Villarrealban ez kevés lesz szerintem. Meglátjuk.
Szerk.: Vagy kövi héten kivel játszanak? Nem értem ezt a sorsolást már.

Szerk 2: viszont ha az első 20 percet produkálják akkor...

30 millió vs 30(!) tisztánmr. írta: Hát valószínű hogyha nem ér meg 30-at akkor nem ér meg 30-at
Hát valószínű hogyha nem ér meg 30-at akkor nem ér meg 30-atG-Jay írta:Nem is olyan rég mondták Joaquinról hogy nem 30 millió eurót, de még 30-at sem ért meg...depth írta:hihetetlen, h a Valenciánál csak Villa és Joaquin ér valamit jelenleg...
Nem is olyan rég mondták Joaquinról hogy nem 30 millió eurót, de még 30-at sem ért meg...depth írta:hihetetlen, h a Valenciánál csak Villa és Joaquin ér valamit jelenleg...
hát szerintem nem volt sanszos meccs előtt a vendég siker, esetleg az x igen.fcjoc írta:még a kommentár olyat szól h meglepő h a ríílmadrid beszorul .. szerintem meg az a meglepő h vezetnek.. ilyen tippmixölő egy meccset.. verjembele![]()
Egyelőre ez tűnik a legvalószínűbbnek.Első 15 percben télleg jó volt a Real de utána a Valnecia elkezdte sorra kihagyni a helyzeteket!biandrata írta:én azért reménykedem agye döntetlenben
Simán benne van a meccsben...Meg a védelmünkben!csak most már gólt is rúghatna a Valencia