Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...lebuktam.gekkodan írta:Már gondolkodtam rajta, hogy Gábor az, csak álnéven nyomorogLe is szárítom a fejét, ha kiderül
![]()
Gábor barátomVallj színt
![]()
http://bookline.hu/search/search.actionTitinho írta:Gondolkoztam, hogy melyik topicba írjam, de mivel itt van a legtöbb madridista ezért itt kérdezem meg, remélem nem gond:
Elsősorban madridistáktól:
Ki tudna nekem ajánlani valami Real Madridos könyvet? Akár cím szerint, vagy egy linket is elfogadnék ha neten meg lehet rendelni valami könyvet. Nagyon megköszönném!
Mielőtt még Barçás társaim a szívükhöz kapnának, hogy mi van ezzel a Titivel, hogy Real-os könyv kell nekielárulom, hogy öcsémnek szánnám ajándékba, mivel ő madridista (egyébként 20 éves). És aki tudja, hogy ki az öcsém a madridista.hu-n az ne árulja el, hogy ilyesmit kérdeztem!
Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni!
http://www.arena2000.hu/termekek/273.htmlTitinho írta:Gondolkoztam, hogy melyik topicba írjam, de mivel itt van a legtöbb madridista ezért itt kérdezem meg, remélem nem gond:
Ki tudna nekem ajánlani valami Real Madridos könyvet? Akár cím szerint, vagy egy linket is elfogadnék ha neten meg lehet rendelni valami könyvet. Nagyon megköszönném!
Mielőtt még Barçás társaim a szívükhöz kapnának, hogy mi van ezzel a Titivel, hogy Real-os könyv kell nekielárulom, hogy öcsémnek szánnám ajándékba, mivel ő madridista (egyébként 20 éves). És aki tudja, hogy ki az öcsém a madridista.hu-n az ne árulja el, hogy ilyesmit kérdeztem!
Titinho írta:Gondolkoztam, hogy melyik topicba írjam, de mivel itt van a legtöbb madridista ezért itt kérdezem meg, remélem nem gond:
Azért csak megvertek minket előtte nem sokkal idegenben, illetve a Barca meccs előttit, illetve utána lévő 3 meccset is nyerték.Ha volt rosszabb állapotban lévő csapat a tavalyi Barcánál akkor az a Valencia volt...
Hasonlókat se mondtam, csak hogy ő évek óta szidja a Madridot, szóval nem meglepő, ha most is azt tette...Nincs nekem vele bajom egyébként, én is jobban örülnék, ha olyan csapat a lenne a Madridnak, amit ő is dícsérne! Nem győzöm elkeget szidni Calderont meg Mijatovicot, mást nem tehetek ezügyben! Meg bizakodik, illetve próbálom meglátni a pozitív dolgokat a jelenből.Ó, igen. Addig ő volt a legjobb kommentátor, azóta, mióta másképp látja a Real táján történteket, pfuj, le vele.
Engem Rivaldo11-re emlékeztet a stílusa.Az NST közösség legértelmesebb tagja Rizla, asszem csak kommentel, de valami brutál értelmes kolléga, kár, hogy nem a fórumunk tagja, pedig Barca-drukker.
CS0ki írta:Ez legyen "szurkolói módon", és aláírom!Mellesleg ha madridi módon akarnám magyarázni,
Egyébként azért előtte csak levertétek a Valenciát 6-0-ra!![]()
Most néztem, hogy csak két helyen különbözött az akkori csapat a szombatitól! Krkic volt Eto'o helyett, meg ugye Zambrotta/Alves csere.
Abszolút nem emlékszem már a meccsre egyébként, meg kéne néznem!
Ó, igen. Addig ő volt a legjobb kommentátor, azóta, mióta másképp látja a Real táján történteket, pfuj, le vele.CS0ki írta:A jó öreg Hegyi Iván!Hegyi Ivántól, aki madridista egyébként.Ha madrid alázást akarsz hallani, hozzá nyugodt szívvel lehet fordulni évek óta. Én jó szót nem hallottam még tőle a Madridról az elmúlt években, amióta már nem "galaktikus" csapat, meg amióta a braziloktól "megszabadultunk" (
)!
A másik kedvencem pancho_sanza az NST-n! Már várom mit fog írni a hétvégéről!
A jó öreg Hegyi Iván!Hegyi Ivántól, aki madridista egyébként.
Ez legyen "szurkolói módon", és aláírom!Mellesleg ha madridi módon akarnám magyarázni,
Alapvetően én is erősebbnek éreztem a tavalyi barcelona keretet a reálénál (ezért is volt még jobb, hogy így is nyertünkAzzal egyetértek,h tavaly formakülönbség volt, viszont sztem tavaly is erősebb volt a keretünk,a fantasztikus 4-esnek nevezett kvartett+ Deco még.
Jó, hogy verünk mindenkit, de azért szerintem is necces a hétvégi meccs. Mindenki bízik és meglepődne, ha nem nyernénk, de nem szabad előre verni a mellünket (még ha egyébként lenne is okunk rá).sadudetam írta:Mental_Theo írta:nem szabad naygon optimistának lenni,most jön egy VIllarreal elleni idegenbeli meccs is, ott is oda kell figyelni,mert a Villarreal mumus csapat, idegenben meg nem is hiszem hogy akár ez a Barca is képese lenne győzni ellenük. és akkor már feljöhetnek ránk többen is 5 pontra..
Ne haragudj, de Te miről beszélsz?
Ez a mostani Barca ver mindenkit.![]()
hÁT EBBE AZÉRT IGAZAD VAN!vigyázni kell!akármi lehet itt a bajnokságban!Mental_Theo írta:nem szabad naygon optimistának lenni,most jön egy VIllarreal elleni idegenbeli meccs is, ott is oda kell figyelni,mert a Villarreal mumus csapat, idegenben meg nem is hiszem hogy akár ez a Barca is képese lenne győzni ellenük. és akkor már feljöhetnek ránk többen is 5 pontra..
tavalyelőtt 8 ponttal vezettünk, és egyre jobban izgult a csapat,és kapkodni amikor kezdett fogyni az előny.sajnos meg is lett az eredménye.
Ezzel szokás szerint egyet kell értenemCS0ki írta:
Egyébként tavaly szerinbtem nem volt ekkora különbség a csapatok között, akkor inkább csak a formában volt, a keretetek nem volt gyengébb. Most nem csak a formában volt hatalmas különbség, hanem a keret is jobb nálatok.