Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom miért nem rakta Cacáres-t akit megvettünk drága pénzért és szinte egy meccsen sem játszott eddig. Amin meg játszott ott meg ojat teljesített h már rég a keretben kellene lkennie nem a padon.Varga Tamás írta:Éljen Pep nagyszerű, fenomenális, brilliáns döntése. Ennyire vak egy ember nem lehet. Mit látnak ebben a félkegyelmű victor akárkiben, egy hatalmas nagy rakás lócitrom. A focihoz annyi köze van, mint nekem a kriketthez! Középső védőnek berakni, utolsó embernek? Normális ez a Pep? Nem tudom.
Ezt még egy Piqué is beérte volna, nehogy már ne hibáztassuk, mikor úgy ment el mellette a gyerek... Egyébként támadásban is vicc, amit csinálunk, nagyon kéne Iniesta, semmi kreativitást nem látok.mindorokke_barca írta:vegyetek vissza... ki vesztette el a labdat?... sanchez lassu, de nehogyrmar ez az o hibaja legyen....
A lassúság nem egyenlő a bénasággal....legalábbis nálam.noname írta:Az nem az ő hibája h 20 méteren 4et vertek rá?mindorokke_barca írta:vegyetek vissza... ki vesztette el a labdat?... sanchez lassu, de nehogyrmar ez az o hibaja legyen....Ha ilyen lassú és béna akkor nincs semmi keresnivalója itt!
Az nem az ő hibája h 20 méteren 4et vertek rá?mindorokke_barca írta:vegyetek vissza... ki vesztette el a labdat?... sanchez lassu, de nehogyrmar ez az o hibaja legyen....
MichaaBee írta:Komolyan mondom, ez már szánalmas!![]()
Nem játszik Cáceres?
16,5-ért vettük és amikor játszhatna, akkor holmi Sánchezek játszanak helyette?
Megáll az ész...
Valami nagyon nincs ott rendben, mostmár meggyőződésem, hogy igen nagy zűr van ott/vele!