ozsimiki írta:
valószínű azért ez a cseppet sem szimpatikus hsz,mert pénzed van rajtuk, másnak nem tudom be,h egy teljesen korrekt edzőt, megítélsz azért mert most így tolja a csapata,és mint embert illetsz negatív kritikával

egy Aston Villa van a 3. helyen, ami ennek az embernek,és a játékosainak köszönhető, h a lényegesen jobb állománnyal rendelkező chelsea,és arsenal mögöttük van, sajnos chelsea csak ideiglenesen.
még ha az adott játék nem is tetszik,vki ezért szégyenteljesnek nevezni...
Írtam, hogy miért nevezem annak. Az ember minden csapatnál gusztustalan focit csinál. Nem vitatom az eredményeit, de amikor egy csapat a 70. perc után elfogadja, hogy otthon hoz egy X-et, akkor ott komoly baj van.
A Celticnél ugyanez a felfogás uralkodott. Szépen pontocskákkal előre, 1-1 góllal nyerni a meccseket, nézhetetlen és ócska focival, igaz eredményesen. Szégyenteljes, mert a támadófoci és a szép foci sehol nincs. Ezt a játékot arra találták ki, hogy nézhető legyen, kiváltképp Angliában, ahol a foci egyet jelent a show-al és káprázattal.
Sokat lehet fikázni az olasz focit, én sem szeretem. DE! Még mindig inkább játsszák a focit, mint ennek az O'neill-nek bármelyik csapata. Nekünk is volt részünk tapasztalni, hogy milyen gusztustalan egy ilyen csapat ellen játszani.
És igen: azért lettem Barca-drukker, mert hiszek a szép és szórakoztató fociban. Nekem olykor még az eredménynél is fontosabb. Persze a legszebb, hogy a kettő együtt legyen.
A pénzem másodlagos, nem haltam bele. A foci gusztustalan, az ember munkássága meg még rondább. Kiteheti a vitrinbe a kupáit....fujj