Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Dawe
Jugador d'estrella

2008.12.09. 21:10:47

khtomka írta:
Dawe írta:lol könyörgöm Real Madrid szurkolók : www.madridista.hu ez a ti oldalatok nem az Eurobarca!!!
Ebben a topicban ölik egymást a két tábor szurkolói, jobb ha belenyugszol!
Épp ezzel nem értek egyet! Nem a saját csapatukkal vannak elfoglalva hanem pont a máséval
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
khtomka
Jugador d'estrella

2008.12.09. 21:09:52

Dawe írta:lol könyörgöm Real Madrid szurkolók : www.madridista.hu ez a ti oldalatok nem az Eurobarca!!!
Ebben a topicban ölik egymást a két tábor szurkolói, jobb ha belenyugszol!
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.12.09. 21:09:07

A mi védelmünk eddig kiváló míg a realé ...hát hogy is mondjam hagy némi kivánnivalót maga után ...ebben a védelemben rendszeres játéklehetőséget kap Piqué és kiváló teljesítményt nyújt hátha ő nem jelent erősítést akkor (kis túlzással) senki.
Mondhatnám Busqueset meg nem igazán kell magyarázni ,elég annyi: külföldi ajánlatok.
Szerintem ne magyarázzuk túl a dolgot a Barcának az erősítései jól sikerültek egy szó nem érheti őket nem úgy VdV játékát....
Innentől kezdve részemről a téma lezárva.
khtomka
Jugador d'estrella

2008.12.09. 21:07:23

Varga Tamás írta:
khtomka írta:Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok.---- Igaz
Nálatok Alves az egyedüli erősítés.---------Igaz
Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.--Igaz
A keretről még annyit, hogy a 2006-07-es bajnokcsapatban ott volt PAVON, MIŃAMBRES,RAUL BRAVO,WOODGATE,MEJIA,PABLO GARCÍA,GRAVESEN.----Ez is igaz

Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal. Ezen tudok mosolyogni, de ti nem.

Hozzászólásom melyik részén kacarásztatok?
Tamás!
Ennél korrektebb hozzászólásokat szoktam meg Tőled. Nem értem ezt a fellengzős stílust Tőled. Amit pedig gekkoDani Barátomnak írtál, az picit erős volt. A véleménye az esetek 99,99%-ban megalapozott, korrekt és helyén való. A mai is ilyen volt, nem értem, miért kötöttél bele. A személyeskedés nem szép dolog.
A tavaly esetében igazad van, az erősítésekről meg Rivaldo11 és a többiek lemondták a korrekt véleményt, amihez csak csatlakozni tudok.
Písz.
Nem értem ezt az utóbbi 10 év leggyengébb Madrid kerete dumát.
Erre válaszoltam, nem akartam fellengzős lenni. Egy gyenge formában játszó Robinho( aki nem hajlandó küzdeni a helyéért) lett lecserélve egy gyenge formában lévő VDV-re. Attóll függetlenül ez a keret lett tavaly bajnok.
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.09. 21:06:58

zizou fan írta:
ha jól emlékszem aranylabdásotok is régebben volt utoljára,
Bocsánat, hogy beleszólok, csak a teljesség kedvéért teszem:
Cannavaro - 2006
Tény, elfelejtettem, hogy Cannavaro becsaklizott egy labdácskát arra a 6 meccsére :) Bocsánat! :wink: Nem mellesleg annyi köze van a Madridnak az aranylabdához, mint mondjuk nekem a súlyemeléshez.

Ráadásul úgy kapta a címet, hogy előtte a madridban szánalmasabb volt már a VB után, mint egy másodosztályú védő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.12.09. 21:11:28-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
zizou fan
Jugador del Barça

2008.12.09. 21:05:56

ha jól emlékszem aranylabdásotok is régebben volt utoljára,
Bocsánat, hogy beleszólok, csak a teljesség kedvéért teszem:
Cannavaro - 2006
Boixos
Llegenda del Barça

2008.12.09. 21:05:11

tényleg nem most kell kacarászni. majd kacarászunk a hétvégén.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Dawe
Jugador d'estrella

2008.12.09. 21:04:06

lol könyörgöm Real Madrid szurkolók : www.madridista.hu ez a ti oldalatok nem az Eurobarca!!!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.09. 21:03:43

khtomka írta:
Szóval nem szép dolog így minősíteni a csapatunkat, mert vagy nem látod a lényeget, vagy nagyon rossz kedved van.
Nem mínősítettem a csapatodat. Nem írtam, hogy gyengébb a kerete.
Alvesen kívül milyen poszton erősödtetek? Segítek Guardiola
Nem vagyok belé szerelmes, de Piqué pl milyen védő? Szerintem lazán összetennéd a két kezed ha most nálatok játszhatna szombaton.

Cáceres? Hleb béna játékos? Keita?

Ezek a zsugások egytől egyig világszinten fociznak. Nagyjából bármelyik többet ér egy VdV-nél... szomorú, de tény.

Yaya Touré - a szikla.

Marci
Capitá del Barça

2008.12.09. 21:01:52

khtomka írta:Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal. Ezen tudok mosolyogni, de ti nem.
Hát úgy nagyjából az egészen, de főleg itt a végén :lol:
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
khtomka
Jugador d'estrella

2008.12.09. 21:01:10

Szóval nem szép dolog így minősíteni a csapatunkat, mert vagy nem látod a lényeget, vagy nagyon rossz kedved van.
Nem mínősítettem a csapatodat. Nem írtam, hogy gyengébb a kerete.
Alvesen kívül milyen poszton erősödtetek? Segítek Guardiola
2009-hez grat
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.09. 21:00:11

khtomka írta:Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok.---- Igaz
A keretről még annyit, hogy a 2006-07-es bajnokcsapatban ott volt PAVON, MIŃAMBRES,RAUL BRAVO,WOODGATE,MEJIA,PABLO GARCÍA,GRAVESEN.----Ez is igaz

Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal. Ezen tudok mosolyogni, de ti nem.

Tamás!
Ennél korrektebb hozzászólásokat szoktam meg Tőled. Nem értem ezt a fellengzős stílust Tőled. Amit pedig gekkoDani Barátomnak írtál, az picit erős volt. A véleménye az esetek 99,99%-ban megalapozott, korrekt és helyén való. A mai is ilyen volt, nem értem, miért kötöttél bele. A személyeskedés nem szép dolog.
A tavaly esetében igazad van, az erősítésekről meg Rivaldo11 és a többiek lemondták a korrekt véleményt, amihez csak csatlakozni tudok.
Písz.
Kép
khtomka
Jugador d'estrella

2008.12.09. 20:45:53

Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok.---- Igaz

2009-hez grat
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.09. 20:43:41

Szerintem, több nyugalommal, több korrektséggel is meg lehetne beszélni a közelgő El Clásicó várható végkimenetelét.
Tény: a Real Madrid a hivatalban levő bajnok, amely csapat 18 pontot vert ránk tavaly. A tavalyi bajnoki címük teljesen megérdemelt volt, de idén, idén van. A múlt, elmúlt.
A szombati meccsnek a Barcelona az esélyese, és csak mi verhetjük meg magunkat, ill. mi tehetjük saját magunk számára azt nehézzé. Új az edző, de a keret ugyanaz, a sérültek sem gyógyultak meg Ramos kinevezésétől. Négy nap alatt nem szoktak csodát tenni. Mindenesetre érdekesebb lesz, de a végkimenetelt nem befolyásolja - szerintem.

És mindenkit megkérnék, hogy nyugodjon meg, szívjon el egy cigit, igyon meg egy üveg sört, és szurkoljon a saját csapatának a soron következő BL-meccsen. A többire lesz idő szombaton este. Nem kell már kedd este egymás torkának esni. Fő a nyugalom. :wink:
Kéri ezt egy mezei fórumozó, aki az utolsó a fórumozók sorában, és egy szép estét szeretne...
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.09. 20:42:05

khtomka írta:
Jól vagy ember??? Vicc amiket írsz...
Dani! Hanyadik sörnél jársz így a meccs előtt?
Mi volt vicces abban amit írtam?
Meglepően értelmes fórumozó létedre akkora blamákat írtál kollégám, hogy a plafon majd szétesett. Hogy nem jelent erősítést senki Alvesen kívül? Szerintem te is tudod a tavalyi év mérlegét. De hagyjuk a keretet. Vélhetően a vezetőségetek is tudja, hiszen úgy rúgta ki Schustert, mint a parancsolatot. Megújulni képes, nagy koponya edzőnek ennél több türelmi idő jut. A Madrid vesszőfutása ott kezdődött, amikor Capellot kirúgták (a Calderon-érában).

Egyébként meg csak a vak nem látja, hogy a Barca kerete mérföldekkel erősebb a Real kereténél. Ennek a csapatnak a magja 2006-ban végigverte Európát, ha jól emlékszem aranylabdásotok is régebben volt utoljára, nem hogy BL-győztesetek...

A sörös megjegyzésre pedig annyit, hogy épp 80 hossz úszás után vagyok 1 órával, nem hinném, hogy alkoholos állapotban erre képes lettem volna...

További információk Gábor barátom nagyrabecsült HSZ-eiben (Rivaldo11)

Yaya Touré - a szikla.

B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.12.09. 20:37:13

khtomka írta:
A mentális dolgon kívűl,úgy kb. az egész :)
.
khtomka
Jugador d'estrella

2008.12.09. 20:35:35

2009-hez grat
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.12.09. 20:33:23

khtomka írta:
Pedig ez az utóbbi 10 év leggyengébb madrid kerete. Európában-ahogy lentebb említették-talán benne van a 10-ben keretileg, de sokra nem hivatott ez a társaság.
Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok. Nálatok Alves az egyedüli erősítés. Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.
A keretről még annyit, hogy a 2006-07-es bajnokcsapatban ott volt PAVON, MIŃAMBRES,RAUL BRAVO,WOODGATE,MEJIA,PABLO GARCÍA,GRAVESEN.

Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal.
A 18 pont minket minősít. A ti valódi helyeteket európa térképén a Roma mutatta meg, kettős győzelemmel.
A sorfalas dologhoz meg annyit: Ha az én csapatom is ilyen acélszürke lenne, én is azzal vígasztalnám magam.
Modjuk ez azt is jelenti, hogy mostanában nincs minek örülni.
A háttérről: Nekem a barátnőm a hátterem, de hát izlés dolga. Én nem tudok beindulni Guti s*ggére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.12.09. 20:37:11-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.12.09. 20:31:53

khtomka írta:
Pedig ez az utóbbi 10 év leggyengébb madrid kerete. Európában-ahogy lentebb említették-talán benne van a 10-ben keretileg, de sokra nem hivatott ez a társaság.
Ez a gyenge keret tavaly 18 pontot vert rátok. Nálatok Alves az egyedüli erősítés. Mentálisan változtak a csapatok a tietek jó a miénk rossz irányba.
A keretről még annyit, hogy a 2006-07-es bajnokcsapatban ott volt PAVON, MIŃAMBRES,RAUL BRAVO,WOODGATE,MEJIA,PABLO GARCÍA,GRAVESEN.

Egyenlőre még a hátterem egy Bernabeu stadionban lejátszott classico előtti díszsorfal.
" Nálatok Alves az egyedüli erősítés"
Te miről beszélsz??? Hleb,Keita,vagy a tehetséges fiatalok mint :Piqué Caceres nem elent erősítést??...néha gondolkozz már mielőtt ideírkálsz ilyen merész de inkább a válóságtól távol állló kijelentéseket .... csak mer mi ezzel a "fiatalított" védelemmel a liga legkevesebb gólját kaptuk eddig de..ti hátul sehol sem vagytok.A mentális változással viszont egyetértek.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.12.09. 20:31:25

khtomka írta:

Alves az egyedüli erősítés,ja persze....
Ez a gyenge keret akkor jobb volt,mivel volt ott egy Robinho.A másik meg,hogy az a tavalyi sem volt egy egetrengető Madrid,emlékszem,hogy januárban vagy 6 meccsen keresztül nem nyertek...Csak a Barca meg még gyengébb volt...Ennek ellenére a bajnoki címüket nem kell megmagyarázni...

Gyurinho!

Nem Juande Ramos döntésére akartam ezzel a hsz-mel utalni,hanem a Madrid meggondolatlan,buta döntéseire...
.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.09. 20:28:39

khtomka írta:

Jól vagy ember??? :roll: Vicc amiket írsz...

Alvesről nem szólok semmit, mert jól leírtad. Baromira nem érdekel, hogy kik jöttek idén, az igazolások nélkül is a világ egyik legjobb kerete. Eto'o / Messi / Xavi / Iniesta / Touré / Puyol / Marquez / Abidal

ezek a srácok bármelyik csapatba beférnek apukám ezt írásban adom. Annyi igazad van az egész leírásodban, hogy mentálisan összeszedték magukat. Ennek a keretnek már tavaly rommá kellett volna aláznia egy Pepe vezérelte védelmet (és akkor még azt nem is említettem, hogy Ronaldinho, Deco is a keret tagja volt).

Ha még mindig nehezen igazodsz el, nézd meg a spanyol válogatottat és az EB legjobb játékosának járó címnek is utána olvashatsz, de javasolnám az aranylabda szavazás 2. helyezettjének nevét is.

Ne nevettesd ki magad.... :roll:

Yaya Touré - a szikla.

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.12.09. 20:25:22

Azért a hétvégi meccsel kapcsolatban ne felejtsük el, hogy a 3 pont megszerzése fontosabb az "alázásnál". Ha csak 1:0-ra nyerünk, annak ugyanúgy 3 pontnyi értéke lesz, de nem mellékesen 12 pontra szakítanánk le a madridot. Az a veszélyes a meccsben, hogy nem fog kijönni a tudáskülönbség, és épp ezért várok szoros meccset, de természetesen győzelmet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
khtomka
Jugador d'estrella

2009-hez grat
valdes92
Barça C

csá! szerintem nem(csak) Schuster hibája volt hogy a real 1 ...... A védelmük=0, támadóik kidőltek, gólt nem tud lőni aki épp játszik sok a sérült, a keretük gyengébb mint az utóbbi években.
Lezárt