Az ön gépéről, vagy IP címéről már szavaztak! ezt írja ki mindig. pedig ma először vagyok neten. (a segítség topicba látogatók értik miért...)
Oké. Sebaj, legközelebb jobban igyekszem.lionelmessi19 írta: Sajnos arról már lekéstél.. elég nehézkes a szavazólapok módosítása, úgyhogy még az apróbb hibákat se nagyon javítjuk.. csak ha valami nagyon súlyos.. a két Milanra érkezett szavazatszámot pedig majd összeadjuk.
Sajnos arról már lekéstél.. elég nehézkes a szavazólapok módosítása, úgyhogy még az apróbb hibákat se nagyon javítjuk.. csak ha valami nagyon súlyos.. a két Milanra érkezett szavazatszámot pedig majd összeadjuk.Kralo írta:Gondolom jelöltet nem lehet már küldeni. Vagy igen? Nálam a Holland-Orosz meccs nem az év csalódása kategóriába tartozik, hanem év meccse kategóriába.
Nekem is ilyen problémám vansoadroli írta:Az ön gépéről, vagy IP címéről már szavaztak!![]()
Nem is szavaztam még.....kumma élet......
![]()
Remek cikk lett,gratulálok!Be kell vallanom, hogy az ilyen régre visszanyúló cikkeket nem nagyon szeretem, de ezt élvezettel olvastam végig és várom a következő résztVarga Tamás írta:...
Értettem a célzást.mrmonster írta:Gratulálni szeretnék a honlap csapatának a minőségi munkáért, amit ebben az évben nyújtottak!
Szerintem az utóbbi időben nagyon sokat javult a honlap színvonala, és az is nagyon jó, hogy egyre több ember ír cikkeket, egy kivétellel, szerintem mindegyikük rá is szolgált a bizalomra, és intelligens, értelmes cikkeket írnak!
Egy magyar Barça-szurkolónak tökéletes ez a honlap, mindent meg lehet róla tudni a csapat körüli helyzetről.
További sok sikert a teamnek!