Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha van digi a környékeden,akkor kérhetsz"tányéros" tv előfizetést.Varga Tamás írta: Tehát.
Én és mindenki itt a lakótelepen, lépcsőházban a UPC-hez tartozunk. Én nem lehetek máshol előfizetős? Vagy hogy lehetne megoldani, hogy legyen eurosport2-m meg TV6-om. Egyénileg megoldható?
Tehát.Tim írta:Annál azért kicsit több helyenAprieto írta:Ja. Csak az a bibi, hogy bejön vagy 3 kerületben meg 2 nagyobb városban 1-1 lakótelepenÉs még terjeszkednek..Sokkal felháborítobb hogy nem valósul meg a szolgáltató választás,mert fel van osztva az egész város a szolgáltatók közt. Ha upc környéken laksz akkor ha megfeszülsz sem lehetsz digi előfizető.Nem beszélve arról hogy sokszor előre le van zsírozva egy-egy új terület vagy társasház internet ellátása.
Többnyire a közös képviselőt kenik meg.Ahol meg a lakók aláírják az 1-2 év hűségnyilatkozatot ott nincs is mit keresni a konkurenciának.
Annál azért kicsit több helyenAprieto írta:Ja. Csak az a bibi, hogy bejön vagy 3 kerületben meg 2 nagyobb városban 1-1 lakótelepen
Chello Classic.LM10 írta:És milyen csomagod van chelloba?Én néztem havi 4000FT bronze csomag 2MB.
Én UPC Chellós vagyok.LM10 írta:Tamás te mióta vagy t-onlineos?Nekem mióta megvan (lassan 2 év)nemvagyok vele megelégedve.Igaz hogy ez csak 1mb-s de akk max 130kb/s-al tölt de mostanában 10-20kb/s-el...
Nekem 8811/877 kb/s az értékem.LM10 írta:Elegem van a t-onlineal!Nem lehet letöltenem semmit!Naon lassú.Oldalakat alig tölt be.10kb/s-al tölt.Viszont a sebeségtezst mást mutat.Szerintetek mi lehet a gond?
http://kepfeltoltes.hu/view/081227/8022 ... es.hu_.jpg
Szerintem az lehet hogy letölt valamennyit az anyagból, akkor elkezdi seedelni. Minél gyorsabb a feltöltés a letöltés ugy lassul be. Korlátozd le a feltöltést 1 KB/s-re és akkor szerintem nem fog lelassulni...socio66 írta:Az miért lehet hogy elindítok egy letöltést,amit seedelnek is,jön is rendes sebességgel kb.egy percig,aztán hirtelen lelassul,és olyan 200kb/sec-et lassulva megy tovább? modemhiba?
imgburnValentino írta:Helló!!
Ha tudtok mondjatok egy jó CD/DVD író programot!!(nero-t ne)
Ha valaki linket ad, annak örülnék!!
Előre is köszi!!!
Próbáld meg onnan, hogy vezérlőpult-hardver hozzáadása:horvimate9 írta:helló!!
de a hangkártyát nem tom feltenni.Lehet hogy tönkrement?
PLS HELP!!Kössz
Először is itt van róla egy teszt: http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsso ... ezeto.htmltakivini írta:Sony Ericsson C702. Ilyen masinája van valakinek? Vagy látott már valaki ilyet? Vásárláson töröm a fejem, de előtte azért szeretnék egy kicsit informálódni. Vélemények?
Hát mondtak már nekem olyat is hogy winchester lesz a probléma. Remélem hogy nem a kettő együtt, mert akkor ugrott a februári utazásom Milánóba és Madridba.Aprieto írta:F3KE-AP140
Ez a fontos
Egyébiránt kb. 40-ből fogsz megjönni, mert hiába kerül pl. 20-25-be egy új alaplap (ha ez a probléma), mert majdnem ennyit rátesz a szervíz, csak azért mert macerás belerakni ugye.
Azért reménykedjünk, hogy nem ez a baj, mert talán ez a legköltségesebb.