Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jah, értem...mondjuk én úgy emlékeztem, h pep azt mondta egy interjúba, h messi és samu megbeszélték, h felváltva lövik a büntetőket és ő nem akar beleszólni....végülis mind1:Dsalas9 írta:Mivel Leo van kijelölve a 11-esrebalboa7 írta:nemtom ki vette még észre...
11es után ismételték, h pep kiabálja be a játékosoknak, h LEO,LEO,LEO...guardiola azt akartaa, h messi rúgja a 11est...szerencsére nem bosszúlta meg magát a kihagyott büntető, samu javította a hibáját, de érdekes jelenet volt mindenesetre!:)Azért kiabálta, hogy neki kell rúgni nem a Samunak
De hála az égnek javitotta hibáját
Mivel Leo van kijelölve a 11-esrebalboa7 írta:nemtom ki vette még észre...
11es után ismételték, h pep kiabálja be a játékosoknak, h LEO,LEO,LEO...guardiola azt akartaa, h messi rúgja a 11est...szerencsére nem bosszúlta meg magát a kihagyott büntető, samu javította a hibáját, de érdekes jelenet volt mindenesetre!:)
G-Jay írta:Nem sokat látni mosolyogni a gólok után, most nem kicsit örült![]()
Ahogy Boixos mondta, ez a legfontosabb meccs a Ligában!
Gratulálok Pepnek először is, szépen összeszedett csapatot rakott elénk!
Azért lementem volna hídba, ha a klasszikuson is csak melegíti a padot.Livia Drusilla írta:Az eddig hiányolt gólöröm is megvolt...![]()
Nos, Tamás?Varga Tamás írta:Az eddigi meccsek a kollokviumok voltak.
A ma esti meccs pedig a szigorlat lesz.
Aki részese a felsőoktatásnak, tudja, mire gondolok.
HAJRÁ PEP!
ELŐRE A JELESÉRT!
Így igaz!Varga Tamás írta:Az eddigi meccsek a kollokviumok voltak.
A ma esti meccs pedig a szigorlat lesz.
Aki részese a felsőoktatásnak, tudja, mire gondolok.
HAJRÁ PEP!
ELŐRE A JELESÉRT!
Nemazér de ebben a reklámban a végén 2-en ugranak ki.. És Pep meg a többiek meghalnak?ge3yra írta:srácok mit találtam...pep a nike reklámjában..nem nagy szerep jutott neki de legalább benne van..
http://www.youtube.com/watch?v=p7EuFO-1 ... re=related
És ezért játszik Fab is 4esbenmenczel írta:Az Arsenal spanyol középpályása Cesc Fabregas szerint a korábbi futballista, jelenlegi Barcelona edző, Pep Guardiola a világ valaha volt egyik legjobb középpályása volt, talán a legjobb is.
Az olasz La Gazetta Dello Sport sportlapban publikált interjúban az „Ágyúsok” kapitánya kifejtette, hogy Guardiola a futball játékos mintaképe és erősen inspirálta őt a karrierjében.
A labda erőteljes dominálásán és a játék középpályáról való szervezésén túl Fabregas és Guardiola abban is hasonló, hogy mindketten elérték a kapitányságot egy idegen nyelvű csapatban ( Pep Bresciaban is kapitány volt).
Ez legyen a legnagyobb gondja Pepnek az egész szezonban!lui1698 írta:Nagyon sokba fog kerülni szezon végéig ez a vacsorás dolog, ha így folytatja a csapat.