Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A meccs elejéről lemaradtam, de akkor biztos nektek van igazatok. javascript:emoticonVarga Tamás írta:Nem, rosszul láttátok. Ő Pedrito volt. Busquets a kispadon volt.
Nem, rosszul láttátok. Ő Pedrito volt. Busquets a kispadon volt.lui1698 írta:Igen, jól láttad ő volt az.barca52 írta:Amúgy jól láttam a közvetítés során, hogy Cácerestől balra Busquets ült a lelátón? Nekem nagyon úgy tűnt...csak az alvilági nem mondta, mondjuk ő Cácerest sem vette észre.
Hát én, ahogy visszaemlékszem, az Pedrito volt és nem Busquets. Sergit én a meccs elején láttam melegítőbe.lui1698 írta:Igen, jól láttad ő volt az.barca52 írta:Amúgy jól láttam a közvetítés során, hogy Cácerestől balra Busquets ült a lelátón? Nekem nagyon úgy tűnt...csak az alvilági nem mondta, mondjuk ő Cácerest sem vette észre.
Igen, jól láttad ő volt az.barca52 írta:Amúgy jól láttam a közvetítés során, hogy Cácerestől balra Busquets ült a lelátón? Nekem nagyon úgy tűnt...csak az alvilági nem mondta, mondjuk ő Cácerest sem vette észre.
Iniesta pótlására elég volt. Szerintem nem volt olyan gyenge a mai meccsen, szépen vezette a labdát, az tény, hogy nagyon sokat eladott. Amivel nem vagyok kibékülve, az Victor Sánchez kezdése...Cáceres miért nem játszhatott? Ezerszer jobb lett volna, ráadásul a gól is Sánchez lelkén szárad elég alaposan...Én végülis elégedett vagyok, párszor leizzadtam ugyan, de egyértelműen megérdemeltük a 3 pontot. A 2. gólunk pedig ha les is volt, nem volt az a kimondottan órdítónagy...Ja és a bíró megint ellenünk fújt nagyon sokszor, talán kijárt nekünkbarca52 írta:A két majom a Sportklub stúdiójában (ja bocs, három, mert a Léderer sem egy lángész) vaksi, szerintem nem volt les. Amúgy meg ha les is volt, teljesen megérdemelten nyertünk, noha nem brillíroztunk. sőt!
A tél legnagyobb húzása az lenne, ha Hlebet eladnánk, mert harmatgyenge. Nem értem, mit lát benne a vezetőség, már nyáron sem értettem, miért vettük meg.Sok labdát elad, alig akad néhány sikeres megmozdulása.
Remélem, nem sűrűn fog játszani...
Szerintem ma nagyon jol jatszott ..illetve inkabb hasznosan.Léfe írta: 3. Gudyt meg lehet, hogy azért szerepelteti mert talán titkos rokona. Nem ide való
valószínűleg fordított esetben nem lenne ilyen jó memóriádmielőtt a madridisták reklamálnának, ajánlom figyelmükbe a 98'as Bl döntő egyetlen gólját...
Ezt én is így gondolom.kennyke04 írta:sztem a bepassz egyértelműen ellenfél játékos lábáról ment Gudy elé, Ini meg bevárta a paszt, szóval nem volt les, vagy ha igen, azt nagyon mérőszalaggal kéne nézni...