Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi is kertes házban lakunk, és kint van mindig a kutyánk. És láss csodát, nem fagyott meg még soha. Ezért kell neki ilyen időben meleg kaját adni neki, és nem árt ha van háza is. Ennyi.senzu írta:szajko: talán azért aludt benn, mert kib*szott hideg volt az éjjel???
Converse cipővel is be lehet szállni a buliba?Perrero írta:Szivesen megrugdoslak én is a 37 forintos Nake cipőmmel...szajko írta:Mondhatnám kumma f*sza tesóm eljött hozzánk tegnap estére erre hozta a dög kutyáját is aki szétszedte a 20.000Ft-os Puma cipőmet az előszobába, pedig kertes házunk van. De annak a dögnek "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J" bent aludnia, úgy megrugdostam azt a kis f0s-t, aztán még tesóm a kis dögöt védte.
![]()
Gyere...Perrero írta:
Szivesen megrugdoslak én is a 37 forintos Nake cipőmmel...
Ne haragudj Barátom, te melyik meccset nézted? Ismered a szabályokat? Én már elsőre, sárga nélkül is pirosat adtam volna neki. Nyújtott lábbal rácsúszott az liverpooli lábára, meg biztos, ami biztos picit le is könyökölte őt.Benga írta:Hogy valaki verné szájba az ilyen bírót. Ez annyira dühítő. Ilyenért második sárgát adni... Adebayor le egálnál és még 30 perc
Érte vagy kedves Krof komaKrojf írta: Gyerekeim!
Amióta én övtáskában, magam előtt hordom mindenemet a pénzemmel
együtt, azóta nekem még nem tűnt el semmim!
Mindenre mindig nagyon figyeljetek oda, mert egy rohadt világban
élünk!
Ezt a tanulópénzt pedig már leshetitek, de mostantól tartsátok olyan
helyen a levest, hogy azt mindig kontroll alatt tudjátok tartani!
Értve vagyok??? K.
Gyerekeim!Master19 írta:Hát meg tudlak érteni én egyik este hagytam el városba a pénzem igaz az "csak" 10e ft volt!!!Tudtam volna jobb dolgokra is költeni...Zsolti írta:áááááááá
nem vagyok ideges...csak 30e Ft-ot hagytam el így karácsony előtt,ráadásul ajándékokat még nem is vettem...ezazzzz![]()
Hát meg tudlak érteni én egyik este hagytam el városba a pénzem igaz az "csak" 10e ft volt!!!Tudtam volna jobb dolgokra is költeni...Zsolti írta:áááááááá
nem vagyok ideges...csak 30e Ft-ot hagytam el így karácsony előtt,ráadásul ajándékokat még nem is vettem...ezazzzz![]()
Szerencse mert ha mindez megtörtént volna akkor megbénították volna a közlekedést szinte mindenhol valamint akkora forgalmi dugók lettek volna amibe jobb nem is belegondolni...Varga Tamás írta:Na, a BKV megegyezett a szakszervezettel, így elmarad a holnapi sztrájk Budapesten - jelentette be Kocsis István a BKV elnök-vezérigazgatója.
Egyetértésem szóról-szóraVarga Tamás írta:Engem úgy neveltek, és magam is ezt vallom, hogy előbb a kötelességeket kellene a MÁV dolgozóinak teljesítenie, utána sztrájkolni. Én alapvetően nem értek egyet semmiféle sztrájkkal, főleg ha törvénytelen és alaptalan célokért zajlik. Gaskó elvtárs olyasmit követel, ami a világtörténelemben példa nélküli, és jogtalan. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az egész politikai megrendelésre zajlik.
Amíg pedig az egész vasút olyan állapotban van, és olyanok a körülmények, mint ahogy Dani leírja, az egészet elutasítom, és a munka elleni támmadásnak tartom. Csak annak örülök, hogy meglesz ennek a böjtje.
Mondjuk, én is az ország túlsó részébe készülök, de hál' Istennek a Volán-alkalmazottak dolgozni akarnak. Minden tiszteletem az övék!
A MÁV-alkalmazottak meg be***********.
Remélem, Gaskó elvtársnak nem lesz kellemes a karácsonya...
szerk: igazad van Bazsa! A kivételeké minden tiszteletem! Akik dolgozni szeretnének, azokra természetesen nem vonatkozik. Igaz, ők sem tudnak dolgozni.