Varga Tamás írta:Amennyiben az elmúlt 5-6 fordulóban látott teljesítményét hozza, akkor a kezdőben van a helye.
Andrisnak abban igaza van, hogy Iniesta is ad annyi gólpasszt, vagy többet, mint Henry. Viszont a helyzetkihasználása nagyon gyatra, mondhatni botrányos. Henry ugyanazon a poszton 8 gólt lőtt, Ini egyet. Tudom, Andrés sérült volt 2 hónapot, nem vitatom.
Tehát, én a jelen állapotban mindenképp Henry-t kezdetném, ha megtartja ezt a formáját. Hétről-hétre hasznos tagja a csapatnak, gólerős, küzd, hajt, rendszeresen visszalép védekezni. A labdavezetése is javult.
Összességében: kezdi elérni azt a szintet huzamosabb időn át, amit elvártam tőle.
Így azt kell mondanom, hogy Andris igazsága ebben a kérdésben csak féligazság. Persze, az én meglátásom szerint.

Szerintem nagy kérdés, hogy ki kezdjen, de én ellenfélhez igazítanám. Pl. Iniesta egy meccsen volt nagyon gyenge, a Malaga ellen. A pocsék talajon nem tudott érvényesülni, ott mindenképpen Henryt kezdettem volna, akinek angol focis tapasztalata miatt meg amúgy is jobban feküdt volna a brusztolás. Igaz, h Henry sok gólt lő, (én sokat szidtam egyébként) az utóbbi fordulókban jól teljesített.
Iniesta mellett szól, hogy amikor ő van a pályán, szerintem mezőnyjátékban nagyot alkot a csapat, több helyzetet alakítunk ki, és az igazi gálázások is az ő közreműködésével sikerültek. Amikor ő játszik a baloldalon, a csapatnak is megy.
Henry pedig gólerős, de 1-1 elfutás, villanás, lövés, jó esetben gól fűződik a nevéhez, tipikus csatár a szélen is (ezt úgy értem, hogy egy meccs alatt ingadozik a teljesítménye). A 90 perc alatt szerintem Iniesta hasznosabban, egyenletesen jól játszik, és kiválóan szolgálja ki Eto'o-t.
A döntés persze Pep feladata, arra mégis kiváncsi leszek, hova fog visszajönni Iniesta, mert én a Touré, Xavi, Busquets középpályássort nem bontanám meg. Ini kevésbé masszív, mint az említettek, agilis játékára viszont elöl szükség van.
Érdekes lesz. Kiváncsi vagyok kinek mi erről a véleménye.