Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen az Arsenal-ban ő volt a király, és hát tudod hogy az aranylabda mekkora egy szarság. Másik játékos akinél nem értem hogy miért nem kapott az Deco(BL győzelem,EBezüst,BL legjobb kp-ja,legjobb játékosa)Kasza írta:Van egy dvd-m amit az arsenal adott ki Henry 100góljával,ajánlom mindenkinem mert a futball minden szépségét megmutatja.Zseniális cselek,ritmusváltások,20-30méterről lőtt gólok,csodálatos technikai megoldások sora,amit már valószínüleg nem láthatunk tőle itt a Barcában,bár a mai gólja emlékeztett rá.Egy olyan egyéniség volt akkor a pályán aki minden meccset meghatározott és háttal állva is gólt rúgott(Manchester United ellen).Nem értem h egy ilyen játékos hogy nem kapott soha aranylabdát,aki 6éven keresztül csúcsformában játszott.Messiben látom azt az egyéniséget aki 1-2 éven belül a Barcelona legendájává válhat,és olyan játékkal örvendeztethet bennünket mint Henry tette azt az Arsenalban.
Pedig ez számomra egészen evidens..ke.andy írta: Azt mondjuk nem értettem, hogy Pep miért őt hozta le s nem Messit...
sokak nevében mondom szerintem, h jó látni az ilyetVarga Tamás írta: A múlt hetekben már megtettem, most utoljára még egyszer megteszem: türelmetlen voltam Vele kapcsolatban, és egy-két alkalommal túloztam vele szemben. Ezért elnézést kérek. Tévedtem.
Bízom a hasonló folytatásban, a jó játékban, a gólokban.
Gábor gondolataival egyet tudok érteni.Rivaldo11 írta:Újfent csak dícsérni lehet Titit. Már az első félidőben is Őt lehetett kiemelni a támadósorból. A gólja mestermunka volt, "Henrysan" lőtte a sarokba...
Köszönet az interjúért,nagyon tetszett....megmutatta az emberi oldalát,ami nekem nagyon szimpatikus......már alig várom a folytatást!Titinho írta:Így magyarul még élvezetesebb az interjú! Nagyon szeretem az ehhez hasonló mély interjúkat egy-egy játékossal, Henry interjúja pedig külön öröm számomra, mivel nem csak mint játékost, hanem mint ahogy ebben a riportban is kiderül, emberi oldaláról is nagyon de nagyon szimpatikus! Egy kicsit hasonló a gondolkodásmódja, szokásai (pl.: egyedüllét) mint nekem, talán ezért is bírom ennyire. Nemhiába...a két Titi!![]()
(de az én nevem nem azért Titi, mert szeretem Henry-t).
Várom a második részét, kijavítanám egyébként magamat, mivel tényleg gondolkodott a visszavonuláson (a 2. részben adták le tegnap), de ez majd kiderül a folytatásból, többet nem árulok el. És még lesznek benne érdekességek!
Remélem tudja majd tartani a mostani formáját és a Villarreal ellen is jó játékot nyújt. És persze utána is...
Csak jöjjön már az a 2. rész..Titinho írta:Így magyarul még élvezetesebb az interjú! Nagyon szeretem az ehhez hasonló mély interjúkat egy-egy játékossal, Henry interjúja pedig külön öröm számomra, mivel nem csak mint játékost, hanem mint ahogy ebben a riportban is kiderül, emberi oldaláról is nagyon de nagyon szimpatikus! Egy kicsit hasonló a gondolkodásmódja, szokásai (pl.: egyedüllét) mint nekem, talán ezért is bírom ennyire. Nemhiába...a két Titi!![]()
(de az én nevem nem azért Titi, mert szeretem Henry-t).
Várom a második részét, kijavítanám egyébként magamat, mivel tényleg gondolkodott a visszavonuláson (a 2. részben adták le tegnap), de ez majd kiderül a folytatásból, többet nem árulok el. És még lesznek benne érdekességek!
Remélem tudja majd tartani a mostani formáját és a Villarreal ellen is jó játékot nyújt. És persze utána is...