Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drigo írta:De, azért van a kezdőben, ne kezdjük már a hülyeségeket...matyi02 írta:Sneijder nem sérült ?
Nem! De vele vagy nélküle meg kell verni a madridot, esetleg a nagy bombái lehetnek veszélyesek, szerintem, és semmi több főleg, hogy nincs is jó passzba,de erre a mecsre felszívhatja magát.matyi02 írta:Sneijder nem sérült ?
De, azért van a kezdőben, ne kezdjük már a hülyeségeket...matyi02 írta:Sneijder nem sérült ?
Nem,cs megmutatták Kiszel Tünci naptárát és máris koccoltak focizni a fiúk...Ilúvatar írta:oh, a rohamrendőrök is kiértek a pályára?miihii írta:volt egy kis lökdösődés,meg csoportosulás a középkörben,de már feloszlatták a tömeget
Annyira azért nem volt dúrva. Csak elbeszélgettek a bíróval ennyi.Ilúvatar írta:oh, a rohamrendőrök is kiértek a pályára?miihii írta:volt egy kis lökdösődés,meg csoportosulás a középkörben,de már feloszlatták a tömeget
énis énis. nem tudom hanyadik meccse hogy nem jön össze neki.. a sok nő meg a fű..Katalán88 írta:Bojan-nak most meg volt a lehetősége, de nem élt vele most csalódtam benne.
volt egy kis lökdösődés,meg csoportosulás a középkörben,de már feloszlatták a tömegetIlúvatar írta:oh, már verekednek a pályán? mi történt? :Omiihii írta:Na nézzük boxban ki a jobb