Egy gportalos oldalon azt olvastam, hogy a madrid már hivatalosan megszerezte Huntelaart.Ez igaz?-Mert ha igen nagyot nyert vele a Real, ha bejön neki Spanyolország, egy újabb realcsillag születhet.(mondom ezt barca drukkerként...)
Ebben az átigazolási szezonban én nem vennék játékost.Talán Bojant adnám kölcsön(meg fogtok kövezni, érzem

),azért, mert idén sajnos nem nagyon férkőzhet a kezdőcsapatba.Egy Bilbao, vagy Sevilla szintű csapatba simán odalehetne fél évre adni, sokkal többet fejlődne, mintha itt koptatná a padot...
Villa témához is hozzászólnék.Mivel fenntebb már leirtam, hogy nem igazolnék senkit, nem meglepetés, hogy azt mondom maradjon a Valenciába, vagy igazolja le egy angol csapat.Jelenleg az egyik legjobb, ha nem a legjobb csatársor van a Barcelona birtokába.Ez a csatársor 3-4 évig biztos gólokat igér.Arrólnem is beszélve, hogyha elmenne (3-4 év múlva) Eto'o, akkor ott van az elóbb emlitett Bojan, aki akkora már egy érett csatár lenne.Akkorra már Gai is feljönne, aki egy csiszolatlan gyémánt.A Barcának meg nagyon jó csiszolói vannak.Szóval tehetségekben nincs hiány, ha Eto'o elmenne/befejezné ott van Bojan.
Az Arsenal meg nem is reménykedjen Touréban, meg amúgy is ilyen drágán ők nem igazolnának, ilyen öreg játékost...