mrmonster írta:Marquez nálam jobb védő, mint Milito.
Azt nem mondtam, hogy a két fiatal jobb Militonál, de ők még nagyon fiatalok, és emellett kellően jó is pl. Pique ahhoz, hogy akár kezdők is lehessenek rotációnál, sérüléseknél. És egy idő után igen, úgy gondolom, hogy pl. Pique jobb lesz, mint Milito. Cacerest pedig meg mondom őszintén, még nem is láttam játszani éles meccsen a Betis elleni meccset kivéve.
Nekem személy szerint Rafa a kedvenc védőm több hibája, forma hanyatlásai és emberi gyarlóságai ellenére is (mielőtt megkérdezi valaki: - felesleges durvaságok, sunyi törlesztések, stb..),
Puyi az etalon a lelkesedése, a munkabírása és profizmusa miatt.
Milito aki mindig megbízható pontja volt a védelemnek kiváló helyezkedésének és rutinjának köszönhetően.
Pique a hát nem is tudom........., kicsit tank szerű. Szerintem!!, nagyon mások az erényei mint a többieknek, talán ezért egyes helyzetekben előnyt élvezhet (:nagyon magas, pl. kapu előtti beíveléseknél Ő a király), de a jelent tekintve több hátrányát (lassú, nehézkes) látom a többiekkel szemben.
Cacares valahogy könnyed, jó mozgású, gyors technikás, kicsit Marquezre hasonlít a stílusa.
Az, hogy Pique jobb lesz-e mint Milito?? -az idő majd eldönti, remélem igazad lesz, mert akkor egy jó időre megoldódnak a védő problémák.