Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
[/quote]Attila-Raul írta:
Nah vigyazz nehogy becsinalj..mert rugodjak a kicsi Messike`det.
Hidd el h nem akarattal csinaltak...az ilyen profik nem akarnak senkinek sem serulest..mert tudjak h az mijen....es nem tudom h ezek a szabajtalansagok kozul mejik volt eggyaltalan az amelyikre azt lehet mondani h sujos szabajtalansag volt.. Kicsi oda oda leptek neki. Ez ezzel jar.... Nem kell itt jaratni a szadat s sirankozni.
( ezzen nem akartalak megserteni...ne vedd ugy...de ne essunk tulzasokba...Messi legtobbszor eljatszotta h jajj h megrugtak szegenyket...mikor kicsit oda leptek neki) ugy h hagyjuk az egeszet
[/quote]Attila-Raul írta:Nah vigyazz nehogy becsinalj..mert rugodjak a kicsi Messike`det.2. Miért pont Messit? ott van Eto'o meg Henry. Azért voltak kegyetlenül parasztok Messivel szemben, mert ki akarták iktatni a pályáról, hogy megsérüljön. Ennél finomabban is meglehetne oldani, és nem pedig bokatöréssel vazze.
Hidd el h nem akarattal csinaltak...az ilyen profik nem akarnak senkinek sem serulest..mert tudjak h az mijen....es nem tudom h ezek a szabajtalansagok kozul mejik volt eggyaltalan az amelyikre azt lehet mondani h sujos szabajtalansag volt.. Kicsi oda oda leptek neki. Ez ezzel jar.... Nem kell itt jaratni a szadat s sirankozni.
( ezzen nem akartalak megserteni...ne vedd ugy...de ne essunk tulzasokba...Messi legtobbszor eljatszotta h jajj h megrugtak szegenyket...mikor kicsit oda leptek neki) ugy h hagyjuk az egeszet
Jaja, énis igy voltam vele amikor láttam az esteketet, aztán amikor közelröl visszalassitották... akkor derültek ki a "kissebb" szabálytalanságok, pl Messi lábfeje alágyürödik egy Realos talpa alá, ami nem kicsit tud fájni stb...Attila-Raul írta:Messi legtobbszor eljatszotta h jajj h megrugtak szegenyket...mikor kicsit oda leptek neki) ugy h hagyjuk az egeszet
Nah vigyazz nehogy becsinalj..mert rugodjak a kicsi Messike`det.2. Miért pont Messit? ott van Eto'o meg Henry. Azért voltak kegyetlenül parasztok Messivel szemben, mert ki akarták iktatni a pályáról, hogy megsérüljön. Ennél finomabban is meglehetne oldani, és nem pedig bokatöréssel vazze.
Nem mondtam,h korrekt dolog volt.De ha akar az ember akkor könnyen tud sérülést okozni szvsz.chi omega írta:annál szemetebb volt az egész. tipikusan aljas, sunyi belépők voltakBányász írta:
Ezek csak ilyen kis "fenyítések" voltak,h ne fickándozzon....
annál szemetebb volt az egész. tipikusan aljas, sunyi belépők voltak.Bányász írta:
Ezek csak ilyen kis "fenyítések" voltak,h ne fickándozzon....
Én meg azt gondolom ha valóban le akarják rúgni és sérülést akarnak neki okozni akkor meg is tették volna...Ilúvatar írta:én azért csinálok cirkuszt ebből, mert erre játszottak, hogy Messi lesérüljön.Zsolti írta:Am nemtom miért kell ebből ekkora cirkuszt csinálni...minden meccsen ennyire faragják Messit,ha nem vettétek volna észre...
1. Bezzeg, amikor sárgát kapnak, akkor összeszharják magukat és nem rúgdossák fel Messit?
2. Miért pont Messit? ott van Eto'o meg Henry. Azért voltak kegyetlenül parasztok Messivel szemben, mert ki akarták iktatni a pályáról, hogy megsérüljön. Ennél finomabban is meglehetne oldani, és nem pedig bokatöréssel vazze.
én azért csinálok cirkuszt ebből, mert erre játszottak, hogy Messi lesérüljön.Zsolti írta:Am nemtom miért kell ebből ekkora cirkuszt csinálni...minden meccsen ennyire faragják Messit,ha nem vettétek volna észre...
Azt a megállapodást illene is betartani.Colin írta: Varga Tamás:
Kéretik nem szidni a madridistát. Egyrészt csinálj jobbat ha tudsz, másrészt pedig él a megállapodás a 2 honlap között. Ha nem tetszik, ne nézegesd.
Bármikor kiállítanám a csapatot nélkülük, mondjuk egy ilyen felállásban:Perrero írta: Mi h játszanánk Messi és Eto'o nélkül![]()
jézusom, te most tényleg direkt csinálod ezt? Nem kell játszani az ártatlant...CS0ki írta:melyik nem, és melyek voltak azok?
Nekem az már kellő helytállás, hogy ennyi ideig kibírtuk kapott gól nélkül, sőt, hogy nem 3 kapott góllal fejeztük be a meccset a Nou Campban, a mostanában szokásos meccseinkkel ellentétben. Mégha a védekezésen kívül másra nem is nagyon maradt erőnk.Továbbra sem értem, miért lett volna tisztes helytállás ez, ezzel a kezdőcsapattal. Ha a fél Castilla játszik, akkor megértem. Így nem.
jaj hagyjuk már ezt a felsőbbrendőségi érzést,meg magasabb szellemi szintet képviselő dolgot...itt is vannak olyanok...mindenhol vannak..egy fokkal sem vagyunk jobbak,mint ők,vagy a milanosok,vagy az interesek,vagy a tkömtudja kik....Varga Tamás írta: Mit vársz egy olyan honlaptól, ahol az egyik moderátor áll az élén a "Gyalázzuk közösen Messit" című társaságnak? Ahol az olyan hsz-ek nem kerülnek törlésre, melyben "legnómozzák" Leót? Annál ocsmányabb, undorítóbb emberi tulajdonság nem nagyon van, amikor valakit biológiai jegyei, mérete, vagy egyéb paraméterei miatt cikiznek, sértegetnek, gyaláznak. Az az emberi butaság Chimborasszója. Annál lejjebb már nem nagyon van...
Mit vársz egy olyan honlaptól, ahol az egyik moderátor áll az élén a "Gyalázzuk közösen Messit" című társaságnak? Ahol az olyan hsz-ek nem kerülnek törlésre, melyben "legnómozzák" Leót? Annál ocsmányabb, undorítóbb emberi tulajdonság nem nagyon van, amikor valakit biológiai jegyei, mérete, vagy egyéb paraméterei miatt cikiznek, sértegetnek, gyaláznak. Az az emberi butaság Chimborasszója. Annál lejjebb már nem nagyon van...Krojf írta:Nem tudom, hogy odaátról ki ismeri Titi9305-öt, de dobhatna rá
egy moderáló privátot!
Ilyet ír a meccsfórumra: "Ennek a kis "egyhúsznak" miért nem bírják
már eltörni a lábát?".
Gondolom Messiről van szó...
No comment...
K.