Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van.Saviola írta:Jól beégtünk,megint.
Grat. José.
Második félidőt néztem csak de az nagyon tetszet jó kis meccs volt. X szerintem igazságos.Drigo írta: Hú ne is mond, már kezdtem örülni, mondjuk utána az Inter elég szép helyzetet hozott össze, bár kicsit túlcifrázták. Nem is értem mit akartak elpasszolgatni a gólvonalig?
Hú ne is mond, már kezdtem örülni, mondjuk utána az Inter elég szép helyzetet hozott össze, bár kicsit túlcifrázták. Nem is értem mit akartak elpasszolgatni a gólvonalig?fcbarcelonazsombi írta:Nézi valaki az inter meccset. Cagliari a csatár mit hagyott ki…ilyent is ritkán látni
Most kezdik???Dave87 írta:Nem tudom, srácok, ti hogy látjátok, de szerintem az Inter is kezd beállni azon csapatok (Chelsea, esetenként Real Madrid) sorába, akik előszeretettel törik meg egyes játékosok pályafutását, átgondolatlannak tűnő átigazolási politikájuknak köszönhetően. Nyilván minden csapatnál van 1-1 ilyen, de ezeknél a gárdáknál kimondottan gyakori.
Csak tisztázásképp: nem azért hoztam fel a Realt, hogy fikázzam őket, mert nem érdekel, h Mijatovic hogy rontja el a Madridot.
Egyszerűen csak nevetségesnek tartom ezeket a csapatokat ( elsősorban egyébként ezért nem szeretem őket), másrészt pedig sajnálom, hogy "lecsúsznak" olyan játékosok, mint Cassano, Owen, Shevchenko, Crespo....
Csak nehogy Quaresma és Mancini is áldozattá váljanak. Kár lenne.
éppen ideje volt már, h virítson vmi látványosat is. anno amikor bozsinov elment a leccséből, jóformán ő vitte egyedül azt a csapatot, nem véletlenül vette meg az ASR. igaz, itt eddig lófalloszt sem csinált, de most úgy néz ki kezd magára találni.Primitive írta:Tegnap néztem a Roma - Bologna kupameccset
A Roma impotens játékát Vucsinics beállása nagyon megváltoztatta. Beállt, és 2 percen belül volt neki 3 egészen kiváló helyzete. Majd két perc alatt döfött is két gólt![]()
......
Egyébként a kvalitásai nagyon nagyok.
Már írni akartam, h pár tipó elment, de mégse.depth írta:mindig mondtam.
Inter = Ibra, Maicon.
Szerintem a Milan örülhet ha 4. helyre oda fog érni a bajnokságba. Inter-Juve tuti,hogy előtte lesz és még 1-2csapat is megtréfálhatja a Milant..miihii írta:.....
Nézd nem vagyok egy nagy "olasz foci néző" de azért a Milan meccseit azért ha adják és nincs vmi fontos spanyol bajnoki akkor megnézem.(Ezt csak azért mondom mert tudom ,hogy mit beszélek nem csak a levegőbe beszélek hanem szemmel tartom az eseményeket.)darmian írta:Azért amikor R80 kimaradt a Catania ellen és Kaká a régi posztján játszhatott valamiért Kaká látványosan sokkal jobban tolta. Az egész csapat sokkal gyorsabb volt, nyert is - nem véletlenül nyilatkozik Moggi olyanokat hogy Dinho nélkül jobb lenne ez a brigád.Gyurinho írta:Azért Ronnie-t én MOST nem szidnám hisz adott egy olyan gólpasszt ,hogy a helyzet alapján egyértelműen látszik ,hogy ő is rúghatott volna gólt de NEM ő lepasszolta.
Ami jelenleg hiányzik belőle az 1vs1 elleni cselek,és a gyorsaság.Az átívelései ,paszai továbbra is ugyanolyan jók,magas szintűek.
Már nem a régi de azért messze a fölött teljesít amit a Barcában az utolsó szezonban mutatott.
Kaká viszont elég gyatra, ne véletlenül fogta arra ,hogy R80 érezésével más helyen kell fociznia....kérem ez nem magyarázat...