Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából gondolom, hogy kire gondolsz! Szerintem meg fogja dicsérni Henryt! Vagyis "remélem", mert nagyon megérdemli, most az elismerő szavakat!Bányász írta:Várom pár embertől az elismerő hszeket![]()
Mert szvsz nagyon jó volt ma ott elől...Salgadot mindig megverte.Plusz ott volt egy újabb assziszt...
Nézd Balázs!Bányász írta:Az egyiküktől már megkaptam...de én még mindig várok valakireBányász írta:Várom pár embertől az elismerő hszeket![]()
![]()
Az egyiküktől már megkaptam...de én még mindig várok valakireBányász írta:Várom pár embertől az elismerő hszeket![]()
![]()
Úgy született!Sanama írta:Gólpassz az gólpassz ! szép volt Titi, harcos is volt ma.
Mióta van a hátán tetoválás?
Igen én is várom már, főleg azért mert sokan mondták hogy Henry nem lesz már olyan jó, mint az Arsenalnál. Azt hiszem a Valencia elleni mesterhármasa, új fénykorának kezdete is egyben. A holnapi mérkőzésen biztosan kiderül majd. Én bízom benne, hogy így lesz.bali 15 írta:Még csak most olvasom az interjúját. Kegyetlen............
Nagyon tetszik a hozzáállása. Érezni lehet hogy szinte forr a vére......
Mondta hogy:
„Kifejezetten idegesít, hogy még soha nem győztem le a Real Madridot Barcelona játékosként, különösen azért, mert korábban viszont soha nem veszítettem ellenük”
„Emlékszem arra, amikor tavaly mentünk a Camp Nouba, arra, hogy milyen állapotban volt a klub, milyen helyzetben volt a csapat, az adott körülményekre, a díszsorfalra… Már az is nagyon kemény volt, ahogy odautaztunk, de nehezebb volt aztán visszajönni a kilencven percet követően. Átéltem, de ezt nem szeretném megismételni. Az igaz, hogy gólt lőttem azon a meccsen, de hidegen hagy a dolog, mert sokat nem ért.”
Nagyon tetszik a vérszomja. Érzem hogy nagyot fog alakítani.![]()
![]()
Ez így van 2gólpassz a ligában 3 a BL-ben Messinek. Henry-nek pedig 3 gólpassza van eddig. 1pedig a BL-ben. A ligában 1023percet játszott Messi Henry pedig 796. A statok azt mutatják hogy igen hasznos Henry még ha játéka látványban messze van Messi-tőldanko94 írta:Már bocs de sztem ez hülyeség!!! Hol olvastad azt h Messi eddig csak 2 gólpasszt adott?? Én a neten úgy láttam h 9 gól és 6 gólpassz
Már bocs de sztem ez hülyeség!!! Hol olvastad azt h Messi eddig csak 2 gólpasszt adott?? Én a neten úgy láttam h 9 gól és 6 gólpasszAndrisveres írta:Messi 9 gólos és 2 gólpasszos (ebből leo 2
Andrisveres írta:Nem akarok senkivel sem kötözködni de:
Henry 7 gólos és 3 gólpasszos , Messi 9 gólos és 2 gólpasszos (ebből leo 2 11 est rúgott és 1 szabadrugást).
ebből az derül ki ,h leo 6 akció gólt szerzett eddig, titi pedig 7et.
Szal vagy Henry-nek nem is olyan rossz a helyzet kihasználása (igaz ,hogy most 3at rugott de messi is volt , hogy duplázott) , vagy messi is borzalmasan keveset rúg be. mert azért azt ne mondja senki , hogy henry sokkal többször kerül helyzetbe , mint leo.
amugy sztem , mindh szélsőkről van szó ,mind2 nagyon jo statisztika.
Ez igaz, de Messi nélkül pedig alig vagyunk képesek nyerni (eddig).Andrisveres írta:Nem akarok senkivel sem kötözködni de:
Henry 7 gólos és 3 gólpasszos , Messi 9 gólos és 2 gólpasszos (ebből leo 2 11 est rúgott és 1 szabadrugást).
ebből az derül ki ,h leo 6 akció gólt szerzett eddig, titi pedig 7et.
Szal vagy Henry-nek nem is olyan rossz a helyzet kihasználása (igaz ,hogy most 3at rugott de messi is volt , hogy duplázott) , vagy messi is borzalmasan keveset rúg be. mert azért azt ne mondja senki , hogy henry sokkal többször kerül helyzetbe , mint leo.
amugy sztem , mindh szélsőkről van szó ,mind2 nagyon jo statisztika.
De a meccsen szélen volt..chi omega írta:mindhárom gólját középről lőtteOnodi14 írta:Henry jó helyen van a szélen (lásd. Valencia--->mesterhármas).
végre megjött az önbizalma pont a Classico előtt.
Hatalmas meccs lesz,sztem 3-1 a Barcának.
Gólok:Eto'o,Messi,Henry ill.Szalay:D:D
Na jó persze ez vicc de sztem Barca nyer.
mindhárom gólját középről lőtteOnodi14 írta:Henry jó helyen van a szélen (lásd. Valencia--->mesterhármas).
végre megjött az önbizalma pont a Classico előtt.
Hatalmas meccs lesz,sztem 3-1 a Barcának.
Gólok:Eto'o,Messi,Henry ill.Szalay:D:D
Na jó persze ez vicc de sztem Barca nyer.