Fifa, PES, FM
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
-
- Director del Fútbol
Ja és nyugodtan gyertek várólistára, mert potenciálisan még 3 ember esélyes arra, hogy pár napon belül kövesse a most kizárt kollégákat... Szóval van sansz a bajnoki részvételre.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tisztelt (és nem annyira tisztelt) résztvevők
Határidő lejárt, figyelembe véve a kéréseket, és azt, hogy a le nem játszott párosításoknál ki próbálta egyáltalán lejátszani a meccsét, így 'csak' két embert zárunk ki:
D csoportból faithnomore (Newcastle U.) és cris119 (Olympique Lyon) kerül a kitiltás sorsára.
Predator, Roniee21, beszállhattok egyből, ha akarjátok ezekkel a csapatokkal, vagy olyanokkal amelyeket még a résztvevők nem választottak. Please bajnokság fórumán, vagy szervezők felé püben jelezzétek a kívánt csapatot, megkapjátok továbbá a kizárt játékosok addig elért eredményét.
Többieknek is zökkenőmentes
meccseket kívánok a továbbiakban!

Határidő lejárt, figyelembe véve a kéréseket, és azt, hogy a le nem játszott párosításoknál ki próbálta egyáltalán lejátszani a meccsét, így 'csak' két embert zárunk ki:
D csoportból faithnomore (Newcastle U.) és cris119 (Olympique Lyon) kerül a kitiltás sorsára.
Predator, Roniee21, beszállhattok egyből, ha akarjátok ezekkel a csapatokkal, vagy olyanokkal amelyeket még a résztvevők nem választottak. Please bajnokság fórumán, vagy szervezők felé püben jelezzétek a kívánt csapatot, megkapjátok továbbá a kizárt játékosok addig elért eredményét.
Többieknek is zökkenőmentes

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hali!BarcasKrisz írta:T. Fórumtársak!
Egy kérdéssel fordulnék Hozzátok.
Hol találok a FIFA09-hez érvényes billentyűzetkiosztást(leírás, hogy melyik billentyűhöz mi tartozik, egyebek)?
Mert elkezdtem nyomni,de megváltozott a játék irányításának módja, ugye és ez így elég szánalmas, ahogy csinálom...
Magyar fifa

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
T. Fórumtársak!
Hol találok a FIFA09-hez érvényes billentyűzetkiosztást(leírás, hogy melyik billentyűhöz mi tartozik, egyebek)?
Mert elkezdtem nyomni,de megváltozott a játék irányításának módja, ugye és ez így elég szánalmas, ahogy csinálom...
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
-
- Director del Fútbol
Ahogy Ozsi és én is magamra találok a tegnapi mámor után, meg fogjuk tenni a szükséges lépéseket a bajnoksággal kapcsolatban.
Szégyenteljes és kritikán aluli egyes emberek hozzáállása, meg is fogunk tőlük szabadulni és a jövőben egyetlen általunk szervezett kezdeményezésben sem fognak helyet kapni, csak legfeljebb "B" várólistán. Ez vonatkozik a pókertől kezdve mindenre. Bátran mondhatom Ozsi és Csongor nevében is, hogy mélységesen meg vagyunk döbbenve, hogy emberek arra képtelenek, hogy előre szóljanak egy fél mondatos levéllel, vagy bármivel, pü-vel, egyebek.
Mostantól aki jelentkezik a bajnokságra az említett módon, rögtön helyet fog kapni, a többi érintett pedig megy a levesbe és a jövőre nézve azzal a tanáccsal szolgálhatunk, hogy ne is próbáljon bármilyen eurobarcás versenyre nevezni, amit mi szervezünk
Kivételt jelent G-Jay, szajko és a Valencia aktuális ellenfele, rszergej, aki szólt előre, hogy elutazik.
Van pár órátok, aztán lépünk Ozsival.
Szégyenteljes és kritikán aluli egyes emberek hozzáállása, meg is fogunk tőlük szabadulni és a jövőben egyetlen általunk szervezett kezdeményezésben sem fognak helyet kapni, csak legfeljebb "B" várólistán. Ez vonatkozik a pókertől kezdve mindenre. Bátran mondhatom Ozsi és Csongor nevében is, hogy mélységesen meg vagyunk döbbenve, hogy emberek arra képtelenek, hogy előre szóljanak egy fél mondatos levéllel, vagy bármivel, pü-vel, egyebek.
Mostantól aki jelentkezik a bajnokságra az említett módon, rögtön helyet fog kapni, a többi érintett pedig megy a levesbe és a jövőre nézve azzal a tanáccsal szolgálhatunk, hogy ne is próbáljon bármilyen eurobarcás versenyre nevezni, amit mi szervezünk
Kivételt jelent G-Jay, szajko és a Valencia aktuális ellenfele, rszergej, aki szólt előre, hogy elutazik.
Van pár órátok, aztán lépünk Ozsival.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador d'estrella
Varatrix írta:A dokumentumok mappában van egy Fifa 09 mappa, és abban vannak elvileg a mentéseid!Lampiao írta:Sziasztok!!! A gépemet újra akarom telepíteni és addig a laptopomon nyomnám a FIFA 09-et... De átvinném a mentéseimet is? Hol találom azt a mappát amiben ezeket a mentéseket (menedzsermód, gólok..stb.) vannak?
Előre is köszönöm!!!!
Köszönöm!
- Varatrix
- Director del Fútbol
A dokumentumok mappában van egy Fifa 09 mappa, és abban vannak elvileg a mentéseid!Lampiao írta:Sziasztok!!! A gépemet újra akarom telepíteni és addig a laptopomon nyomnám a FIFA 09-et... De átvinném a mentéseimet is? Hol találom azt a mappát amiben ezeket a mentéseket (menedzsermód, gólok..stb.) vannak?
Előre is köszönöm!!!!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!!! A gépemet újra akarom telepíteni és addig a laptopomon nyomnám a FIFA 09-et... De átvinném a mentéseimet is? Hol találom azt a mappát amiben ezeket a mentéseket (menedzsermód, gólok..stb.) vannak?
Előre is köszönöm!!!!
Előre is köszönöm!!!!
A harmadik eset velem is megtörtént PSP-n!van Bommel írta:Ilyen volt már nekem is. Csak nekem saját játékosaim voltak a kapu mögött és indultak a kirugásnál. Ha ilyen van, hozd ki a kapust, föléemeliKatalán88 írta:Tessék megnézni !!!és ezek velem történtek meg !! Első kép az ellenfél játékosai a lelátóról nézik a meccset.
![]()
http://kepfeltoltes.hu/view/081231/1097 ... es.hu_.jpg
Második kép miután unták a meccset beálltak:http://kepfeltoltes.hu/view/081231/Hiba ... es.hu_.jpg
Harmadik kép = Kegyetlen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/view/081231/Hiba ... es.hu_.jpg
Katt a képre és nagyobb lesz!! Vélemények?Egyéb finomság még mikor csere után szögletnél a saját kapud látod, vagy amikor szabinál forgatod, és a spori tarkóján egy másik arc van, de ahogy forgatod, ugy "tarkozodik"
Olyan volt mint az amerikai fociban. Kirúgtuk a labdát az ellenfélnek és egyvonalban mindenki ráfutott.
- van Bommel
- Capitá del Barça
Ilyen volt már nekem is. Csak nekem saját játékosaim voltak a kapu mögött és indultak a kirugásnál. Ha ilyen van, hozd ki a kapust, föléemeliKatalán88 írta:Tessék megnézni !!!és ezek velem történtek meg !! Első kép az ellenfél játékosai a lelátóról nézik a meccset.
![]()
Második kép miután unták a meccset beálltak:http://kepfeltoltes.hu/view/081231/Hiba ... es.hu_.jpg
Harmadik kép = Kegyetlen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Katt a képre és nagyobb lesz!! Vélemények?

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Ilyen velem is volt már. Fifában vannak ilyen "finomságok"...
- Katalán88
- Capitá del Barça
Tessék megnézni !!!
és ezek velem történtek meg !! Első kép az ellenfél játékosai a lelátóról nézik a meccset.
Második kép miután unták a meccset beálltak:
Harmadik kép = Kegyetlen

Második kép miután unták a meccset beálltak:

Harmadik kép = Kegyetlen

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Regelj fifás oldalon, és küldj egy püt ott, és már 2.ától akár játszhatsz is, nagyon úgy néz ki,h lesz ki helyettPredator írta:hello hello
Tudom,hogy van/volt várólista meg minden...de,ha esetleg kell beugró Hamachival szívesen bevállalom,az is mind1,h melyik csapat...
Úgyis akartam nevezni a következőre,remélem lesz is
Max Respect a szervezőknek!!!

hello hello
Tudom,hogy van/volt várólista meg minden...de,ha esetleg kell beugró Hamachival szívesen bevállalom,az is mind1,h melyik csapat...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Annyiban 'jó' hogy így alakul/alakúlt..hogy tudjuk kik azok, akikre lehet számítani majd a későbbiekben, és kik akikre kevésbé
persze ez még változhat, és még meglehetnek a meccsek. az itt a gond,h még annyit sem tettek meg az illetők, h jelezzék felénk, hogy miért is nem játszották/játszák le...
Megkérnék én is mégegyszer mindenkit akire vonatkozik, hogy próbálják meg lejátszani. és aki megpróbálná,de ellenfele nem jelentkezik,és nem érhető el hosszabb ideje, az írjon a szervezőknek (dan,ozsi,perrero) egy pü-t, akár itt, akár bajnokság oldalán, hogy ő azért tett érte,h legyen meccs. később ez számítani fog.

Megkérnék én is mégegyszer mindenkit akire vonatkozik, hogy próbálják meg lejátszani. és aki megpróbálná,de ellenfele nem jelentkezik,és nem érhető el hosszabb ideje, az írjon a szervezőknek (dan,ozsi,perrero) egy pü-t, akár itt, akár bajnokság oldalán, hogy ő azért tett érte,h legyen meccs. később ez számítani fog.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én kívülálló vagyok, nem is érint, nem is játszom, de engedtessék meg pár sor. (amennyiben a modik helytelennek érzik, töröljék nyugodtan, respektálom)
Figyelemmel követtem ennek a bajnokságnak a világra jöttét, a sok munkát, amit Dani, Miki, Csongor elvégeztek. Feláldozva szabadidejük egy részét, ami alatt más, hasznos dolgot is csinálhattak volna, de nem. Ők áldozatot hoztak a KÖZÖSSÉGÉRT, annak szórakozásáért, és akkor ez a köszönet, a hála. Nem értem a dolgot. Ha én elvállalok valamit, azt igyekszem betartani, a feltételeket elfogadva mindent megtenni az ügy érdekében. Ez nem szép dolog a résztvevők egy részétől!
Én csak annyit tudok mondani, hogy KÖSZÖNET A SZERVEZŐKNEK, DANINAK, MIKINEK ÉS CSONGORNAK!
Kicsit több felelősségérzetet lehetne mutatni!
ÓRIÁSI KÖSZÖNET A SZERVEZŐKNEK! GRATULA! (még ha engem nem is érint)
Béke.
Figyelemmel követtem ennek a bajnokságnak a világra jöttét, a sok munkát, amit Dani, Miki, Csongor elvégeztek. Feláldozva szabadidejük egy részét, ami alatt más, hasznos dolgot is csinálhattak volna, de nem. Ők áldozatot hoztak a KÖZÖSSÉGÉRT, annak szórakozásáért, és akkor ez a köszönet, a hála. Nem értem a dolgot. Ha én elvállalok valamit, azt igyekszem betartani, a feltételeket elfogadva mindent megtenni az ügy érdekében. Ez nem szép dolog a résztvevők egy részétől!
Én csak annyit tudok mondani, hogy KÖSZÖNET A SZERVEZŐKNEK, DANINAK, MIKINEK ÉS CSONGORNAK!
Kicsit több felelősségérzetet lehetne mutatni!
ÓRIÁSI KÖSZÖNET A SZERVEZŐKNEK! GRATULA! (még ha engem nem is érint)
Béke.

- vargaakos
- Capitá del Barça
Az ellenfelem nem jelentkezik! Küldtem pü-t a másik oldalon írtam ott is itt is a fórumba! Semmi életjel! Azt hiszem én megtettem amit tudtam! Hnap pedig nem a fifán fog járni az eszem de evvel sztem nem csak én vagyok így! Szóval ha mégis feltűnne cris (amit kétlek) akk gyorsan tudunk játszani. vargaakos92@hotmail.com sokadjára a címem.
-
- Director del Fútbol
Egy darab meccsel tartozik még legalább 4 páros. Nem hiszem el, hogy 1 hét alatt ne fért volna bele egy mérkőzés. Aki nem inge, ne vegye magára, de minek neveztek srácok, ha nem tudjátok tartani a határidőt?
A Valencia meccse az egyetlen, ami halasztást kapott, mert elutazott a játékos és szólt előre. A többiek mind kaksiban vannak. Nem ezért szerveztük a bajnokságot, sok munkánk van benne.
A "C" csoporton kívül egy sem végezte még el a 2. fordulós dolgát! Határidő holnap éjfél
A Valencia meccse az egyetlen, ami halasztást kapott, mert elutazott a játékos és szólt előre. A többiek mind kaksiban vannak. Nem ezért szerveztük a bajnokságot, sok munkánk van benne.
A "C" csoporton kívül egy sem végezte még el a 2. fordulós dolgát! Határidő holnap éjfél

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy mien úton módon lehet beüzemelni az internetes játékmódot?
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Danka00792
- Director del Fútbol
Lövésgomb (azt hiszem D) és utána egyböl a passzgomb (S). És egy irány.van Bommel írta:Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi a lövőcsel Fifán, számítógépen?
- van Bommel
- Capitá del Barça
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi a lövőcsel Fifán, számítógépen?
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
- vargaakos
- Capitá del Barça
cris119 jelentkezz ma és játszunk! vargaakos92@hotmail.com
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Varga Ákos, cris119, norbert55, faithnomore, Perrero, rszergej, balboa7, maxyyy, FCBmessi19

please játszátok le a bajnokságban a 2.fordulótokat! 1.ig van rá idő, azaz ma,vagy holnap nyomjátok le, mivel nem hiszem,h szilveszter napján ez járna a fejetekben,ahogy miénkben sem.
ellenfeleitek elérhetősége fentvan az oldalon, de kismillió módja van még,h lebeszéljétek a megfelelő időpontot a fejenként 1db meccsekre...TY