Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy helyzettel is lehet, ynerni. tavaly se volt sokkal több... Az más kérdés, hogy ajátékot nézve mennyire lett volna reális!petiamadridista!
Mondd, Te melyik meccset nézted, de komolyan?
Győzelmi esélyetek?
Volt egy helyzete Drenthének, aztán kalap-kabát.
Torrestoni!torrestoni írta:Na jó, az mebert pihenni sem hagyjátok...fir3bird írta:Dani!
itt másról van szó...arról hogy már néha abba is belekötnek itt amibe nem kéne! páran leírtuk a véleményünket arról, hogy úgy nézki pozitív irányba lendül a csapat. erre ezzel kapcsolatban is lehurrognak minket, hogy szánalmasak vagyunk, meg gyengeelméjűek, vagy kevésbé értelmesek, erre írtam cinikusan az előz hsz-t.
Először is...: egyáltalán nem a pozitív irányba lendülséről volt szó, haenm kthomi kijelentéséről, s bizony az teljesen más tartalommal bírt... Ezért én elmondtam a véleményem, majd miután kaptam ellenérveket azokra is válaszoltam. nem értem hogy miért kell mártírkodni itt, mert madridista vagy. mikor kötöttem én beléd ezért... Ha úgy érzed diszkriminációval kell szembesülj ezen fórumon, akkor:
1. okosabb enged elv, s elmész egy másik fórumra;
2. maradj itt, de fogadd el, hogy aki ostobaságokat ír, arra reagálnak, s nem kell magadra venned, mert te is "madridista" vagy;
Ehhez még hozzáfűzném azt is, hogy attól, hogy ez a jelen helyzetben úgymond "célszerű" taktika volt, ettől még nem lesz másképp: Ramos olyan meccsett hozott le, amely mindenképp vereséggel zárult szvsz, azonban ezt megtehette volna másképp, úgy, hogy a lehetőségeiből al ehető legveszélyesebb, gólratörőbb játékot mutassanak "fiai" megtisztelve ezzel egy El clásicót, illetve az ellenfelet. Ahogy már mondtam, ha olyan amilyen a gatya, akkor ki sem kell állni, vagy ha igen,m akkor ne csodálkozzatok, ha a mutatott játék a látottak alapján lehurrogják azt, aki baromságot mond.
Na jó, az mebert pihenni sem hagyjátok...fir3bird írta:Dani!
itt másról van szó...arról hogy már néha abba is belekötnek itt amibe nem kéne! páran leírtuk a véleményünket arról, hogy úgy nézki pozitív irányba lendül a csapat. erre ezzel kapcsolatban is lehurrognak minket, hogy szánalmasak vagyunk, meg gyengeelméjűek, vagy kevésbé értelmesek, erre írtam cinikusan az előz hsz-t.
Mégegyszer leírom: A többség itt nem várt alázást. Magam is 2:0-t, vagy 3:1-et tippeltem.Buitre írta:igen, erre én is kíváncsi lennékti itt sokan ezen csak röhögtök, ércelődtök, és idegeskedtek.. De miért? Hisz nyertetek?? Vagy?? Nem jött össze a hőn vágyott alázás??
ennyi, részemről köszönöm ezt a korrekt hsz-t, még 1x grat a 3 ponthoz. Jó 8a Madrid kihozta a jelenlegi helyzetükből a maximumot..a szurkolók meg hadd legyenek már büszkék a csapatukra..azt hiszem ezt meg sem kellene indokolni,hogy miért...ezer ebből véreznek,5-ek a tabellán..kaptak két(elkerülhető) gólt a legvégén....idegenben a Camp Nouban.
Így van.lionelmessi19 írta: Srácok-srácok. Ha ti ezt a meccset nem érzitek legalább közepesen megalázónak, akkor nagy gondok vannak.
Részemről egyszerűen az a probléma, hogy a csapatotok egy jó része a sportszerűtlenség netovábbját mutatta be. Még a legjobban 'utált' ellenfelet is képes vagyok tisztelni, így a Madridot is, de ezután egy jóideig ez nem fog megvalósulni.
Ennyi az egész, a meccsel, a játékunkkal, az eredménnyel, és a pontkülönbséggel is szinte maximálisan elégedett vagyok.
ok.fir3bird írta:Dani!
Eleve egy nagy baromság volt ez a hercehurca az alázás miatt.Sokak fejét megzavarta a két csapat idei formája közti különbség,plusz a sajtóban megjelentek...Buitre írta:igen, erre én is kíváncsi lennékti itt sokan ezen csak röhögtök, ércelődtök, és idegeskedtek.. De miért? Hisz nyertetek?? Vagy?? Nem jött össze a hőn vágyott alázás??
Srácok-srácok. Ha ti ezt a meccset nem érzitek legalább közepesen megalázónak, akkor nagy gondok vannak.Buitre írta:igen, erre én is kíváncsi lennékti itt sokan ezen csak röhögtök, ércelődtök, és idegeskedtek.. De miért? Hisz nyertetek?? Vagy?? Nem jött össze a hőn vágyott alázás??
Anno te sem így robbantál be erre az oldalra. Én nem megyek hozzátok észt osztani, ha fizetnek akkor sem, nektek sem kötelező. De ha ide jöttök, akkor alapvető normákat fogadjatok el. Ha pedig az alapvető sértegetéseken túl, amivel a csapatunkat illeted még név nélkül a közösségünk tagjait is leszólod, ne számíts sok jóra. Bár gondolom eddig sem tetted.fir3bird írta:
mert aztán itt is tele van értelmes emberekkel...azért mert néhányan próbálnak valami nagyon frappánsat, meg okosat írni, nem biztos hogy egy értelmes ember... KHTomkával meg egytől egyig egyet értek!
Naná,h senki sem szereti ezt. Gondolom akkor Gagot egy kis csapat emberkéi farigcsálták meg durván,nem?Náluk sajna erre lehet számítani,de ilyen szinten nem hiszem.CS0ki írta:Én ezt meg is értem...Én se örültem, amikor pár meccsel ezelőtt gago-t kb 5ször rúgták fel durván...(nem azt mondom, hogy Messi-Gago egyszint, nem kell belekötni!Mindazonáltal persze,h jobban megmarad az emberben,ha törik a legértékesebb playánkat!)
na, megnézem most már videón ezeket a belépőket, mindjárt jövök az eredménnyel...
mert aztán itt is tele van értelmes emberekkel...azért mert néhányan próbálnak valami nagyon frappánsat, meg okosat írni, nem biztos hogy egy értelmes ember... KHTomkával meg egytől egyig egyet értek!gekkodan írta:Ha élvezitek, akkor tegyétek. Csak egyszer el fogtok oda jutni, hogy ez baromira nem fog érdekelni senkit. Legalábbis az értelmesebb embereket nem. Bár mindig fogtok találni olyat, akit fel lehet piszkálni pár élelmes kis odabökéssel.khtomka írta:Nálatok az egyetlen realista Madrid szurkoló mézes nyállal szokta nyalogatni a ...
Fogadjátok el ha van más vélemény is, lehet,hogy nem értetek vele egyet, nem tetszik de ez van. Amíg nem leszünk kitiltva addig le fogjuk írni mit gondolunk az adott témáról.
Na jó éjszakát mindenkinek!
Jóéjt.