nah ezt lehet nem kéne, de azért mégis..
a madridisták oldalán találtam néhány gyöngyszemet, gondoltam megosztom veletek:
"azonkívül guti meg gago egyenként is okosabbak, mint az egész barca, lesz ott [auto_cenzúra].... "
"lehet, hogy ők a legjobb formában lévő csapat, de a LEGJOBBAK akkor is mi vagyunk!! és ez így lesz orrokké, csak 2. lehetnek"
tudom nem kellene foglalkozni az "ottani" dolgokkal, de ez akkor is nagyon b@aszta már a csőröm
nah már most attól hogy nyertek egy meccset egy hullagyenge Zenit ellen máris azt hiszik hogy kilábaltak a válságból, meg hogy a Barca igaz hogy eddig jól játszott, de ellenük majd esélyük sem lesz.. haggyuk már könyörgöm!! Értem én hogy ez egy klasszikus meg más meccs mint a többi, de akkor se hagyjuk már figyelmen kívül azokat a tényeket hogy a Madridnál van egy csapatra való sérült játékos, a védelmük katasztrófa, a 3. legtöbb gólt kapták a baknokságban, emellett a Barca eddig végigalázta az egész bajnoki mezőnyt Sevillástól, Valenciástól, Atletico Madridostól!
Attól hogy Juande Ramos fog ülni a padon holnap attól még a sérültjeik nem épülnek fel, Metzelder és Salgado nem lesz gyorsabb, és a védelemtől se várható el hogy kevesebbet fog hibázni mint tették ezt eddig!
Mentse meg az Isten és a jó szerencse a Madridot attól hogy ne szaladjanak bele egy hatalmas pofonba! (vagyis inkább ne mentse meg

)