Na jó reggelt...
Csak egy témában szólnék...Bunkerfoci...Nem mondom, hogy nem léphettünk volna fel támadólag, de! Most hülyén hangzik, de miért nem hagyták akkor a Barceloa játékosok, hogy kivigyük a labdát, meg passzolgassunk? Ha egy kicsit letámadunk, akkor miért nem rúgták el a francba a labdát, miért játszották meg jól? Miért táűmadtatok annyi emberrel, hogy sokszor még a csatároknak is vissza kellett segíteni?

Én nem tudom elhinni azt, hogy az volt a madrid taktikája, hogy ne legyen nálunk a labda....Egy csapatról nem tudom elképzelni. A Barcelona egyszerűen jobb volt, a legjobb labdatartó csapat a világon, iszonyúra labdabiztosak. Ez a Madrid nem az...Nem csak a Barcelona ellen, más csapatok ellen se jellemző, hogy 70%-ban van nálunk a labda. Max, amikor futunk az eredmény után. Tehát most is, ahelyett, hogy a Barcelona lenne éltetve, hogy nem hagyták kibontakozni a Madridot, mi vagyunk lehúzvaamiatt, hogy bunkerfociztunk! Miért akarjátok elvenni a saját csapatotok érdemeit?
Mélg egy kis adalék a témához. Tegyük fel, hogy JD úgy jött a Nou Campba, hogy védekezzünk, rúhjunk el minden labdát amerre állunk. Ok, hogy csak pár napja edző itt, de az szerintem köztudott, hogy nem Guti a világ leglelkesebb és legjobb védő játékosa, és akkor még finom voltam. (ahhoz képest tegnap nagyjából megoldotta a feladatot egyébént.) Akkor miért 4 védővel, 1 vkp-val (aki ráadásul nem az a tipikus ütköző, kemény felépítésű "állat") áll fel?

Sneijder helyett(aki még egész jól védekezik) miért egy tejfölös szájú jobb szélsőt hoz fel, aki sok védőmunkát nem mutat be...Ha én csak védekezni megyek valahova, biztos, hogy védekezőfelfogásuakkal rakom tele a csapatot, felnyomok 5 védőt, meg 2 vkp-t, azt kész!
de amikor 30 perc alatt 6x felbaxxák hátulról az ellenfél legjobbját, arra nekem ne mondják már, h szervezett futball
Elmondanád ezeket az eseteket? Komolyan, megnézném őket!