Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De pont ez a lényeg. Henry és Gudjohnsen is kiváló formában vannak idén mert ŐK AKARTÁK HOGY JÓFORMÁBA LENDÜLJENEK.Ronnie-t már nem volt mi motiválja.McLovin írta:Persze, el kellett adni, muszáj volt, hogy távozzon! Nem is vitázok ellene. De, ha ilyen játékosok, mint Gudjohnsen formába lendülnek, akkor vajon R10 is ilyen formába lendült volna?
Igazából, annyira nem érdekel a dolog, a csapat így jó ahogy van, egyedül a balszélső hátvéd poszttal és a cserekapusainkkal vagyok elégedetlen. Ezen kívül teljesen jó a brigád, nem kell se Deco, se Ronaldinho, de azért egyszer-egyszer be-bebotlik a fejembe az ilyen gondolat.
itt van a lényegLM10 írta:Ronnie megszokta hogy ő az egyedüli világklasszis.
Én úgy gondolom, hogy itt már nem lett volna olyan jó, mint régen, akár Pep az edzője, akár nem.McLovin írta:Ti nem gondokoztatok el még azon, hogy mi lett volna, ha marad? Úgy értem, Gudjohnsen virágkorát éli jelenleg a csapatban, én eljátszottam a "mi lenne, ha" gondolattal. Vajon Ronaldinhonál is összejött volna? Lehet hogy újra érdekelte volna a foci és klasszis játékot nyújtana most is?
Félreértés ne essék, jót tett sztem a csapat mentalitásának, hogy elment, hiszen, a legutolsó hónapokban csak bomlasztott mindent Decoval együtt. De azért, kíváncsi lennék, hogyha Pep vette volna kezelésbe, mit alkotott volna... Bár ezt soha nem tudjuk már meg (Sajnos...)...
Áh...őt már el kellett adni.A csapat ahogy írtad is mentálisan sokkal előrébb van mert már nincs a "világmegváltó" Ronnie. Az is megfigyelhető volt hogy mióta Messi alap ember lett nemtudtak összejátszani.Sztem Ronnie megszokta hogy ő az egyedüli világklasszis.Így lett a legjobb mindenkinek hogy ő távozott.McLovin írta:Ti nem gondokoztatok el még azon, hogy mi lett volna, ha marad? Úgy értem, Gudjohnsen virágkorát éli jelenleg a csapatban, én eljátszottam a "mi lenne, ha" gondolattal. Vajon Ronaldinhonál is összejött volna? Lehet hogy újra érdekelte volna a foci és klasszis játékot nyújtana most is?
Félreértés ne essék, jót tett sztem a csapat mentalitásának, hogy elment, hiszen, a legutolsó hónapokban csak bomlasztott mindent Decoval együtt. De azért, kíváncsi lennék, hogyha Pep vette volna kezelésbe, mit alkotott volna... Bár ezt soha nem tudjuk már meg (Sajnos...)...
Bocsi csak sokan voltak itt azok akik már rengeteget fikázták.Danka00792 írta:Miért ne lenne? Klubunk egyik legendája.bali 15 írta:Pfffffff......csodálom hogy még megvan ez a topic....Az lenne fura, ha nem lenne.
Miért ne lenne? Klubunk egyik legendája.bali 15 írta:Pfffffff......csodálom hogy még megvan ez a topic....
Egyetértek és annyt még hozzátennék,h sztem annyira sem játszik jól mint nálunk a 06/07-es szezonban, akkor még voltak olyan meccsei ( pl Levski Szofia ellen) mikor néha szépen és jól játszott mezőnyben is, trüközött, meg tudott csinálni akár 4-5 cselt is. A milánban meg úgy játszik mint nálunk tavaly csak eredményesebben, úgy mint egy öregúr, bár kétségtelen,h egy jól passzoló és gólokat rúgó öregúr.mindorokke_barca írta:nem kis golt akasztott tegnap:)... http://www.pixter.hu/video?id=8154
de amugy tenyleg folosleges azon sirankozni h elment.... mert nalunk mar ilyen teljesitmenyre sem lett volna kepes... amugy meg annyit hozzatennek hogy most amit csinalt totalisan arra emlekeztet mint amit nalunk csinalt a 06-07-es szezonban... mezonyben nem kimelekedo, de vitte a csapatot elore a goljaival..... szoval ha ez a merce, akkor eleg lett volna nalunk is csak 1 szezonos vergodesrol beszelni....mert amint latom most sokaig odaigvagytok azzal h mit nyujt a milanban... pedig semmivel sem mutat tobbet mint akkor nalunk 2 eve... de nah.. ti tudjatok:)
szövegemben szerepel a Milan szó... nem rád értettem, hanem a milanos gyerekekre...Ronaldinho. írta: Ezt nem é n irtam ha nem az Ac milan-on valaki!
attól még ha 1 gólt lő, még nem jobb...Rdinho írta:Megint gólt lött...egyre jobb
Ezt nem é n irtam ha nem az Ac milan-on valaki!Ilúvatar írta:Mit akarsz má?Ronaldinho. írta:Az Ac milan.hu forrumát olvastam és meg akatt a szemem ezzen amit egy felhasználó irt idézem: Itt mindenki mellé áll,nem ugy mint a barcában amikor pár meccse gyengébre sikerült, utána meg nem is tudott nagyon bizonyitani mivel nem kapta meg a megfelelő játék menyiséget!
Kicsit kiverte a bistositékomatMilan... ez mindent elárul
Nemkapta meg a megfelelő játékmennyiséget? Persze bazze, ő "sérült" volt az utolsó 3 hónapon keresztül vagy mi, de nem is, hanem éjszakai klubbokba járt...
Mit akarsz má?Ronaldinho. írta:Az Ac milan.hu forrumát olvastam és meg akatt a szemem ezzen amit egy felhasználó irt idézem: Itt mindenki mellé áll,nem ugy mint a barcában amikor pár meccse gyengébre sikerült, utána meg nem is tudott nagyon bizonyitani mivel nem kapta meg a megfelelő játék menyiséget!
Kicsit kiverte a bistositékomat