Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drigo írta: Ööö Iván nem is fog egy darabig, most ugyanis valami háromnapos banzájon van, szóval sztem küld át valaki másnak is, akár nekem is, ez elsőt is én toltam fel.
Azért nem gondoltam volna, hogy így a holtidőszakban nagyobb lesz a nyüzsgés, mint általában. Van aktivitás, csak maradjon is meg a lelkesedés.
Ööö Iván nem is fog egy darabig, most ugyanis valami háromnapos banzájon van, szóval sztem küld át valaki másnak is, akár nekem is, ez elsőt is én toltam fel.Etooka írta:Majd szólj,ha mehet a "Terítéken a nyári igazolások" 2. része(Ivánnak már elküldtem, de eleddig nem válaszoltnem követelőzésből írom
)
Ha van rá igény, természetesen.McLovin írta:Tamás!!! ÓRIÁSI RISZPEKT!!!![]()
![]()
Ez az cikk az év cikke, de már leraktam a szavazatomat Cruyff-ra! Nálam ez a Kubalás cikk a Number 1.! Nagyon szép, örülök, hogy megírtad!
/Ha lehet, Kocsisról írnál egy hasonló cikket?/
Ok-ok,köszöntemlionelmessi19 írta:Aztán nehogy átemeld az írásait.. azok itt is megjelennek rendszerint, és így már védve vannak az újraközléstől jogilag is.
Etooka: megkaptam, estefelé, vagy holnap kirakom, a mai adag már megvan..
www.pipu-pip.blogspot.comfcb-hungary írta:Mi Etooka blogjának címe? Pls adjátok meg!
Danka00792 írta:Támogatom. Cikkei nagyon érdekesek, élvezet olvasni mindegyiket.socio66 írta:Én Etookának javasolnék valamiféle cikkírói rangot,vagy tisztet.
Támogatom. Cikkei nagyon érdekesek, élvezet olvasni mindegyiket.socio66 írta:Én Etookának javasolnék valamiféle cikkírói rangot,vagy tisztet.
Köszi, lesz-lesz, legalábbis ahogy időm engedi.Varga Tamás írta:Kedves Kovinho!
Gratula a cikkedhez, élvezettel olvastam. Remélem, lesz folytatása, hisz a Barcelona nemcsak a futballcsapatából áll.