Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben 1et kell értsek, mivel ott a pályán Alves, Touré, Keita és egy hó lövésük nem naon volt. A többieknek is kell próbálkozniuk csak most ők jutottak eszembe. De ebben tényleg javulnia kell a csapatnak.LG írta:Én a távoli lövéseket még mindig hiányolom, pl. a Madrid ellen annyisszor lőhettük volna jó pozicióból, de nem...Ilyen meccseken, ahol az ellenfél foggal körömmel védekezik, messziről kell lőni, különben nem szerzünk gólt, a Madrid ellen is nagyon nehezen ment, pedig ennél keményebb csapatok várnak még ránk.
Barátom, Dani!gekkodan írta:Nagyon szkeptikus voltam, tudjátok. De most én szólítom meg Tamást és Andrist, amikor azt mondom, hogy egy majdnem félidőben 10 ponttal vezető csapatnál totál értelmetlen az edző hibáit keresni. Majd akkor lehet ezekről beszélni, ha gáz van. Ameddig így, ilyen eredményesen és hatékonyan játszunk, addig még Puyol fejen állva is védekezhet hátul, Valdes pedig megehet felőlem 6 kg chillis babot meccsek előtt.... Nem fog zavarni.
De ha már Pep hibáit keressük, akkor néhány ruhadarabján inkább kiakadnék![]()
Viccet félretéve, sztem felesleges a kritika most.
Nem kellett volna feltolni a védelmet v Pique helyett Caceresnek kellett volna kezdenie. De neki is mégegyszer grata munkájáéert csak bírják végig az idényt a játékosok és Pep is tartson ki. Ha így játszunk még a BL is simán meglehet.The10 írta:Teljes mellszélességgel a mester mellett állok, maximális elismerésem a csapat taktikai és pszichikai felkészítéséért! Az eredmények és legtöbbször a mutatott játék is igazolják a felkészültségét.
De könyörgöm, ha legközelebb a Puyol-Piqué (lássuk be, nem villámléptű) belső védőpárossal kezdünk, ne próbáljuk ennyire feltolni a védekezést és főleg ne kísérletezzünk állandóan lesreállítással!
Persze, mindig lehet tökéletesíteni a dolgokon, de azért ne feledjük: Ez még csak az első fél idénye volt...lionelmessi19 írta:Azért én egy-két dolgot hiányolok még, amit abszolút Pep számlájára írok, de erről majd később bővebben
Igen, ezzel én is hasonlóképp vagyok, mint Andris.lionelmessi19 írta:Azért én egy-két dolgot hiányolok még, amit abszolút Pep számlájára írok, de erről majd később bővebben
Én a mai taktikában véltem hibát,méghozzá jó nagyot!Pique+a feltolt védelem egyenlő az öngyilkossággal.Caceres jó volt,nem is értem,miért nem ő játszott!lionelmessi19 írta:Azért én egy-két dolgot hiányolok még, amit abszolút Pep számlájára írok, de erről majd később bővebben
Igazad van, persze, Xavi nem véletlenül szorította ki anno az öregedő Pepet. Én inkább itt arra gondoltam, hogy Pep alapvetően vkp volt, Xavi nem az. Tehát ezeket a forintos labdákat vkp-megközelítéssel gondoltam. Lehet, hogy nincs sok értelme, bocsi, ha rosszul fejeztem ki magam.Lionel85 írta:Nagyon jó videók voltak, megnéztem a második részt is, hihetetlen játékos volt, szerencsém volt még őt a Barçában játszani, nagyon képességű játékos volt és szerencsére ugyanolyan jó képességű edző is.
Ákockával annyiban vitatkoznék, hogy ezek a zseniális forintos labdák a mai Barçában is benne vannak, Xavi szinte minden tekintetben hasonlít Guardiolára, hasonló poszton is játszanak és Xavinak is rendkívüli rúgótechnikája és ütemérzéke van, hogy ilyen labdákat adjon a társaknak. Erre születni kell, ezeket a képességeket nem lehet tanulni és szerencsére azok a tulajdonságok, amik megvoltak Pepben játékosként, Xaviban ugyanúgy ott vannak.
Ezt a videót én még nagyon régen láttam. Elképesztően sok gólpassz van benne. Nyílvánvaló, hogy ez az ember egy zseni.palesz77 írta:http://www.youtube.com/watch?v=ufD2FmJi ... re=related
egy kis labdaosztás pep módrasajnos én élő meccseit már nem láttam, de a barca tv-n néhányat meglestem. zseniális látás a pályán kb. olyan jó edző is, ha nem jobb
Igen, én is hasonlóképp szeretnék nyilatkozni Peppel kapcsolatban.gekkodan írta:Nálam Josep Guardiola Sala 2008. December 13-tól, a mai naptól vált méltóvá arra, hogy az FC Barcelona edzője legyen.
Azt mondtam amikor leültették a padra, hogy szkeptikus vagyok és félek, hogy tapasztalatlan a feladatra. Azt mondtam, hogy December 13 után fogok ítéletet mondani, hiába volt a 20 meccses veretlenségi sorozat. Nehezen indult, de elképesztő formába lendítette a srácokat. Ám más megverni egy Almeriát és más elverni egy Real Madridot.
Guardiola ma bizonyított: helye van a csapatunk kispadján. Bízom benne, hogy sok örömet okoz még nekünk és most már kijelenthetően egy felkészült, jól képzett, pozitív mentalitással bíró ember vezet minket, akiben bízhatunk.
HAJRÁ PEP! HAJRÁ BARCA!
Üdv a klubban,Dani!gekkodan írta:Nálam Josep Guardiola Sala 2008. December 13-tól, a mai naptól vált méltóvá arra, hogy az FC Barcelona edzője legyen.
Azt mondtam amikor leültették a padra, hogy szkeptikus vagyok és félek, hogy tapasztalatlan a feladatra. Azt mondtam, hogy December 13 után fogok ítéletet mondani, hiába volt a 20 meccses veretlenségi sorozat. Nehezen indult, de elképesztő formába lendítette a srácokat. Ám más megverni egy Almeriát és más elverni egy Real Madridot.
Guardiola ma bizonyított: helye van a csapatunk kispadján. Bízom benne, hogy sok örömet okoz még nekünk és most már kijelenthetően egy felkészült, jól képzett, pozitív mentalitással bíró ember vezet minket, akiben bízhatunk.
HAJRÁ PEP! HAJRÁ BARCA!
Hm. Ez esetben érdekes, miért lőtte mégis Samu? Mondanám hogy Leo átengedte neki, de az Espanyol ellen meg épp Messi szólt rá Eto'o-ra, hogy "öreg, én jövök".lionelmessi19 írta:Egy ideig felváltva lőtték őket, majd Guardiola kiadta parancsba, hogy Messi a büntető lövő.