mákja? mi az hogy "majdnem kifejelte" pernia.. tökéletesen ívelt a kapuba. ennyi erővel a madrid ellen is mákja volt, hogy cannavaro nem ért oda. az összes gól mák, mert "majdnem" védi a kapus.Fernando írta:A 3. gólnál mákja volt, majdnem kifejelte Pernía. Leadhatta volna a mellette állónak. Remekül játszott a csapat legjobbja volt, de kicsit Maradonának is tette.
Leo Messi
- sneco7
- Capitá del Barça
Szerintem meg Perniának lett volna mákja,ha ki tudja fejelni!Fernando írta:A 3. gólnál mákja volt, majdnem kifejelte Pernía. Leadhatta volna a mellette állónak. Remekül játszott a csapat legjobbja volt, de kicsit Maradonának is tette.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Azért a 3. gól előtt passzolhatott volna..... 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Danka00792
- Director del Fútbol
Messi a legjobb, CR elbujhat mögötte.
Mindenki becsülje meg, hogy hétröl hétre élöben láthatja Leo Messit focizni!
Mindenki becsülje meg, hogy hétröl hétre élöben láthatja Leo Messit focizni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2009.01.06. 21:58:29-kor.
- miihii
- KHAL
Ő a XXIII. század játékosa,fényévekkel felette jár mindenki másnak.Remélem soha nem fogják alávetni különlegesen alapos orvosi vizsgálatnak,mert kiderülne,h ő valóban MÉS QUE EN EMBER
A Föld legjobbja!
És a miénk!!!!
Hálát rebegek ezért minden földi és földöntúli erőnek,h ez így alakult.
VISCA EL BOLHA!!!

A Föld legjobbja!
És a miénk!!!!
Hálát rebegek ezért minden földi és földöntúli erőnek,h ez így alakult.
VISCA EL BOLHA!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
jót tett neki a szünet, nagyon gyengélkedett már az év vége felé, most meg újra aláz. ezek a szólók bemehetnének már neki idén, hihetetlen, hogy ezekből nem lesz gól (pont az atletico ellen maradt ki a legutobbi is)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
mAI TELJESÍTMÉNYE EMBERFELETTI, FRENETIKUS, GYÖNYÖRŰ!
Csodálatos gálaelőadást varázsolt nekünk ma estére, hogy a visszavágó csak formalitássá silányuljon - reményeink szerint!
FORCA BARCA!
FORCA MESSI!
Csodálatos gálaelőadást varázsolt nekünk ma estére, hogy a visszavágó csak formalitássá silányuljon - reményeink szerint!
FORCA BARCA!
FORCA MESSI!

hisztiánó ronaldó...ugyan már
titokban ő is tapsol a tv előtt

titokban ő is tapsol a tv előtt

tényleg nem ember. egy kis terület kell neki és azt csinál a védelemmel amit akar. ha nincs területe, akkor meg simán csak lehetetlen elvenni tőle a labdát és fűzi sorban a védőket.
Kiemelném.Bogika87 írta:Messi 11-e![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.uefa.com/footballeurope/news ... 90631.html
Nagyon kifejező amit Xavirol mondott![]()
![]()
"He is a phenomenon."
Left-back: Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord)
ilyen B.védőnk sem lesz soha többet,mint Gio.
Amugy abszolut hiteles kezdő a tavalyi teljesitményhez képest,csak Messi hiányzik belőle,de persze magát nem rakja be , Fair

Messi 11-e
Nagyon kifejező amit Xavirol mondott
"He is a phenomenon."

Nagyon kifejező amit Xavirol mondott

"He is a phenomenon."
-
- Entrenador del Barça
off: elvezem nalatok ezeket a megnyilvanulasokat, azok alapjan mondtok egy emberrol velemenyt amiket irnak rola a kulonfele szennylapok, minden marhasagot elhisztek amit olvastok, hihetetlen h mennyire nem tudtok szelektalni... ketszinu? hanyszor hallottal maradonaval interjut amikor tenyleg o nyilatkozott es nem csak az ujsagbol olvastad? mondjuk amugy sem ertened h mit mond.kakaszilajos írta:azért ez a maradona nem kicsit kétszinű srác: most ott nyalja messzi seggét barszelónában, fél éve meg olyanokat nyilatkozott róla, hogy agüero jobb játékos messzinél, ő az igazi utódja...mondjuk 10 év drog után mit várhat az ember...
on: biztos vagyok benne h maradona soha nem nyilatkozott olyat h aguero jobb mint messi, es ha kicsit atgondolnad azt amit le akarsz irni, erre sztem te is rajonnel... de egyszerubb belerugni vkibe akit nem is ismersz, csak mert nem a szad ize szerint "nyilatkozott", palayafutasa elejen, nagyon sok jatekost kialltottak mar ki maradona utodjakent, eddig minden bizonnyal messi all legkozelebb ehhez a megtisztelo kitunteteshez, de meg nagyon sok munkara van szuksege h ezt nyiltan ki lehessen jelenteni, ne feledjuk h maradonat az evszazad jatekosanak valasztottak
-
- Barça C
azért ez a maradona nem kicsit kétszinű srác: most ott nyalja messzi seggét barszelónában, fél éve meg olyanokat nyilatkozott róla, hogy agüero jobb játékos messzinél, ő az igazi utódja...mondjuk 10 év drog után mit várhat az ember...
csak a madrid
- miihii
- KHAL
Immár több oldalon találkoztam a felvetéssel,miszerint a juve szeretné MESSIt.Sőt,ma juvés span úgy fogadott,h:
Höhhöhhö,Leo jön hozzánk!(Erről beszélgettünk pöttyet,már belegondolta a dologba,h beleadják a transzferbe Buffont.És h a világ legjobb középpályása mellé kerülne az argentin:Sissokko mellé.Ccccccc
)
Naon bízom benne,h ez cs sajtófogásnak szánt hír.Azt elhiszem,h az Öreg Hölgynek kellene (kinek nem?
),de nem tartom valószínűnek,h egyhamar meg is tudnák kaparintani Asszem belőle többet tudunk hosszú távon kamatoztatni,mint h megérné elpattintani most akár 100-120 méterért is.Ha tudja hozni a formáját a Bolha,nincs az a pénz,amiért elengedném.ÉN
Szal nem tartom életképesnek ez a gondolatot a juvésoktól,de szép álom
Más.
Ez a reptéri "beszólás" Diegonak.
HA igaz is ez a cikk,akkor olvassátok el egy kicsit a szöveget és gondoljatok arra,h ezeket a sorokat többféleképpen is lehet árnyalni.Amúgy sem találtam benne olyan naon odaszólást,cs annyit,amit már korábban is mondott a kissrác.Amikor Maradona lenyilatkozta,h egy kicsiit öncélú Leo játéka,mit mondott akkor?"Diegonak megvan mindenről a véleménye,el is mondja ezt.Szíve joga.Én megpróbálok minél sikeresebben szerepelni a csapatommal."
Asszem ez korrekt,nem?És most is ugyanezt mondta sztem.Cs kicsit tuningolni kellett,h többen felkapják rá a fejüket az olvasók közül
Mint ahogy az esti meccsünk szerepel az NSO-n:
Megizzadt a BARCA,de egy lesgóllal nyert.
Szerintem ez is erős így.(Be akartam linkelni,de látom közben finomítottak a címen
)De ez a média
MESSI vs Diego témához még kapcsolódik,amit sokan láttunk.Ott ültek egymás mellett a meccsen,legalábbis az első félidőben.H miért ült el?Hümm,ebből mindjárt kerekítek én is vmi szép,"hiteles" történetet egy újságnak jó pénzért
Höhhöhhö,Leo jön hozzánk!(Erről beszélgettünk pöttyet,már belegondolta a dologba,h beleadják a transzferbe Buffont.És h a világ legjobb középpályása mellé kerülne az argentin:Sissokko mellé.Ccccccc

Naon bízom benne,h ez cs sajtófogásnak szánt hír.Azt elhiszem,h az Öreg Hölgynek kellene (kinek nem?

Más.
Ez a reptéri "beszólás" Diegonak.
HA igaz is ez a cikk,akkor olvassátok el egy kicsit a szöveget és gondoljatok arra,h ezeket a sorokat többféleképpen is lehet árnyalni.Amúgy sem találtam benne olyan naon odaszólást,cs annyit,amit már korábban is mondott a kissrác.Amikor Maradona lenyilatkozta,h egy kicsiit öncélú Leo játéka,mit mondott akkor?"Diegonak megvan mindenről a véleménye,el is mondja ezt.Szíve joga.Én megpróbálok minél sikeresebben szerepelni a csapatommal."
Asszem ez korrekt,nem?És most is ugyanezt mondta sztem.Cs kicsit tuningolni kellett,h többen felkapják rá a fejüket az olvasók közül

Megizzadt a BARCA,de egy lesgóllal nyert.
Szerintem ez is erős így.(Be akartam linkelni,de látom közben finomítottak a címen

MESSI vs Diego témához még kapcsolódik,amit sokan láttunk.Ott ültek egymás mellett a meccsen,legalábbis az első félidőben.H miért ült el?Hümm,ebből mindjárt kerekítek én is vmi szép,"hiteles" történetet egy újságnak jó pénzért

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
Nagyon helyes. Edzenek csak. Remélem az újévben is töretlen marad a siker .
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
Már Messi és Alves is eddz

- noname
- Llegenda del Barça
Értelmes cikk.Főleg ez a rész:
Amúgy ő most nem kevesebbet keres a Mialnban(ha már volt az a pénz) 
Egyes emberek végigaludták az utóbbi évet, nekem vhogy úgy rémlik h már a legfanatikusabb Barca szurkolók is nagyon várták h megszabaduljunk Ronitól.összeszedték annak a néhány klasszisnak a nevét, akiket ugyancsak bebetonozott játékosnak hihettek a katalánok drukkerei, aztán mégis meg kellett barátkozniuk azzal a nem túl szép gondolattal, hogy esetükben bizony volt „az a pénz”. A sor elejére mindenképpen Maradona, a végére pedig Ronaldinho kívánkozik

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Nem gondolod,hogy egy keveset nagy az arcod ahhoz képest,hogy kb egy hónapja vagy itt?McLovin írta:Messi nem szólna be Diegonak. Egy példaképet nem illik leszidni. Amúgy nézd már meg az oldal címét! Nem gondolod, hogyha valóban beszólt volna, az máshol nem jelent volna meg?gyuri03 írta:http://www.stop.hu/articles/article.php?id=381750 most találtam valami egészen mást kerestem de ezt dobta ki nemtudom mi igaz belőle és mi nem...
Elegem van a hülye linkelgetős fórumozókból!!!

on...Messi szerintem azt mond amit akar! Diego is mond néha cifra dolgokat..