Barca vs. Real
Számomra amikor a Barcát 4-1 re aláztuk tavaly nem volt unalmas ha véletlen ez fordítva történne akkor ti se fogtok unatkozni én amúgy bizakodok és remélem 1:2 lesz a vége a reális egy 2:1 es vereség sajnos...
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
teljesen egyetértek. nálam a jól kijövés a meccsből jelen helyzetbe azt jelenti hogy nyerünk. nemtom nálatok ez hogy megy.Rivaldo11 írta:Magabiztosan várom a meccset. Mivel pontelőnyünk jelenleg is tetemes, cseppnyi kétségem nincs, hogy jól jövünk ki a meccsből.
csakabarca
Szerintem az utóbbi évek leg unalmasabb meccsét fogjuk látni, ahogy a Madrid szenved, de kitömjük őketnorbert55 írta:Nagyon jó meccsre és Barca győzelemre számítok!3-1!!!

1. lehetőség: Messit 3an fogják és ezért sok üres Barca játékos lesz
2. lehetőség: Messit nem fogják 3an ezért rúg vagy 2őt meg ad 2 gólpasszt

94:39 6 - 1
én sem viszem túlzásba az izgulást. majd 9:59-kor ráérek vele
jelenleg meggyőződésem, h a mérkőzésen nem kellesz TÚL sokat izgulnom. amíg ezen a véleményen leszek, nem fogom tépni a hajam

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nagyon jó meccsre és Barca győzelemre számítok!3-1!!!
kabekabe írta:Messi játéka is fontos lesz sztem. Ha ő jó akkor kategóriákkal negyobb esélyünk lesz a győzelemre. Ha nem jó akkor még mindig nyeretünk, de kissebb esélyekkel sztem. Főleg, h a Madrid védelmébe Metzeleder is helyet foglal.
úgy gondolom igazad van. Messi lehet a kulcs. Szerintem megkoronázza ezt a félévet amit most produkált ezzel a meccsel. úgy gondolom remekül fog játszani és egy gólt is szerez majd. és így megnyerjük a meccset.
na tessék az előbb még pesszimista és realista voltam és azt mondtam nagyon nehéz meccs lesz. most meg már teljesen előtört belőlem a szurkoló.... nem is mondok mást:
Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/list]
- McLovin
- Capitá del Barça
Szedjél hangyát boxkesztyűben vagy [auto_cenzúra] kavicsot!kabekabe írta:Ebben van vmi. Elég izgalom lesz a meccsen. De mit csináljak ha csak ezen tok gondolkozni és izgulok s rajtagekkodan írta:A srácok még kint sincsenek a helyszínen, 15 perce van odaérni Xaviéknak Pephez az öltözőbe.
Szóval legalább addig ne izguljunk már feleslegesen embereknem tok mást csinálni

off: a SZ O P O G A S S Á L mióta csúnya szó?

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

Ebben van vmi. Elég izgalom lesz a meccsen. De mit csináljak ha csak ezen tok gondolkozni és izgulok s rajtagekkodan írta:A srácok még kint sincsenek a helyszínen, 15 perce van odaérni Xaviéknak Pephez az öltözőbe.
Szóval legalább addig ne izguljunk már feleslegesen emberek

-
- Director del Fútbol
A srácok még kint sincsenek a helyszínen, 15 perce van odaérni Xaviéknak Pephez az öltözőbe.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Az még 2 órával odébb van.gianni írta:Na testvérek én megyek,nézem a meccset!
Ahogy a bwin is irja:"Egyszerüen csak EL CLASSICO"

Hát bizony, h nem játszott Samu és így Hemry klasszis teljsítményt nyújthatott végre eredeti posztján:középenMaster19 írta:Nem akarok beléd kötniZolika122 írta: Hát igen..Nem a legerősebb, de ha már 4-0 volt az a meccs, akkor már ez a meccs is legyen az szerintem. Legyen ugyanaz a csapat ugyanazzal az eredménnyel,de akkor Eto'o se meg sztem Keita se játszott!

-
- Capitá del Barça
Nem akarok beléd kötniZolika122 írta: Hát igen..Nem a legerősebb, de ha már 4-0 volt az a meccs, akkor már ez a meccs is legyen az szerintem. Legyen ugyanaz a csapat ugyanazzal az eredménnyel

Messi játéka is fontos lesz sztem. Ha ő jó akkor kategóriákkal negyobb esélyünk lesz a győzelemre. Ha nem jó akkor még mindig nyeretünk, de kissebb esélyekkel sztem. Főleg, h a Madrid védelmébe Metzeleder is helyet foglal.
Ronaldinho. írta:Az a legérdekesseb ebben az egészben hogy az ilyen kezdők legyalulják a Valenciát 4-0-ra és ez nem a legjobb kezdőnk!Zolika122 írta:Üdvözletem! Nagyon meccset szeretnék látni, és szerintem nem csak én vagyok ezzel a dologgal. Remélem a Barca nyer (nekem az 1-0 is megfelelő) . Én így állítanám fel a kezdőcsapatot:
:::::::::::::::::Valdes
Alves:::::Puyol:::::Marquez:::::Abidal
::::::::::Keita::::::::::Yaya Toure
::::::::::::::::::::Xavi
::::::Messi:::::::::Eto'o::::::::Henry
Szerintetek? Szerintem ez lenne legjobb.. Persze ez csak az én véleményem.
Hát igen..Nem a legerősebb, de ha már 4-0 volt az a meccs, akkor már ez a meccs is legyen az szerintem. Legyen ugyanaz a csapat ugyanazzal az eredménnyel

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Jó példa az a meccs. Akkor azt mondtam, hogy amióta futball a futball, Brazil válogatott esélytelenül még nem kezdett meccset. Nos, ez természetesen Európa nagy klubcsapataira is -így a Real Madridra is-igaz. Abban bízom, hogy a Realnak nem sikerül elvinni egy olyan irányba a meccset, ahol a képességek közti különbségek nem tudnak kijönni. Ez az egyetlen esélyük.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Ronaldinho.
- Barça B
Az a legérdekesseb ebben az egészben hogy az ilyen kezdők legyalulják a Valenciát 4-0-ra és ez nem a legjobb kezdőnk!Zolika122 írta:Üdvözletem! Nagyon meccset szeretnék látni, és szerintem nem csak én vagyok ezzel a dologgal. Remélem a Barca nyer (nekem az 1-0 is megfelelő) . Én így állítanám fel a kezdőcsapatot:
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Azért én a 2007-es Copa América döntő óta nem nagyon merek semmit előre elkiabálni.Rivaldo11 írta:Magabiztosan várom a meccset. Mivel pontelőnyünk jelenleg is tetemes, cseppnyi kétségem nincs, hogy jól jövünk ki a meccsből.
Az argentínok végig gáláztak, ott meg kaptak egy 3-ast a brazil "B" kerettől.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
ÁÁÁÁÁÁ tényleg.gekkodan írta:Mondtam, hogy tartózkodj ezektől a hsz-ektől testvéremRivaldo11 írta:Magabiztosan várom a meccset. Mivel pontelőnyünk jelenleg is tetemes, cseppnyi kétségem nincs, hogy jól jövünk ki a meccsből.![]()
![]()

Látod, csak nem álltam meg. Most már kezdek tartani a meccstől.

Pedig ha behúzzuk, nem csak 3 pontot nyerünk, hanem a legfőbb riválist szakítjuk le magunkról. Nagy a tét.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Én már leirtam az én kezdőmet. Sergihez ragaszkodnék.Zolika122 írta:Üdvözletem! Nagyon meccset szeretnék látni, és szerintem nem csak én vagyok ezzel a dologgal. Remélem a Barca nyer (nekem az 1-0 is megfelelő) . Én így állítanám fel a kezdőcsapatot:
-
- Director del Fútbol
Mondtam, hogy tartózkodj ezektől a hsz-ektől testvéremRivaldo11 írta:Magabiztosan várom a meccset. Mivel pontelőnyünk jelenleg is tetemes, cseppnyi kétségem nincs, hogy jól jövünk ki a meccsből.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Üdvözletem! Nagyon meccset szeretnék látni, és szerintem nem csak én vagyok ezzel a dologgal. Remélem a Barca nyer (nekem az 1-0 is megfelelő) . Én így állítanám fel a kezdőcsapatot:

átérzem az izgalmatokat. így vagyok vele én is.
és h őszinte legyek kicsit félek is a meccstől. tudom minden arra utal h ez csak a mi napunk lehet. ők rosszak mi pedig nagyon jók vagyunk.
de ez nem egy meccs. ez A meccs... itt mind1 h milyen volt a formád előtte. úgyis utolsó véredig küzdesz. úgy gondolom nagyon nagyon nehéz lesz.
mert bizony ha nyerünk, akkor a real kiszáll a bajnoki címért vívott versenyből. már decemberben! de ha vesztünk... akkor újra nyílt minden.
és azért most húztak egy jót juande ramossal. biztos összekapják magukat.
sztem nagyon nagyon nehéz és kemény meccs lesz. de nagyon bízom benne h sikerül.
Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!
és h őszinte legyek kicsit félek is a meccstől. tudom minden arra utal h ez csak a mi napunk lehet. ők rosszak mi pedig nagyon jók vagyunk.
de ez nem egy meccs. ez A meccs... itt mind1 h milyen volt a formád előtte. úgyis utolsó véredig küzdesz. úgy gondolom nagyon nagyon nehéz lesz.
mert bizony ha nyerünk, akkor a real kiszáll a bajnoki címért vívott versenyből. már decemberben! de ha vesztünk... akkor újra nyílt minden.
és azért most húztak egy jót juande ramossal. biztos összekapják magukat.
sztem nagyon nagyon nehéz és kemény meccs lesz. de nagyon bízom benne h sikerül.
Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!