Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
HA nem történt a spanyol bajnokság szabályaiban változás, akkor nem vehetik ki a kivásárlási árat, mert eddig kötelező volt meghatározni minden játékos szerződésében.A. Gábor írta:Jah lehet.., de most olvasom hogy lehet hogy kiveszik a kivásárlási árat???Maxi írta:Már most annyi nem?A. Gábor írta:Ronaldinho 9 éves szerződésével a kivásárlási ára is nagy magasságkba fog emelkedni.
Szerintem 150 alatt meg se állak....
Jah lehet.., de most olvasom hogy lehet hogy kiveszik a kivásárlási árat???Maxi írta:Már most annyi nem?A. Gábor írta:Ronaldinho 9 éves szerződésével a kivásárlási ára is nagy magasságkba fog emelkedni.
Szerintem 150 alatt meg se állak....
Az azért baj h bérelt helye van a csapatban...ezt még neki sem kéneOrdog írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... tetek.html
Már megint megy a pletykálkodás... Sztem ez nagy hülyeség, hogy azért elmenne egy nagy jövő előtt álló sikeréhes csapatból, mert Rosell elment...
Bérelt helye van a csapatban. Hova igazolna??? Angliába nem megy mert ott hideg van:), Margitba meg azért nem, mert az a margit, Olaszokhoz meg azért, mert ott meg ölik a focit, nem brazilnak való, na meg persze hideg van ott az Alpok környékén:D:D (Milan, Juve). Kizárt dolog, hogy ő innen eligazoljon. Több esze van neki annál...
Hát azért az irreálisRapika írta:Reméljük mesterhármasok ezreit szerzi addig!
Csak a gólokról tok linket nyomni,ha vmelyik érdekel még akkor szólj!Volt még 2Crespó meg egy Carlos bombaszabad azt érdemes megnézni!Rapika írta:A másik Barca sztár sem volt rossz...Nemzeti Sport írta:Ronaldinho első villanására is az első félidő hosszabbításáig kellett várni, a Barcelona klasszisa öt embert fűzött be, végül a tizenhatoson belül a hatodik, Heinze tudott egy bátor becsúszással menteni.
Erről nincs videjód Charlie?!
A másik Barca sztár sem volt rossz...Nemzeti Sport írta:Ronaldinho első villanására is az első félidő hosszabbításáig kellett várni, a Barcelona klasszisa öt embert fűzött be, végül a tizenhatoson belül a hatodik, Heinze tudott egy bátor becsúszással menteni.
Köszi szépen!Rapika írta:Khmm...
Én már tudom az eredményt jó ideje...
De maxi kedvéért nem írom le...
Bár már a főoldalon is van róla hírecske...