Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aha, de azért ezt az 1 meccset leszámitva tanárian játszik idén. Lehet, még nem gyógyult meg teljesen.Drukker írta:Soha nem rajongtam érte de a tegnapi meccse katasztrófa... Már lassú de nagyonPique és Puyol középen nekem sokkal jobban tetszene
noname írta:Élete legrosszabb meccse volt a mai!Sztem még kellett volna várni a visszajövetelével.A szokásos csigatempójánál is sokkal lassabb volt, lefutották sokszor, többször könnyedén ki is cselezték.Máskor vagy igya meg a déli kávéját vagy várjon még egy meccset a visszatéréssel!
Alves azért szerintem tegnap nem játszott jól. Védekezésben és támadásokban sem volt a legjobb.Theo írta: az egész védelem szuper volt. [ 1 kivétel volt, amikor Drenthe elhúzott :\ ]
Alkalomhoz illően játszottlui1698 írta:Marquéz tegnap játszotta 200.-dik mérkőzését a Barca-ban.
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Véleményem szerint a tegnapi meccs legjobbja volt. Volt két olyan beszúszó szerelése is, hogy csak naVarga Tamás írta:Márquez Tanár Úr tegnap is oktatott!
Nagyon jól, megbízhatóan játszott! Tanítani lehet a becsúszásait, a szereléseit. Olyan volt, mint Placido Domingo a Scala színpadán: könnyű, légies és csodálatos. Mindig lenyűgöz a játékával, mindig meg kell állapítanom: a legjobb középső védőnk Rafa.
Remélem, a 2010-ig szóló szerződését meghosszabbítják. Hatalmas nyeresége a csapatnak, önbizalmat és magabiztosságot ad a játéka.
BRAVO RAFA!
Hát neki nem is az az alapvető dolga.A meccs egyik legjobbja volt.Képzeld az El Clássicót néztem....madmax87 írta:Hát izééé nem tom melyik meccset nézted, de hajmeresztő volt amit marquez müvelt néha olyan labdákat adott el a saját térfele közepén amikböl simán gólt kaphattunk volna, a szerelései rendben voltak csak az a sok eladott labda nem kellett volnaBarcaforever írta:Szép jubileum, nagyon szép és pontos játékkal.Egy ponton azt hittem kiállítják.
Hát izééé nem tom melyik meccset nézted, de hajmeresztő volt amit marquez müvelt néha olyan labdákat adott el a saját térfele közepén amikböl simán gólt kaphattunk volna, a szerelései rendben voltak csak az a sok eladott labda nem kellett volnaBarcaforever írta:Szép jubileum, nagyon szép és pontos játékkal.Egy ponton azt hittem kiállítják.
Amikor nyújtott lábbal csúszott rá Raulra.Az is labdára ment,el is találta,csak utána vitte a madridit is.Ha nincs egy sárgája,akkor kapott volna,de kiállítást nem ért az eset.Jól játszott,volt 1-2 hatalmas szerelése is.Barcaforever írta:Szép jubileum, nagyon szép és pontos játékkal.Egy ponton azt hittem kiállítják.