2008.12.23. 19:44:10
Balszélsőt középpályást én nem vennék, mert Henry, Hleb, Pedro és Ini is tud ott jól játszani. Viszont akit igazolnék egy balszélső védőt, mert Abidal elég instabil, sokat hibázik, bár klasszis megoldásokra képes. Syl és Caceres meg nem játszik, bár Caceres nyilván marad, mivel fiatal és 16,5 millkát fizettünk érte. Tehát nálam 3 lehetőség merült fel a balszélső kérdésben:
1.:Lahm, én őt látnám legszivesebben, sokat fut fel, jól ad be és akár még lő is, a védekezése is renben van.
2.:Emanuelson, ha jó meccse van akkor nagyon jó(talán posztáján legjobb), akkor jól ad be, sokat dolgozik, lő, mindent csinl, de ha nem menne neki a Spanyol foci akkor eladhatnánk, mondjuk a Angliába és még jó pénzt is kapnánk érte.
3.: Zhirkov, ő is aktív, sokat fut fel és jól is védekezik, neki is örülnék.
Sok lehetőség van még, de nálam ők az esélyesek.
Illetve én eladnám Pintot, hiszen felesleges 3 kapus és Jorquera meg katalán.
Végül a Madrid átigazoláspolitikájáról is szólnék 1-2 szót:
-A Madrid télen(eddig), tehetséges fiatalként leigazolta Lassana Diarrat(akit pici
kockáztatásnak vélek, mint Emnulelsont, bár ha nem jön be akkor is ott a City), sztem sok érte az a 21 millio, de lehet, h megérte. Huntellaar sztem tehetséges góllöbő, a Madridnak azona poszton szüksége volt a fiatalitásra. Tehát azt majd meglátjuk, h bejönnek-e a Madrid igazolásai.