Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az utánpótlásban való előmenetele meg eredményei alapján az "új" Messi süllyedt le idáig...szóval nekem van szomorúságom mert sokkal többre hivatott....gekkodan írta:
Ha egy Messi süllyedne idáig, na akkor lenne álmatlan éjszakám és szomorúságom.
Na ahogyan te ezt összefoglaltad azzal abszolúte egyetértek.Dos Santos írta:Nézzük reálisan a dogokat:nem váltotta be a nagycsapatban,a hozzá fűzött reményeket.Senki nem várt Tőle Messi szintű berobbanást,de a tehetsége,meg a mutatott játéka nagyon-nagyon messze volt egymástól.Az első éve többnyire azzal ment el,hogy kezdőjátékosnak követelte magát,meg a távozásával fenyegetőzött.Ahelyett,hogy tette volna a dolgát,mint pl.Bojan.Kicsit összekeverte magában a dolgokat.Utólag el lehet mondani,hogy korai volt még neki a nagycsapat,egyszerűen nem tudta feldolgozni a hirtelen jött hírnevet,és elszált magától.Tanácsot nem fogadott el a klubtól,inkább játszotta a sértődöttet,fogta magát és lelépett.Ettől persze semmi nem változott,ugyanúgy szenved Angliába is.Pedig mondom,nem a tehetségével van baj,láttam az U17-es,meg az U20-as VB-t is,kiemelkedett a mezőnyből.Egész egyszerűen nem tudja a helyén kezelni a dolgokat,emiatt kapkod,a játéka görcsössé vált,szóval ha nem változtat a hozzáállásán sűrgősen,akkor könnyen egy örök ígéret maradhat Ő is.Kár lenne.
Emberek!Lampiao írta:Varga Tamás írta:Én azon Barca-drukkerek közé tartozom, akik sajnálták, hogy elment, és hibának a vezetőség részéről. Tévedtem.
Az élet azokat a szurkolótársaimat igazolta, akik nem bánták a távozását, mint pl. gekkoDan Barátomat. Igaza lett.
Én is úgy voltam vele ahogyan Te Tamás! Viszont tényleg az ellenkezője lett igaz... Ha gekkodan valóban a távozás mellett volt, akkor elismrésem, nagyon jól látta...
Varga Tamás írta:Én azon Barca-drukkerek közé tartozom, akik sajnálták, hogy elment, és hibának a vezetőség részéről. Tévedtem.
Az élet azokat a szurkolótársaimat igazolta, akik nem bánták a távozását, mint pl. gekkoDan Barátomat. Igaza lett.
Azért szerintem kicsit erős rá azt mondani,h nem nagy kvalitás....Biztosan nem véletlenül tartották úgy számon mint a világ egyik legtehetségesebb játékosa...gekkodan írta:Nyáron már örültem, hogy elment. Ennyit érdemeltünk érte, amennyi az ára volt. Nem nagy kvalitás, ráadásul mentálisan is azon a szinten van, ahol egy profi nem lehet.
Húúú de örülök, hogy nem a mi játékosunk. Sokan nevettek rajtam nyáron, de kezd igazam lenni
Sajnos igen. Szerintem ott rontotta el a pályafutását, hogy elment a Barcából. Föleg ahogy hallom csak padozgat. Szomoru.Rivaldo11 írta:Élete legnagyobb hibája lesz a türelmetlensége.
Egy karácsonyi bulin nagyon berúgott, a Mirror gúnyos megjegyzése alapján eddig ez volt a legemlékezetesebb alakitása, mióta a Spursnél van.Varga Tamás írta:Mi akar ez lenni?
Mi történt?
Valaki megosztaná velünk a pontosat?
Ennyire berugott?Replay írta:Ajjaj, Gio, mi lesz igy veled?
Pedig nagyon tehetséges srác. Láttam pár Barca B-s meccsét, jól tolta. Más kérdés hogy a nagy csapatban nem játszhatott annyit.FCBarca88 írta:...