Elég meredek estém volt,elmesélem
Meló után gondoltam beugratok a törzshelyemre egy jól megérdemelt sörikére.Már a közelben hallottam a hangzavart,de ami fogadott...Cirka 12en voltak jelen,nagy részük ránézésre sem volt már szomjas.

Az egyik jóarcú nekiugrott a másiknak,h "MEGDUGTAD A CSAJOMAT,KÖ**ÖG!".Felkapott egy széket,le akarta csapni vele a másikat,de sikerült mellé zúdítani az ülőalkalmatosságot.Nosza,lett egyből kicsi a rakás,mindenki odaugrott és próbált szétválasztani.Mindenki mindenkit rángatott,erre a fülem mellett egy hang:
PPPSSZZZFFFFFSSSSSSS!
Odanézek,erre a pacekba kapok:KÖNNYGÁZSPRAYT!

Betoppant a "szerv"!Vki a környékről kihívta a héket,mert volt már üvöltözés.Hatásos belépő volt,könnyre is fakadtam egyből...Jó anyag volt,nem az a csokifiús Axe
Bakker,még a nyomorult sörömet sem volt időm kikérni
Elmeséltük mi történt,vmivel több,mint fél óra (

) alatt intézkedett a két fiatalember.(Mennyi időbe telik vajon,ha vmi komolyabb dolog történik ?!

)Ezalatt sikerült megérteniük ezt a bonyolult cselekményt,h azok ketten hangoskodtak meg balhéztak, vmint lekérni az adatokat...Na mind1,nem ezen van a hangsúly!
Hanem azon,h:
Gyerekek!2 dolgot jegyezzetek meg!
1.Mindig tarts OTTHON sört
2.Ha sziszegő,sprickoló hangot hallasz a füled mellett,ne nézz oda és ne vegyél levegőt!:lol:
U.I.: Azért,miután lezajlott az egész,megittam 2 Amstelt a ház számlájára!