Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem fogalmam sincs! Elmúlt két évben ilyen nem volt, azt meg tudom erősíteni!U.i.: egyik madridos kollegától kérdezném,h mikor volt hasonlóra példa, hogy egymás után 3 vereséget szenvedjen el a Madrid? konkrét példa kellene, köszi.
Egyértelmű hiba volt!!!Del Bosque menesztése már akkor is szörnyű döntésnek tűnt, de azóta bebizonyosodott. azt hiszem azért kellett mennie, mert adott évben "csak" Bl-lt nyertek Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes és bajnokságot nem. pedig ő még a sztárok gyülekezetéből is jó csapatot csinált.
Őszintén szólva én még a második hely miatt sem aggódok!CSOki!
Nyugtass meg! A madrid ugye eléri a bajnokság végére, hogy legalább a BL selejtezőjében indulhasson?! Cool Nem szeretném, ha jövőre angol, olasz fölény lenne a BL-ben...
CSOki!
Nyugtass meg! A madrid ugye eléri a bajnokság végére, hogy legalább a BL selejtezőjében indulhasson?! Nem szeretném, ha jövőre angol, olasz fölény lenne a BL-ben...
Ezen ne gondolkodj, nem ez lesz!Én is ezen gondolkodtam, hogy most hirtelen mindenkinek tetszik a Madrid védekezése, de vajon egy Osasuna vagy Gijón ellen is 9 emberrel fognak beállni a 16-osuk elé
Én is ezen gondolkodtam, hogy most hirtelen mindenkinek tetszik a Madrid védekezése, de vajon egy Osasuna vagy Gijón ellen is 9 emberrel fognak beállni a 16-osuk elé?Rivaldo11 írta:Szerintem sem lett volna gála akkor sem, ha Schuster marad a padon. Ha 40-50 méteren belül 17-18 mezőnyjátékos tolong, a támadó csapatnak nehéz gáláznia. Abban igazad van, hogy a védekezés igazi próbája az lesz, amikor nem ilyen lesz a játék képe, és nem tömörülve védekezik a Real.
Igen, meg...Ami hihetetlen, és elképesztő, az a szurkolók reakciója. Hát ennyire megváltztak volna az igények?
Nem, engem konkrétna érdekel melyekre gondoltál. Mivel én visszanéztem még aznap éjjel a meccset, kilassítva, kikockázva az eseteket, és ezért kérdezem.jézusom, te most tényleg direkt csinálod ezt? Nem kell játszani az ártatlant...
Én fejből nem tudom megmondani, hogy mikor, ki volt... De ha valaki benyom ide egy meccsről videót, akkor kikeresem.
iwiw -en beismerik a madridista barátaim, hogy volt egy-két becsúszás ami erős volt. Ezek a becsületes madridisták, és nem azok, akik játszák az ártatlant, aki "háttemelyikerősbecsúszásrólbeszélsz?" típusúak. Azt gyanítom, hogy te is az utóbbiakhoz tartozol...
Nekem se tetszik jóideje a játék, meg a játékosok egy jórésze se...Tudok vele mit csinálni?CSOki: Én meg elnézést kérek, hogy egy Real Madridtól ezt a játékot nem tartom elfogadhatónak. Van nekem egy nagyon régi, Realos barátom.
Már Capello alatt azt mondta: Ez messze nem Real Madrid.
Az már egy ideje fel van adva!Feladták a futballról alkotott filozófiájukat. Ez sokkal rosszabb, mint a Nou Campban belefutni egy ötösbe. De ti tudjátok.
Ha nem láttad volna nagyokos, első 20 percben agyonrúgták Messit, egy darab sárgát nem kaptatok! Úgyhogy ne reklamálj, hogy raúlka meg drenthécske így-úgy... Volt olyan pillanat, amikor a ti szabálytalánságotokat nem fújták be. Szal szád alaphelyzetben ha kérhetném. Köszönömvan Bommel írta:a vereség mondhatni reális. 1 v 2-0, mindegy. csak az bosszant h a kis gnóm is gólt rúgott.
Ennek a kis "egyhúsznak" miért nem bírják már eltörni a lábát ?
na ez a Jászai díjas csatár is betalál:s
Nah hát én elismerem hogy EZ a Barca jobb ENNÉL a Madrdinál,de úgy látszik akármennyivel is jobbak tisztán sosem tudnak nyerni. Ez ami igazán [auto_cenzúra]. Náluk elesik valami, rögtön sárga, 11-es, miegymás. Most is felrúgták Drenthét, semmi, lekönyökölték Rault, semmi. Marquez 2-ik sárgája hol van? Erről ennyit.
Ezek el vanna tévedve. Nem egy meccset láttunk.
Sztem a tudás nem mindig hatalom!bali 15 írta:Pedig jó tudni mit gondol rólunk a másik oldal, vagy nem?lionelmessi19 írta:Én nemtudom kinek hányszor kell még elmondani, hogy ne idézzen a madridistáról, és ne is legyen szó arról, hogy ott mi folyik a fórumon.
Tisztelet,Andris!lionelmessi19 írta:Én nemtudom kinek hányszor kell még elmondani, hogy ne idézzen a madridistáról, és ne is legyen szó arról, hogy ott mi folyik a fórumon.
Pedig jó tudni mit gondol rólunk a másik oldal, vagy nem?lionelmessi19 írta:Én nemtudom kinek hányszor kell még elmondani, hogy ne idézzen a madridistáról, és ne is legyen szó arról, hogy ott mi folyik a fórumon.
Jah, akkor ezt benéztem, sry van Bommelmiihii írta:
Van Bommel cs beidézett a madridistáról,nem a saját véleményét írta!!!
Van Bommel cs beidézett a madridistáról,nem a saját véleményét írta!!!Primitive írta:Köszönjük, hogy jelenléteddel emeled a fórum színvonalát...van Bommel írta:a vereség mondhatni reális. 1 v 2-0, mindegy. csak az bosszant h a kis gnóm is gólt rúgott.
na ez a Jászai díjas csatár is betalál:s![]()
![]()
Ilyet talán senkinek se kéne kívánni, elég aljas, és szánalmas dolgokat írsz. Előtte el kéne gondolkodni, hogy akár a madridban is eltörhet valaki lába ( nem kívánom nekik)
.
Köszönjük, hogy jelenléteddel emeled a fórum színvonalát...van Bommel írta:a vereség mondhatni reális. 1 v 2-0, mindegy. csak az bosszant h a kis gnóm is gólt rúgott.
na ez a Jászai díjas csatár is betalál:s