-t nem érzem egyelőre Barca szintű játékosnak, legalábbis az eddigi teljesítménye alapján.
Ha Milito megérkezik, akkor még kevesebb esélye lesz Cáceresnek, ami nem jó...
Annál azért ez kicsit erősebb tendencia...Nem egy kávéház a két eset.westerngom írta: Remélem, ez is csak olyan lesz mint Yaya mellőzése és minden a helyére zökken.
- igen a mezszám kicsit elgondolkodtató........., igen, normális esetben Ő játszott volna..........CFirpo3 írta:Szerintem nem véletlenül kapta meg a 2-es számú mezt...
Biztosan volt valami baja, azért nem lett nevezve, mert normális esetben Ő játszott volna nem VS.
Teljesen mértékben egyetértek Veled és örömmel olvasom vissza sorai(mat)dat, hogy volt aki rajtam kívül le merte írni ezen a szent honlapon, hogy nem kicsi a katalán elhajlás Pep döntéseiben.Varga Tamás írta:Mielőtt páran visszakérdeznének, előrebocsátom:
1. elégedett vagyok a csapat eredményeivel.
2. az eddigi eredmények igazolták Pep döntéseinek helyességét.
3. igen, boldoggá tesz az új Barca.
DE!
Én nem értem, egyáltalán nem értem, mi lehet az oka Martin Cáceres ilyen fokú mellőzésének. Milyen szakmai indokai lehetnek Guardiolának, hogy ennyire nem bízik Martin képességeiben, felkészültségében. Milyen okok vezethettek el addig, hogy már egy Victor Sánchezhez is előbb nyúl a Mester, mint a spanyol liga egyik legígéretesebb védőjéhez? Egyáltalán: minek igazoltuk le 16,5 millió euróért, ha meg a kispadra sem fér oda? Ez rossz pedagógia az Edző részéről - szerintem.
Keresem az okokat, és egyet találtam: nem KATALÁN, nem saját nevelés. És a túlzott bizalom a saját nevelésekben - szerintem - 100%-ig kivehető Pep döntéseiben. Itt persze nem Xaviékra gondolok, hanem a fiatalokra. Akik közül Busquets és Pedro iránti bizalmat megalapozottnak találom, és helyeslem. Viszont a két Victor esetében már nem.
Na mindegy. Mi, innen Magyarországról nem látunk bele a Barcelona öltözőjébe. Max. értetlenül állunk a dolog előtt, és kérdéseket teszünk fel: MIÉRT?
Köszönöm, ha elolvastátok.
Szerintem sem gondolta ,hogy kiszorítja az említett védőket , de pont ezaz hogy most nem is kellett volna kiszorítani senkit mert Alves nem kezdett.Varatrix írta:Nem tudom, de nem hiszem hogy Cáceres csalódott lenne mert nem játszik.
Nem hiszem hogy azt hitte, hogy ide jön kiszorítja a Keretből (Puyolt) vagy Marquezt esetleg Militot. Fiatal és tudja, hogy ő a jövő játkosa.
Piqué meglepően sokat játszik, viszont szerintem tehetségesebb is mint Cáceres. Ő lehet a jövő Puyolja.
Militoról csak annyit, hogy szerintem a KH-ek közül ő a leg gyengébb.
Az ő eladását megfontolnám!
én nem becsülöm alá az athletico madridot... mindössze reménykedem benne, hogy a kupában kap lehetőséget Martin.Varatrix írta:Ennyire nem kell alá becsülni az Atletico Madridot!Valentino írta:Hát reménykedjünk benne, hogy kedden a kupában végre kezdőként számít rá Pep!!!én is már sajnálom szegényt, hogy nem játszik... és inkább ilyen 20ad rangú V.S. kap lehetőséget
Nem hiszem hogy pont ellenük kéne kipróbálni!
Ami azt illeti nem hiszem hogy egyhamar kezdőbe kerül.
Amikor ide igazolt vállalta hogy csere lesz.
Viszont eladni is felelőtlenség.
Ő és Piqué lehetnek a jövő KH párosa!
Ennyire nem kell alá becsülni az Atletico Madridot!Valentino írta:Hát reménykedjünk benne, hogy kedden a kupában végre kezdőként számít rá Pep!!!én is már sajnálom szegényt, hogy nem játszik... és inkább ilyen 20ad rangú V.S. kap lehetőséget
Victor posztja középső középpályás, tudjuk hogy ő nem fog nagy karriert befutni itt, de ügyes gyerek, kis technika is szorult belé, de a sebessége... A lényeg hogy hiba nem a posztján játszatni.Etooka írta:OFF:Persze,van benne potenciál!De csakis a középpályán, egy kisebb csapat ellen lenne nálam kezdő,ha pihentetni kell Xaviékat!A védelemben katasztrófa:lassú,nehézkes és nem magabiztos...socio66 írta: Jah,úgy tűnik Victor egyenlőre nem üti meg a jelenlegi csapat szintjét. Talán van még benne potenciál,adjunk időt neki.Különben is, mindenki nem lehet sztár,még egy ilyen utánpótlás akadémián sem..![]()
ON:Szerintem Caceres kezd kedden,mert Pep rotálási elvében most ő jönne,remélem, így lesz