Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt majd töröljétek! Kétszer küldte el a böngészőm, amit írtam.ElRamos írta:Már ne haragudjatok (eltekintve attól, hogy ez az eurobarca.hu), de sokan úgy lenézitek a Madridot, hogy csak nézek.![]()
Így kiüt minket a Liverpool, meg úgy kiüt minket a Liverpool. Könyörgöm. December van, még 2 hónap van a meccsig. Én is aláírom, ha most lenne a párharc, kb. 60-40 arányban a Poolt tartanám esélyesebbnek a továbbjutásra, de mivel nem most lesz, van még idő összeszedni a csapatot.
Azért azt se felejtsük el, hogy lesz még itt egy január, ahol játékosokat is lehet igazolni ugyebár. Elvileg már 2 játékost igazoltunk (Huntelaar és L.Diarra) velük azért erősödött a keret...
Én azt mondom, győzzön a jobbik! Nehéz lesz, de ha túljutunk a Pool-on, az önbizalmat is adhat a srácoknak...
ElRamos írta:
Én kérek elnézést a hozzászólásomért.![]()
Nem tudom hogy kire értetted, de én soha nem néztem le a Barcelonát, ellenben veled, aki lenézi a Madridot. Elismerem, jelenleg s*zarok vagyunk, de engedd már meg nekem hogy azért szurkoljak, hogy kilábaljunk ebből a gödörből, és továbbmenjünk a Liverpool-al szemben.
Tegnap este unalmamban felmentem a madridista fórumra olvasni a BL sorsolásról véleményeket. Az azért elég dúrva volt, hogy a jelenlegi helyzetben a nagy többség (kiemelem, hogy nem mindenki) olyanokat írt, hogy Benzemáék szétalázzák a védelmünket és a Lyon simán veri a Barcát... és még mi nézzük le a Realt...ElRamos írta:Már ne haragudjatok (eltekintve attól, hogy ez az eurobarca.hu), de sokan úgy lenézitek a Madridot, hogy csak nézek.![]()
Így kiüt minket a Liverpool, meg úgy kiüt minket a Liverpool. Könyörgöm. December van, még 2 hónap van a meccsig. Én is aláírom, ha most lenne a párharc, kb. 60-40 arányban a Poolt tartanám esélyesebbnek a továbbjutásra, de mivel nem most lesz, van még idő összeszedni a csapatot.
Azért azt se felejtsük el, hogy lesz még itt egy január, ahol játékosokat is lehet igazolni ugyebár. Elvileg már 2 játékost igazoltunk (Huntelaar és L.Diarra) velük azért erősödött a keret...
Én azt mondom, győzzön a jobbik! Nehéz lesz, de ha túljutunk a Pool-on, az önbizalmat is adhat a srácoknak...
Nem biztos, h pont rád értik, hanem általánosítva.Még szerencse, h egy madridista sem röhögött meg gúnyolódott rajtunk, mikor sorfalat álltunk.ElRamos írta:Én kérek elnézést a hozzászólásomért.Úgy csinálsz mintha tavaly ti nem néztétek volna le a Barcát.... Mellesleg nem lenézés a pillanatnyilag gyengét, gyengének nevezni... Tavaly még túl is becsültem a Madridot, mert azt hittem a Romát oda-vissza ütik.... Tudjuk mi lett... Egyébként mit érdekel, hogy mit beszélünk mi? Te drukkolj a csapatodnak, kivételesen én is fogok, de csak a spanyol fölény miatt... Igen van 2 hónap a mecccsig, de úgy csináltok, mintha csak jó történhetne addig... Ugyanúgy meg is szívhatjátok Ramost... Két meccs nem árul el semmit... Majd év végén... Hogy a Real kilábal a válságból annak 50%-a van, de annak is hogy ott marad...![]()
Nem tudom hogy kire értetted, de én soha nem néztem le a Barcelonát, ellenben veled, aki lenézi a Madridot. Elismerem, jelenleg s*zarok vagyunk, de engedd már meg nekem hogy azért szurkoljak, hogy kilábaljunk ebből a gödörből, és továbbmenjünk a Liverpool-al szemben.
Én kérek elnézést a hozzászólásomért.Úgy csinálsz mintha tavaly ti nem néztétek volna le a Barcát.... Mellesleg nem lenézés a pillanatnyilag gyengét, gyengének nevezni... Tavaly még túl is becsültem a Madridot, mert azt hittem a Romát oda-vissza ütik.... Tudjuk mi lett... Egyébként mit érdekel, hogy mit beszélünk mi? Te drukkolj a csapatodnak, kivételesen én is fogok, de csak a spanyol fölény miatt... Igen van 2 hónap a mecccsig, de úgy csináltok, mintha csak jó történhetne addig... Ugyanúgy meg is szívhatjátok Ramost... Két meccs nem árul el semmit... Majd év végén... Hogy a Real kilábal a válságból annak 50%-a van, de annak is hogy ott marad...
Azt hogy nem érdekel 12 éves gyerekek msnes eszmecseréje!Valbali írta:Egyik haverom ma ilyet írt nekem msnen:
" attól még h guti b*zi jobb mint xavi meg iniesta eggyüttvéve"
Vélemények?
ElRamos írta:Már ne haragudjatok (eltekintve attól, hogy ez az eurobarca.hu), de sokan úgy lenézitek a Madridot, hogy csak nézek.![]()
Ez egyértelmű. Mármint hogy nincsenek benne a 8-ban. Sem a keretüket tekintve, sem a csapatjátékot.LG írta:Én azért fogadni mernék rá, h a Madrid megint kiesik a legjobb 16 között, és jogosan, mert ez a csapat nincs benne Európa legjobb 8 csapatában.
Akkor fogadj is mert szentem nyerni fogszLG írta:Én azért fogadni mernék rá, h a Madrid megint kiesik a legjobb 16 között, és jogosan, mert ez a csapat nincs benne Európa legjobb 8 csapatában.
Szánalmas, már bocs a Real-nak már semmije sincs. Jelenleg garantáltan nem büszkélkedhet senkivel erre felhoznak egy "buzit" aki már 32 éves és a neve garantáltan nem marad fent a futballtörténelemben ,a nevére pár év múlva senki sem fog emlékezni....Valbali írta:Egyik haverom ma ilyet írt nekem msnen:
Vélemények?
Az én véleményem az,hogy annyi értelme volt ennek,hogy beírtad ide ezt,mint amennyi IQ-ja van a kedves barátodnak.Valbali írta:Egyik haverom ma ilyet írt nekem msnen:
Vélemények?
Bányász írta:Már miért ne lenne?A Real Madridról beszélünk...Lampiao írta: Hát úgy hogy mielőtt minősítenél egy másik csapatot addig nézz körül a sajátod háza táján... Elkezded itt fikázni a poolt és azért még Ramos sem bizonyított semmit... Írtam, hogy csak remélhetitek... Addig mg fölösleges ilyen bizakodónak lenned...Már bocsi... Nincs mire...
Meg alapból is nehogy már egy szurkoló ne bizakodhasson?Nem állhat optimistán a dolgokhoz csak mert mostanság gyengébb a csapata?Szépen is néznénk ki ha nem bízna az ember a saját csapatában...
Egy meccsen bármi megtörténhet.A Bl az ahol abszolút nem számít a forma(vagy egy rosszabb formában lévő csapat is megszoríthat egy jobbat lásd mi tavaly az MU-t).Meg addig még van rengeteg idő.Találnak egy gólt aztán beállnak védekezni mert mostanában az "megy" nekikés meg is van a továbbjutás...
Szerintem hasonló ha nem ugyanaz a forgatókönyv fog érvényesülni mint a Barca ellen ahol 2-2-vel több idegenben szerzett góllal fog tovább menni a Pool...Rivaldo11 írta:Azért ahhoz már pofa kell, amit egyes madridisták írnak. Azon sopánkodnak, hogy a Liverpool biztos bunkerfocit fog játszani...![]()
Na mindegy. Azt viszont túlzónak érzem, hogy a Realnak nincs sansza. Van, de a Pool valamivel esélyesebb. Nagy taktikai csata lesz, ahol döntő lehet, hogy a visszavágó az Anfielden lesz.
Most én se! a meccs előtti nap meg még nem tudom!Ugyanakkor nem a madridra tenném a pénzem!
De még össze kaphatjátok magatokat!
Sok csapat van így!Egy hátránny van a Poolnak , és az az ingadozó teljesítménye!
Egyszer nyernek simán, máskor simán kikapnak!
Valaki írja már le, amit írok úgy, hogy mindenki megértse! Rohadtul tökmindegy, hogy milyen csapatnak szurkolok, most a Liverpoolról mondtam véleményt!! Nem a Madridhoz viszonyítva, hanem csak úgy alapesetben!Elég kemény szavak egy real szurkolótólHát képbe vagy a csapatod játékával? Laughing Laughing
nem tudom, idén láttam pár Liverpool meccset, és nem győztek meg. Mondjuk ez jellemző a Liverpoolra, hogy ilyenkor is nyernek!CS0ki írta:Jelenleg nektek CSoki, minden ellenfél vészes. Semmi alapja nincs annak, hogy a Liverpoolt ne tartsd "vészesnek".
Elég kemény szavak egy real szurkolótólHát képbe vagy a csapatod játékával?![]()