Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melyik spanyol médiarésztvevők információi hangzottak még egybe a Marca állításával?madridista írta:Egybehangzó spanyol médiainformációk szerint a Barcelona 35 millió eurót ajánlott a Valenciának David Villáért, azonban a spanyol támadót 40 millió euro alatt nem engedik el. A Barcelona egyik fő célpontja lenne a nyárra az Európa-bajnok gólvágó.
A madrid oldalán:palesz77 írta:még nem, de szó van rólaLG írta:Miért, leigazolták Youngot![]()
Buitre írta:a fantasztikus Zhirkov csapattársa...Ki az a Kraszic vagy ki a fene?![]()
de nyilván akit ti néztek ki extraklasszis, akit meg mi az kutyaütő
Ezzel eggyetértek!A Real a 90-es évek legjobb csapata.Ez vitathatatlan.Az lehet h nyertek 1BL-t(2002) meg 3 bajnokságot(2003,2007.2008) de pl a 2007-es mázli volt erősen.Meg nem az az ember benyomása a mostani Realtól mint ami pl 10 éve volt..OvaMind írta:Minden tiszteletem a 9-szeres BEK győztesnek , viszont 2000 óta a madrid nem több egy kirakatcsapatnál. Casillason, Raúlon, Gutin, Salgadón kívül senki nem küzd a címerért. Nem a kerettel van a gond. Amíg egy Robben nem képes passzolni, amíg a keret évente cserélődik, addig csapatépítés nem fog lezajlani. A legtöbb real-drukkeren sem érzek fanatizmust.
Sztem meg 20 milla teljesen reális ár:a hollnad bajnokságban emelkedett eddig ki, szóal egyáltalán nem biztos h jó lesz.Sok nagy tehetség került ki a hollandoktól, de mások meg nem mentek semmire, holott otthon valósággal istenítették őket.Mikaos írta:Azért Huntelaart viszonylag olcsón szerezték meg![]()
Simán elkértem volna 25-30-at.
24 éves, szerb támadó középpályás.Etooka írta:Ki ez a gyerek?
Annyi szent,szivatják rendesen a Realt, 20 meg 30 milliókat kérnek ilyen jó,de ennyit korántsem érő játékosokértVicc....
Ki az a Kraszic vagy ki a fene?![]()
Ashley Youngért 30-at?
Nem tom utánanézek............Etooka írta:Ki ez a gyerek?
Annyi szent,szivatják rendesen a Realt, 20 meg 30 milliókat kérnek ilyen jó,de ennyit korántsem érő játékosokértVicc....
Ki az a Kraszic vagy ki a fene?![]()
Ashley Youngért 30-at?