Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca52
Jugador d'estrella

2009.01.03. 22:34:21

Varga Tamás írta:Nem, rosszul láttátok. Ő Pedrito volt. Busquets a kispadon volt.
A meccs elejéről lemaradtam, de akkor biztos nektek van igazatok. javascript:emoticon :)
A mai Atlético fél óra alatt semmit nem csinált, ha így játszanak a jövő héten nem kell félni tőlük. mellesleg elvettek a valenciától két gólt... közben tizi...
barcaloki
Jugador del Barça

2009.01.03. 22:27:48

Toure Yaya. Ohó Technikás!.Ha nem lenne technikás nem lenne a Barcelona játékosa, itt még a szertáros is technikás!
Világi villant :lol:
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.03. 22:25:25

Vélemények: Yaya gólja kellett ahhoz hogy ne 1 rossz emlék legyen ez a meccs... A bíró hitelét nálam akkor elvesztette amikor Henry és Josemi sárgát kaptak, nem volt az. De ez még semmi, szegény Dani mekkora könyököst kapott, megtorlatlan eset lett belőle. Utólag belegondolva elég gyér volt a játék, a második félidőben nagyon kiengedtünk, végül behúztuk. VV-t lehet szidni de itt védenivalója szinte nem is volt... Victor Sanchez nekem nem okozott csalódást :arrow: Cáceres pihentetése Pep eheti nyilatkozatának is betudható :arrow: Messit elengedi a franciák elleni meccsre mert Európában van a lényeg hogy ne kelljen kontinensek között utazgatni. Xavi szerintem fantasztikus volt, voltak hihetetlen passzai, de a langyos játék nem az ő hibája volt, számomra bebizonyította 1 átlagos mérkőzésén is hogy a világ első számú maestroja. Henry a góljánál gyönyörűen csinálta, no meg az a sarkazás a végén, látszik hogy középcsatárként a legjobb... Bojan megint nem kapta meg a lehetőséget nah majd Atma ellen Cáceressel együtt... Puyol, Marquez átlagos teljesítményt nyújtott, Eto'o küzdött lényeges siker nélkül... Hlebnek volt 1-2 szép passza de neki se volt semmi extra a játékában. És akkor 2 villanás: Iniesta visszatért, az a szép cselsorozat a végén, no meg gól, stílusos visszatérés :!: Touré gólja pedig fenomenális volt a világ legjobb vkp-ja. Pep nyilván felhívja a srácok figyelmét a hibákra a lényeg a 3 pont, ezt teljesítették, szép volt :!:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.03. 22:25:08

lui1698 írta:
barca52 írta:Amúgy jól láttam a közvetítés során, hogy Cácerestől balra Busquets ült a lelátón? Nekem nagyon úgy tűnt... :roll: csak az alvilági nem mondta, mondjuk ő Cácerest sem vette észre.
Igen, jól láttad ő volt az.
Nem, rosszul láttátok. Ő Pedrito volt. Busquets a kispadon volt.
Kép
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.01.03. 22:24:58

lui1698 írta:
barca52 írta:Amúgy jól láttam a közvetítés során, hogy Cácerestől balra Busquets ült a lelátón? Nekem nagyon úgy tűnt... :roll: csak az alvilági nem mondta, mondjuk ő Cácerest sem vette észre.
Hát én, ahogy visszaemlékszem, az Pedrito volt és nem Busquets. Sergit én a meccs elején láttam melegítőbe.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.01.03. 22:24:51

Nem nagyon éreztem, hogy valaki szervezné a játékot, ezért nagy húzás volt betenni Iniestát, akinek a beállásával(és Alvesével) szerintem megváltozott a játék képe. Touré gólja fantasztikus volt, Pep viszont ne a középhátvéd pozíciójában kezdjen kísérletezgetni az eredetileg középpályás (és ott sem Barca-szintű) Sanchezzel. Pont az ilyen meccseken kellene Cacerest bevetni. Eto'o-t én nem kritizálnám, már többször kifejtettem, hogy mikor Henry játszik, akkor a kameruni rendszerint gyengébb, mintha Ini játszaná be a baloldalt (ezért kövezzenek meg, de én Henryt a padra tenném, függetlenül attól, hogy megtalálta a helyét a csapatban). Zárójeles megjegyzésemhez hozzátenném, hogy mivel Hleb a szokásos gyenge formáját mutatta, ezért az Ini-Eto'o-Henry hármas szerepeltetése teljesen indokolt volt.

A fehérorosz gyenge játéka azt is megmutatta, hogy Messi helyett nincs alternatívánk a jobboldalra, Alves felfutásaiban bízhatunk egyedül, ha az argentin zseni nem játszik.

Negatívum Sanchez és Hleb játéka számomra, ugyanakkor a többiek jó munkát végeztek, különösen Touré (mint mindig), Xavi, Henry és a csereként beállt Alves, Iniesta duó.

A 2. gólnál pedig szerintem ellenfélről pattant Guddyhoz a labda, az nem volt les, hogy Iniesta előrébb állt-e a többieknél, azt nem merném megválaszolni. Ettől függetlenül megérdemelt a győzelem, a Mallorca 1 kapuralövéssel gólig jutott, nem volt kérdés, ki uralja a meccset.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.01.03. 22:22:24

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.01.03. 22:21:55

Az is jó ebben a mostani Barca-ban, hogyha hátrányba kerülnek, érezni és látni is hogy tesznek a fordításért. Az elmúlt kétévben ez nagyon hiányzott.
Ünnepek után kihozták a fiúk a maxot, bár Valdes meglepett, de nem lett belőle baj. Henry zseni, lehet hogy egy év kellett neki hogy felpörögjön, de megérte várni. Iniesta-t én inkább Gudjohnsen helyére hoztam volna be, de Pep mester húzása vált be. :) Hleb játéka tetszett az elsőfélidőben, utána valóban picit visszaesett. Eto'o, Eto'o, talán ez pont egy olyan meccs volt, ahol sehogyse tudott volna gólt szerezni, de a társak megtették helyette.
Grat ismét csak a csapatnak, újabb +3pont. :) Visca el Barca!
*Utálom a spanyol bírókat...
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
barca52
Jugador d'estrella

2009.01.03. 22:19:24

Amúgy jól láttam a közvetítés során, hogy Cácerestől balra Busquets ült a lelátón? Nekem nagyon úgy tűnt... :roll: csak az alvilági nem mondta, mondjuk ő Cácerest sem vette észre.
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.01.03. 22:17:16

barca52 írta:A két majom a Sportklub stúdiójában (ja bocs, három, mert a Léderer sem egy lángész) vaksi, szerintem nem volt les. Amúgy meg ha les is volt, teljesen megérdemelten nyertünk, noha nem brillíroztunk. sőt!
A tél legnagyobb húzása az lenne, ha Hlebet eladnánk, mert harmatgyenge. Nem értem, mit lát benne a vezetőség, már nyáron sem értettem, miért vettük meg. :roll: Sok labdát elad, alig akad néhány sikeres megmozdulása.
Remélem, nem sűrűn fog játszani...
Iniesta pótlására elég volt. Szerintem nem volt olyan gyenge a mai meccsen, szépen vezette a labdát, az tény, hogy nagyon sokat eladott. Amivel nem vagyok kibékülve, az Victor Sánchez kezdése...Cáceres miért nem játszhatott? Ezerszer jobb lett volna, ráadásul a gól is Sánchez lelkén szárad elég alaposan...Én végülis elégedett vagyok, párszor leizzadtam ugyan, de egyértelműen megérdemeltük a 3 pontot. A 2. gólunk pedig ha les is volt, nem volt az a kimondottan órdítónagy...Ja és a bíró megint ellenünk fújt nagyon sokszor, talán kijárt nekünk :) És hát Touré :D Azt hiszem cserélhetik a hálót, mert csúnyán meglőtte:D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.03. 22:16:52

Gudyval most mi bajod volt, ő segédkezett a 2. gólnál is. Alvesék tegnap tértek vissza Barcelonába jó, hogy nem kezdtek :roll: . Caceressel meg nem tudhatjuk mi van...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Monti
Jugador d'estrella

2009.01.03. 22:16:13

Léfe írta: 3. Gudyt meg lehet, hogy azért szerepelteti mert talán titkos rokona. Nem ide való
Szerintem ma nagyon jol jatszott ..illetve inkabb hasznosan.
Ez egy olyan meccs volt amin nehez volt csillogni villogni..no persze Zazanak sikerult..de az mas :D
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Buitre
Jugador d'estrella

2009.01.03. 22:14:56

mielőtt a madridisták reklamálnának, ajánlom figyelmükbe a 98'as Bl döntő egyetlen gólját...
valószínűleg fordított esetben nem lenne ilyen jó memóriád :wink:
az 1etlen dolog, aminek örülök, h Iniesta visszatért. Egyike a kevés szimpatikus Barca játékosoknak
Léfe
Entrenador del Barça

2009.01.03. 22:13:49

Nem játszott jól a csapat, mert sok volt az elszort labda, a rosz csel, de akkor is megérdemelték, mert ennyivel jobbak voltunk. Szerintem azért nem itélt lest mert az egyik fehérről került előre a labda. Na annyi még kikivánkozik belőlem, hogy ha 100-0 ra nyertünk akkor sem értem, hogy
1. Mit keres a baloldali középpályás Hleb jobb szélen.Nem ez a posztja, ordit róla
2. Nem kezd Alves-Militó-Pique, de Caseres aki Uru válogatott a nézőtéren ül, egy nyeretlen kölyök meg középen.
3. Gudyt meg lehet, hogy azért szerepelteti mert talán titkos rokona. Nem ide való
4 Etoo bár sok golt rug, szinte sohasem nem emeli a labdát át a fekvő kapuson, hanem gurit.
Nem lehet mindig parádézni, nekem elég volt a győzelem.
Fecó
gg86
Jugador d'estrella

2009.01.03. 22:13:13

Nehéz meccs volt, de nem lehet azt mondani, hogy nem megérdemelt a győzelem, hiszen csak egy csapat próbált meg focizni.
barca52
Jugador d'estrella

2009.01.03. 22:10:34

A két majom a Sportklub stúdiójában (ja bocs, három, mert a Léderer sem egy lángész) vaksi, szerintem nem volt les. Amúgy meg ha les is volt, teljesen megérdemelten nyertünk, noha nem brillíroztunk. sőt!
A tél legnagyobb húzása az lenne, ha Hlebet eladnánk, mert harmatgyenge. Nem értem, mit lát benne a vezetőség, már nyáron sem értettem, miért vettük meg. :roll: Sok labdát elad, alig akad néhány sikeres megmozdulása.
Remélem, nem sűrűn fog játszani...
Pavel
Entrenador del Barça

2009.01.03. 22:09:41

Szerintem sem volt les. Az ellenfél lábáról pattant Guddy elé. Ilyen volt Dani Alves gólja is a Valencia ellen. Iniesta, hát ember legyen a talpán aki megmondja, hogy egyvonal volt vagy egy kicsit előrébb állt-e. Kéréseim a hétvégére: A. Madrid-Valencia 0-0, Madrid-Villa 0-0 esetleg 0-1.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.01.03. 22:08:24

Tény, hogy a második gólunk gigantikusan 2szeres les volt. Legalábbis nekem annak tűnt, de megérdemelten győztünk, kiszenvedtük. Grat a csapatnak. Akit mindenképpen kiemelnék, az Touré, Gudjohnsen (az első félidőben), Alves, és Márquez. Akiben csalódtam az Eto'o volt, és a már nemis akkora csalódést keltő Victor Sánchez. Semmi keresnivalója itt. Új Oleguer nem kell a csapatba. Adjuk, vagy adjuk kölcsön nekem mind1, de egyáltalán nem értem mit keres itt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.03. 22:08:13

Aki bajnok akar lenni, annak az ilyen meccseket is be kell húzni-ez közhely, de igaz. Nem játszott jól a csapat, ezt egyértelműen a pihenőnek tudom be, de a lényeget-a 3 pontot-így is megszereztük. Guddy tény, lesen volt, de szerintem valahogyan akkor is behúztuk volna a meccset, ha az a gól nincs.( mielőtt a madridisták reklamálnának, ajánlom figyelmükbe a 98'as Bl döntő egyetlen gólját...)
Egyénileg Henryt, és Yayát, valamint a visszatérése után remekül mozgó Iniestát emelném ki, a többiek még nem pörögtek fel igazán, majd a jövő héten.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kudu
Entrenador del Barça

2009.01.03. 22:06:16

kennyke04 írta:sztem a bepassz egyértelműen ellenfél játékos lábáról ment Gudy elé, Ini meg bevárta a paszt, szóval nem volt les, vagy ha igen, azt nagyon mérőszalaggal kéne nézni...
Ezt én is így gondolom.

Csalódtam a mallorcában, nagyon unszimpatikus focit mutattak ezzel a sok rugdosással, vergődéssel, kötekedéssel...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
BarcaGeri
Jugador del Barça

2009.01.03. 22:05:18

Az egész meccs alatti teljesítményéért meg lehet dícsérni Yaya-t, ez a gól a végén meg egyszerűen hatalmas :D Meghúzgálta a Mallorca védőit elég rendesen :)
Grat. a csapatnak ;)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.03. 22:03:11

Nehéz volt, de a végeredmény a lényeg:3-1 :D

A második félidőben nem igazán találtuk a fogást a Mallorcán, az utolsó passzok nem sikerültek és mezőnyben is lassan játszottunk, ami egy betömörülő csapat ellen nagy hiba!De szerencsére jött a második gól - ami eléggi vitatott, ha Eto'oról pattant oda, akkor szvsz les, ha nem,akkor nem - ami után viszont a Mallorca kikelt magából és várható volt a piros!Összességében teljesen megérdemelt a győzelem, sokkal többet tettünk a győzelemért!Yaya meg nagyon nagy arc! :lol: Hibázott, és végig látszott rajta, hogy agilisan játszik,próbálja kijavítani a hibáját!A végén pedig feltette az őszi illetve a mai teljesítményére a koronát!Csatárokat megszégyenítő mozdulattal csapta be ellenfélét, majd HATALMAS erővel a kapuba lőtt!Óriási volt :D

3-1 és vele a 3 pont, ez tökéletes az új év első meccsén!

Ui.:Pep hatalmas volt, hogy hajtotta már a srácokat :P
.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.01.03. 22:02:18

sztem a bepassz egyértelműen ellenfél játékos lábáról ment Gudy elé, Ini meg bevárta a paszt, szóval nem volt les, vagy ha igen, azt nagyon mérőszalaggal kéne nézni...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.01.03. 22:01:49

Negatívumok: Váldes és Sánchez játéka
Pozitívumok: Győzelem, Puyol, Abidal, Yaya, Henry és Ini játéka.

Nem volt jó meccs, de hoztuk és ez a lényeg. 2. gólunk meg sztem les volt, utána viszont önzetlen volt Gudi. :)
Benga
Entrenador del Barça

2009.01.03. 22:00:22

Kicsit se elfogultak a gyökér kommentárok. A bepassz am nem volt les csak előtte. A vonalat kell nézni.
Ilyetszól: a kiállítás Henry provokációja miatt volt...:D szánalmas
Lezárt