Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
khtomka írta:Ez már elment, nem? Én végső Barca-sikerre fogadtam. Hol nézitek?[/quot
Ez már el. Hátha elmegy a szombati is. Ha igen nem fogtok fél évig b..tatni az eredménnyel, ha nem, lesz egy kis plusz zseton.
Magyar szinthez óriási teltház, deeee 40.000 nézőt szeretnék látni.CFirpo3 írta:Pontosan 22.763-an vannak kint ezen a meccsen.
Eddig sztem Hleb, Syl, Pedro jól játszik. Bojan meg minden helyzetét elpuskázza.
Ez már elment, nem? Én végső Barca-sikerre fogadtam. Hol nézitek?khtomka írta:Sajnos én kerethirdetés előtt megfogadtam a Barca/Barca eredményt bf...sz módon. Ez a második Barca meccs amire fogadok az idén ( első a Getafe elleni volt) Ha ez is elmegy megteszem a Barca-Madridot 1-regekkodan írta:Igazából engem pont nem érdekel, hogy a "C" csapatunk ma mit játszik egy halál érdektelen és súlytalan meccsen.
Kiváncsi vagyok hogyha a hétvégén nyerne a Barca akkor képes lennél-e megdícsérni vagy csak a real hibáinak tulajdonítanál-e mindent ...adrenalin01 írta:Hát megpróbálunk visszatérni az el classicora.. am sztem a klasszikon folytatjuk ahol abbahagytuk 0-1
Sajnos én kerethirdetés előtt megfogadtam a Barca/Barca eredményt bf...sz módon. Ez a második Barca meccs amire fogadok az idén ( első a Getafe elleni volt) Ha ez is elmegy megteszem a Barca-Madridot 1-regekkodan írta:Igazából engem pont nem érdekel, hogy a "C" csapatunk ma mit játszik egy halál érdektelen és súlytalan meccsen.
engem spec ez jobban érdekel, mint a mostani clásicogekkodan írta:Igazából engem pont nem érdekel, hogy a "C" csapatunk ma mit játszik egy halál érdektelen és súlytalan meccsen.