Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hali!gekkodan írta:Sziasztok!
Mivel norbert55 bajnoksága a végéhez közeledik, csinálhatnánk egy újat és kicsit komolyabb szervezést is kaphatna. Szerintem jó dolog a neten játszani, jobb meccsek vannak, mint a CPU ellen, az tuti. Viszont az se túl jó, ha kiesik az ember hamar, hiszen 2 meccs nem a világ, ráadásul a sorsolással is sokat lehet bukni.
Először csak kérdés szintjén mérném fel, hogy mekkora igény lenne egy bajnokságra, főleg úgy, hogy most relatíve sok idő lesz az ünnepek miatt játszani. Én úgy képzelem el, hogy a BL-hez hasonlóan egy csoportkör + kieséses fordulók döntenének, oda-visszavágós rendszerrel és a csoportokban is mindenki 2x játszana mindenkivel, de nem egymás után, hanem a BL-hez hasonlóan.
Szerintem egy ilyen forma kellően lefedi az erőviszonyokat és mindenkinek megfelelő lehetőséget jelent a javításra.
A kérdés a következő: érdekelne-e titeket egy ilyen? 16, vagy 32 csapatot nevezzünk? Valaki beszálhatna mellém szervezőnek és akkor jobban működnének a határidők is.
Csinálnék egy blogot, ahol tudjuk követni az eredményeket és oda fel is lenne téve mindig az aktuális állás és a sorsolás.
FONTOSNem arra kérem most a kollégákat, hogy csapatot válasszanak, egyenlőre még az indulás sem tuti. Szeretném felmérni, hogy mekkora az igény és, hogy működik-e egyáltalán.
A MÁSIK FONTOSCsak olyan ember gondolkodjon a nevezésen, aki letudja játszani a meccseket és tud direct ip-n játszani. Arra senkinek sincs szüksége, hogy a 4-es csoportokban csak 2 aktív tag legyen, úgy inkább egyenes kiesésest játszunk.
Na várom a válaszokat![]()
![]()
ok, elküldöm az msn-em, vegyél fel amikor átértél.VictorValdes19 írta:20-30 perc múlvagekkodan írta:Mikor lenne jó?VictorValdes19 írta:
20-30 perc múlvagekkodan írta:Mikor lenne jó?VictorValdes19 írta:
Mikor lenne jó?VictorValdes19 írta:Várjatoooooooooooooook![]()
Mégis megtudnám oldania dolgot GekkoÁtmeek a haveromhoz s ott lenyomjuk ha most jó neked
Jah s vegyél fel msn-re pls.
Ha valaki segítene nekem leprószálni hogy tudok é csatlakozni máshoz annak örülnék, ugyanis nem sikerült az ellenfelemmel összecsatlakoznunk! Ezért nincs még lejátszva a Sevilla meccs!gekkodan írta:Várom a Sevilla-Real meccs győztesét, ha van eredmény, akár ma játszhatunk is.