Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt mondom,hogy nehogymár az mondja JR,hogy 1gól volt a 2 csapat között. Mert nem igaz. 3,4 is lehetett volna,ha nem iker van a kpuban,vagy ha Eto'o belövi a 11est. 2 hleyzete volt a madridnak nekünk sokkal több.Perrero írta:na azért madridéknak is volt helyzetük, a Real azt játszotta amit ilyenkor kell egy kiscsapatnak, -formájukat nézve ők is ide számítanak- a legjobb támadójátékosaik nélkül nyílván nem úgy játszanának ahogy elvárható lenne.. Mi h játszanánk Messi és Eto'o nélkülSanama írta:NSO:
"Juande Ramos szerint nem volt két gól különbség a csapatok között"
Igen,ha nem Iker lett volna a kapuban,akkor 5..
na midn1 ez elég érdekes nyilatkozat![]()
Hát miért nem hagytátok, hogy jobban játszunk?Ramossal, Cannavaroval a védelemben, Gagoval, Gutival a középpályán, Higuaínnal, Raúllal elöl csak sündisznóállásban, foggal-körömmel védekezve lehet játszani?
Ki mondta, hogy gyengék ezek a játékosok?? Minden második madridista aláírásában ott van a takaordj Mija, Calderon, és szerintem kb 98%-unk Mijától megszabadulni egy pillanat alatt az elcseszett igazolásai miatt.Ugyan...önámítás. Senki sem kényszerítette őket hogy Metzeldert, Drenthét meg Javi Garciát vegyenek.
melyik nem, és melyek voltak azok?Beismerem, hogy az egyik becsúszás nem volt annyira gázos, de a többi azért erős volt...
Elmondanád ezeket az eseteket? Komolyan, megnézném őket!de amikor 30 perc alatt 6x felbaxxák hátulról az ellenfél legjobbját, arra nekem ne mondják már, h szervezett futball
na látjátok én erről szoktam beszélni. Valdes az ilyen szitukat oldja meg jó százalékban. amúgy drentéről annyit, hogyha felismeri, hogy a kapus kb. 12 méterre van a kaputól, akkor azt illik átemelni. Messi meg is tette, látjuk mi lett belőle. amúgy a real legjobbja kb a Castillás csávó volt, Abidalt péppé szivatta.Ilúvatar írta: Hát majdnem össze is jött nekik 1 gól, mikor Drenthe támadott... na ott megállt a szívem... Védők sehol, csak Valdes volt ott meg a kapu. Komolyan mondom énneked, hogy ott akkorát szitkóztam hogy csak na, lerohadt a vakolat a falrólDe szerencsére 1. Valdes megmentett minket az alázástól 2. Drenthe falábú
palesz77 írta:viccet félretéve, szerintem a Messi gyilokon kívül jó volt a madrid, itt ezt kellett játszaniuk, és majdnem össze is jött
Én nem tom mit jelent az év forumózója cím, meg hogy ki adta neked de hogy megérdemelted az kumma élet!!!Krojf írta:Mielőtt kezdődött, kivert a víz,
Az ujjam is remegett mind a tíz,
Sejtettem, hogy nem lesz könnyű,
De annyira nem is volt szörnyű!
Bár Juande összeszedte a Realt szépen,
Ettől a Barca nem nyomta másképpen,
Birtokoltuk a labdát fölénnyel,
És gondoltam felökleljük őket egy bölénnyel,
De Drenthe időben ránkijesztett,
Victor a labdával kikezdett,
Megúsztuk a bajt velősen,
Kalapált a Barca-szív erősen!
Elment a félidő nullán,
De az élet erőt vett a hullán,
Kitámadt a Real, védekezett a Barca,
Ez volt nekünk a túlélés harca,
Viszont kaptunk egy olyan tizit,
Melynek kihagyása nem támogatta a bizit,
De ettől még tartottuk a nyomást,
És hogy tartsuk a régi, jó szokást,
A végére hagytuk a döntést.
Sammy jött és jóvátette a bűnét,
A Camp Nou az örömtől elfújt pár dűnét,
A Real ezután ment fejveszetten,
Fel is lazult, és ezt mi menten
Messi által gólra váltva
Kihasználtuk, 's kerültünk a piedesztálra!
A tartalékos Madrid kemény dió volt,
De a Barca győzött, értéke +12 pont!
Örüljünk most ennek, megdolgoztunk érte,
Ez legyen a jövőnk legfőbb ismérve.
Ölelek most én is minden kedves Barcást,
Ebből fogjuk meríteni a jövőbeni tartást!
K.
Büszke vagyok rád Colin.Colin írta:Gratulálok.
Érvényesült most a papírforma, az egyetlen aminek örülhetünk hogy sikerült valamennyire megfognunk benneteket. A Barca az egyértemű favorit a bajnokságban.
Ugyanakkor továbbra is Hala Madrid!