Nem nagyon volt élőkép.

Én is csatlakoznék.miihii írta:Úgy van!oregem21 írta:a tegnapi élöképröl tudna vki képet v videot mutatni???
Épp most akartam megkérdezni ugyanezt,mert sajna lemaradtam róla...
szal please tényleg infózzon vmi linket valaki!
Köszöntem!
Valami link a videórólFCBarca88 írta:Most néztem egy kis zenés összeállítást(1/4órás), a 04/05ös bajnoki cím ünnepléséről(a szezon pillanat képeit, a levante eleni meccs kulcsjeleneteit, a pályán, repülőn, reptéren, Barcelona utcáin, és a Nou Camp-beli ünneplést tartalmazza), amit több más anyag mellett Ákockától kaptam.
Sok szép emléket és érzelmet idézett fel, pl amikor a bíró lefújta a levante elleni meccset, ahol biztosá vált a bajnoki cím, egyszerűen kirázott a hideg az örömtől. Fantasztikus képsorok, és ott a helyszínen is milyen eufória lehetett...
Nem vagyok valami nagy nyelv szakértö, de szerintem ez spanyol akar lenni.lui1698 írta:Kommentár milyen nyelvű alatta?
nem lehetett látni, csak vmi foszlánytpety27 írta:Én szerintem nem is lehetett látni,ez a ........SportKlub csak akkor kapcsol a helyszínre amikor már kezdődik a meccs.aasdasdmiihii írta:
Úgy van!
Köszöntem!
Kommentár milyen nyelvű alatta?Danka00792 írta:Nemtudom hogy jó helyen e járok, de akit érdekel innen le lehet tölteni az egész meccset. Nekem 500kb/s-el jött.
Szerk.: ja igen a link
http://www.mininova.org/tor/2091038
Mármint az El Clásico-t.
Én szerintem nem is lehetett látni,ez a ........SportKlub csak akkor kapcsol a helyszínre amikor már kezdődik a meccs.aasdasdmiihii írta:Úgy van!oregem21 írta:a tegnapi élöképröl tudna vki képet v videot mutatni???
Köszöntem!
Úgy van!oregem21 írta:a tegnapi élöképröl tudna vki képet v videot mutatni???
VLC-vel megy, ezer köszönet!!!!Slither írta:mplayer és VLC is lejátsza.Xavi83111 írta:Sziasztok,
16 éve vagyok Barca drukker, a fórumot is olvasgatom évek óta, de csak most regisztráltam. Lenne egy nagyon fontos kérdésem: amiket Colos feltett videókat az fcb-videos.com-ról, nem tudom megnyitni letöltés után. Sem media playerrel, sem BS playerrel, sem Divx playerrel - akár mozillával, akár sima explorerrel, akár operával töltöm le. Mi lehet a baj?
Nekem is csak szagatottan játssza le a WMP!Slither írta:mplayer és VLC is lejátsza.Xavi83111 írta:Sziasztok,
16 éve vagyok Barca drukker, a fórumot is olvasgatom évek óta, de csak most regisztráltam. Lenne egy nagyon fontos kérdésem: amiket Colos feltett videókat az fcb-videos.com-ról, nem tudom megnyitni letöltés után. Sem media playerrel, sem BS playerrel, sem Divx playerrel - akár mozillával, akár sima explorerrel, akár operával töltöm le. Mi lehet a baj?
mplayer és VLC is lejátsza.Xavi83111 írta:Sziasztok,
Kösz!Colos írta:La Liga, 14. ford.: FC Barcelona - Valencia 4-0
1-0 - Henry
2-0 - Henry
3-0 - Alves
4-0 - Henry