Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez már nagyon szánalmas. Leírtam százszor de úgy látom még lefogom írni még vagy 1000-szer. A második El Classicón majd úgy kenterbe verik őket hogy majd csavarni kell a könnyeket a fehér mezekből. Remélem Benítez jól felkészíti a vörösöket mert nagyon felba-sznak ezek a Realosok.Pocsa11 írta:Elég erősen gondolkoztam rajta, hogy ezt a humor topicba rakjam-e vagy sem. Egyik számomra "nagyon kedves" madrid szurker írta az egyik fórumon: "Robben ha így végig tud játszani egy idényt akkor itt az újabb aranylabdás" Ez pedig a másik mondata, amin szakadtam: "Ez alapján a meccs a alapján még van esélyünk a bajnoki címre és úgy tűnik hogy ez Ramos munkája amit most láttunk"
Sajnos rá kell jönnöm, ennyire nagyképű a Realosok többsége (tisztelet a nagyon kevés kivételnek), hogy nem képesek beismerni, ha az a foci amit ők játszanak sz.r, esetleg belátni, hogy vannak jobb játékosok az övéknél is.
Szerintem lövünk is, kapunk is majd a második félidőben!Azért ilyen nyomást a Valencia ellen sem lehet feltétlenül túlélni. Persze rúghat gólt kontrából a Madrid is.
Végülis átgondolva a Barcának csak jól sülhet el a meccs (ha nyerünk holnap) mert minimum az egyik rivális leszakad rólunk.Alberto10 írta:sztem összességében 1 valencia győzelem lenne a barcának a legmegfelelőbb eredmény
Én is remélem, hogy a Barca meccset fogják közvetíteni, de sztem marad sajnos a net-es meccs nézés.manuel írta:Arra leszek kiváncsi hogy melyiket fogja közvetiteni a TV melyik összecsapást vajon.De tutti hogy nem a miénket szerintem.
Ahogy már kiismerhetük az MTV 1-et tutti hogy az Inter-MU lesz vagy valamelyik más angol csapatott fogják közvetiteni sajnos de remélem azért hogy ez nem igylesz.
Hát azért ezt a keretes dolgot az elfogultság számlájára írom. Objektivan nézve SZERINTEM ezen a téren jelenleg a MU, Chelsea, Inter, Milan és a Barca áll a legjobban (sorrend nélkül),azért mert az átlag jó kerettől kitünnek a világklasszis támadóikkal.De az Arsenal, Liverpool, Roma, Juve, Bayern kerete (19 éves tiniktől kezdve Hypiákon,Tonettokon, Marchionikon keresztül Rensingekig) semmivel nem jobb mint a Realé, amivel alapvetően annyi gond van hogy a igazi világklasszis támadó játékosok hiányoznak a csapatból, az más kérdés, hogy mivel szervezettség, csapatjáték terén enyhén szólva sem vagyunk a legjobb 8ban, ezért erősebbnek tünhetnek a fent emlitett csapatok.nincsenek benne a 8-ban. Sem a keretüket tekintve, sem a csapatjátékot.
erre a hsz-re en meg csak annyit tudok mondani h inkabb hallgattal volna, az en pofamrol sul le a bor h ilyenek szurkolnak a barcanak, tiszta szegyenKatalán88 írta:Én a 2-0 ra végződő Barca Reál meccsre csak ennyit tudok mondani: "Répa, retek, mogyoró Madrid csicska BARCA pro".
Az. Első látásra talán a legegyértelműbb párharc a tiétek. De ugye fociban semmi sem biztos. Mindenesetre sok "véletlennek" kell összejönni ahhoz, hogy ne a Barcelona jusson tovább...1. Az hogy Benzema kiver minket a BL-ből az egy vicc. Attól, hogy magának Benzemának jól megy idén, attól még a Lyon jelenleg egy kupac kaki az előző évekhez képest.
Mindkét részével egyetértek.Rivaldo11 írta:...
Hát nemtudom...ha már a Lyon sportigazgatója lehetetlennek minősítette a Lyon továbbjutását tegnap akkor én sem jósolnék további szereplést a Lyon számára. Messze vannak ők attól, hogy kiverjék Európa jelenlegi legjobb csapatát.ElRamos írta:Mondom, nem akarok senkinek a lelki világába taposni, de nem olyan egyértelmű az, hogy a Pool jut majd tovább (az sem hogy a Lyon esélytelen...)
Nem egyértelmű, én is csak a jelen formák alapján adtam a Poolnak 60-40%-ban az esélyt. Februárig van még idő.ElRamos írta: Mondom, nem akarok senkinek a lelki világába taposni, de nem olyan egyértelmű az, hogy a Pool jut majd tovább (az sem hogy a Lyon esélytelen...)![]()