Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, tavaly az elődöntőben ő volt az egyetlen aki Messi-n kívül eljutott Van der Saar kapujáig. Szóval tényleg hasznos az angol csapatok ellen.LG írta:Én nem támogadtam nyáron balszélső igazolását, mert ugy voltam vele, h Iniesta megoldja, de azt nem gondoltam volna, h 2 klasszis játékosunk is lesz arra a posztra, mert Henry is magára talál. Nagyon örülök, h mostmár meccsek óta jól játszik, és lövi a gólokat, nagy segitség lesz majd a BL-ban egy jó Henry, főleg az angol csapatok ellen.
Pontosan kezd pislákolni, a Barcás Henry!geridoss írta:. kezd pislákolni az Arsenalos henry
Íme egy ilyen Henry gól (a barcában): http://www.youtube.com/watch?v=mzRlH50pWPoValentino írta: Kíváncsi vagyok mikor sikerül neki végre egy olyan gólt lőnie, mint amilyet az Arsenal-ban is lőtt jó párat, ahogy szépen behelyezi a hosszú felső sarokba a labdát...![]()
Ma is próbálkozott vele
Azt nem nagyon értem, hogy mikor bizonyított vkp pozícióban, mikor tavaly állandóan átrohantak a középpályánkon.Rivaldo11 írta:Megint betalált, pedig annyira nem játszott jól, mint az ezt megelőző derbiken, de azért rossz sem volt. A gólja egy nehéz szituációt oldott meg, nem könnyű onnan ballal belőni a hosszúba.
Ami lentebb írtatok, ahhoz annyit, hogy egy Xavi-Touré-Ini középpálya simán működőképes, ne feledjük hogy Iniesta már bizonyított vkp-ként is egy időben, meg amúgy sem lenne neki gond többet védekeznie, hisz univerzális. Ez annyiban kapcsolódik Henryhez, hogy Ő meg maradjon csak kezdő a balon.
Kit érdekel? Mai gólja is szép volt.Valentino írta:Nagyon hasznos tagja volt ma is a csapatnak...1 helyzet-1gól és rengeteg jó passz!!!
Kíváncsi vagyok mikor sikerül neki végre egy olyan gólt lőnie, mint amilyet az Arsenal-ban is lőtt jó párat, ahogy szépen behelyezi a hosszú felső sarokba a labdát...![]()
Ma is próbálkozott vele
Tény, hogy Iniesta sokkal jobb, mint Busquets, de stabilitás szempontjából jobb, ha Sergio játszik, védekezésben többet ér, mint az inkább kreativitásával kitűnő Iniesta. Valóban igaz, hogy Iniesta valószínűleg csere lesz egy ideig, de aztán én inkább vetném be Henry helyén, ahol Eto'ot és Messit labdákkal tömi, mint a védekezőbb pozícióban. Lehet azzal érvelni, hogy Henry több gólt szerez, ami igaz is, de én úgy érzem, hogy ha Ini játszik a balszélen akkor a kp és a támadósor is olajozottabban működik + vele a pályán vertünk egy hatost az Atleticónak (igaz, a francia is szórt egyet a végén).Mikaos írta:Komolyan nem értem, miért beszéltek jól működő Xavi-Busquets-Touré trióról, miközben max. 90 percet ha játszottak eddig együtt így az egész bajnokságban???![]()
Lehet, hogy jól működNÉnek...az más kérdés!
Én azt mondom, hogy Xavi-Iniesta-Busquets/Touré egy otthoni, laza meccsen (és akkor Henry a balszélső).
Ha idegenbeli, védekezősebb meccs, akkor Xavi-Busquets/Keita-Touré felállás, és akkor a balszél a taktikától függően Henry/Iniesta.
Igen!!!Etooka írta:Igazából klasszis csatár jellemzőit mutatta ma is:1 helyzet/1 gól;emellett még számtalan jó passzt láttam tőle!
Az igaz, hogy eltűnt, de ezen a meccsen nagyon nehéz volt egy csatárnak,hisz körülötte vagy 5 védő sorakozott fel, ahogy átvette a labdát!
Szerintem egy játékosnál nem a gól/meccs átlagot kell nézni, hanem hogy hogyan játszik a CSAPAT azzal a játékossal a pályán.LG írta:Iniesta nagyszerű játékos, de egy jó Henryt még miatta sem lehet kihagyni.