Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is már csak ettől félek, nehogy utólag kiderüljön, hogy az egyik rúgás túl "jól" találta el. Medina Cantalejo sajnos túl későn kezdett el sárgázni, pedig az láthatóan visszafogta őket.Replay írta:Egyértelmüen látszott, hogy a real megpróbálja lerúgni, olyan nagyokat kapott, hogy félek, nehogy megsérüljön.
Ejnye Alfi, mekkora hülyeség ez!!
Igen, ez igaz, -majdnem- ugyanolyan ember mint te, vagy én. Ettöl függetlenül lehet öt isteniteni, példaképként tekinteni rá, mert amit csinál a saját müfajában, ennyi idösen az lenyügözö, és kitudja meddig fejlödik még.McLovin írta:Tévedés. Ugyanolyan ember, mint te vagy én. Csak a fociban nyújtott tehetsége GIGÁSZI! Ettől függetlenül lehet hogy még egy almát se tud normálisan lerajzolni!Remélem érted mire gondolok!
Hát sok mindent nem tud tenni Ramos, maximum Salgadot Metzeldert Cannavarot és Sergio Ramost is ráálítja Messire és reménykedik hogy Eto'o és Henry mindent kihagy 1 az 1 ellentorrentkiller írta:Ramos sem hülye. Tudja hogy nem fogja tudni egy B-s gyerek vagy salgado egymaga megállítani. Valamit ki fog találni, de szerintem sok haszna nem lessz...Rivaldo11 írta:Ha Salgado, vagy a fiatal srác a b-ből próbálja megállítani, az halott ügy. Holnap óriásit játszik majd, ebben biztos vagyok.
Ramos sem hülye. Tudja hogy nem fogja tudni egy B-s gyerek vagy salgado egymaga megállítani. Valamit ki fog találni, de szerintem sok haszna nem lessz...Rivaldo11 írta:Ha Salgado, vagy a fiatal srác a b-ből próbálja megállítani, az halott ügy. Holnap óriásit játszik majd, ebben biztos vagyok.
Hát igen ez a szomorú igazság........McLovin írta:Tévedés. Ugyanolyan ember, mint te vagy én. Csak a fociban nyújtott tehetsége GIGÁSZI! Ettől függetlenül lehet hogy még egy almát se tud normálisan lerajzolni!tomy9559 írta:messi egy isten
neki kellet volna adni az aranylabdát![]()
![]()
Remélem érted mire gondolok!
Aranylabda: nem, roncikának kellett megkapnia a labdát. Nincs apelláta. Amit csinált tavaly az hihetetlen, de ez már a legrágott csontok netovábbja.Messi jó playa, de ronika azért odab*szott tavaly, ezt ki lehet jelenteni!
Tévedés. Ugyanolyan ember, mint te vagy én. Csak a fociban nyújtott tehetsége GIGÁSZI! Ettől függetlenül lehet hogy még egy almát se tud normálisan lerajzolni!tomy9559 írta:messi egy isten
neki kellet volna adni az aranylabdát![]()
![]()