Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neten. Ajánlanám a http://www.justin.tv-tKluiver23 írta:és akinek nincs sportklub az hol nézze???
És ráadásul szinte minden csapatnál a 2. v akár 3. számú kapusok a legnagyobb mókamesterek.Az öltözői hangulatért nagyon sokat tesznek általában....Danka00792 írta:Az. És milyen igaz is... az öltözöben tényleg vezéregyéniség, meghallgatják mondandóját, bölcs, helyén van az esze.Katalán88 írta:"Jorquera az egyik vezéregyéniség az öltözőben."
Ez jó volt XDXDXD LOL
Az. És milyen igaz is... az öltözöben tényleg vezéregyéniség, meghallgatják mondandóját, bölcs, helyén van az esze.Katalán88 írta:"Jorquera az egyik vezéregyéniség az öltözőben."
Ez jó volt XDXDXD LOL
Jorquera az egyik vezéregyéniség az öltözőben.Katalán88 írta: Meg elég érdekesnek tartom, hogy Albert Jorquera a kapus meg csékámivel még 10 első osztályú meccse se volt. Bár megértem, hogy csak hazai a CSéká, deeee, akkor már inkább Bojan de a legjobban Gudinak örültem volna csak ő nem játszik.
Csakhogy most van a meccs előtt. Mindjárt kezdődik.Etooka írta:Meccs előtt gyere fel,és vagy 80 link lesz az Élő Közvetítések ill. ebben a topikban isTZS írta:vki nem tud linket a Barca meccsre?
Meccs előtt gyere fel,és vagy 80 link lesz az Élő Közvetítések ill. ebben a topikban isTZS írta:vki nem tud linket a Barca meccsre?
Nem biztos hogy a legjobb 16 között adják a meccsünket, mivel nem biztos hogy olyan ellenfelet kapunk hogy megérje nekik. Ha kikapunk esetleg egy cselzit vagy egy Poolt(már ha csoport 2ak lesznek) akkor adni fogják...FCBarca88 írta: majd ha a legjobb 16között se adnak Barca meccset, na én akkor leszek pipa.
Hát mert eredetileg ugy volt hogy vasárnap lesz......... De ha visszaolvasol szinte minden topikban vagy 50szer kérdezték 50szer válaszoltak köbö. Amugy nem ráérsz még? 21:50kor bekapcsolod a TV-t és megnézed hogy hol van a meccs. Miért kell egy héttel előtte tudni nem értem......gyula1214 írta:Szombatra nincs ki írva a mecs!!!!!!!!!!Ez van=Chelsea TV
Bajnokok Ligája mérkőzés, Cluj - Chelsea
ha nem hiszitek el,mi a rákért kérdezitekgyula1214 írta:Szombatra nincs ki írva a mecs!!!!!!!!!!Ez van=Chelsea TV
Bajnokok Ligája mérkőzés, Cluj - Chelsea
Remélem még 142-szer megkérdezitek.naftalino írta:Sziasztok.
Véletlenül nem tudja valaki ,hogy hol lehet majd megnézni a szombati meccset?Köszi.N.
Miért lenne vicc? Hisz még ennek a párharcnak igenis van tétje.lui1698 írta:Öcsém, ez már szánalom.rszergej írta:Nnna, ismét fantasztikus meccseket fog adni a viasat6:
December 9., Kedd
20.30 ÉLŐ
Panathinaikosz - Anorthoszisz
22.50
AS Roma - Bordeaux
December 10., Szerda
20.30 ÉLŐ
FC Porto - Arsenal
22.50
Real Madrid - Zenit
Leadnak egy Pana-Falanguszta meccset? Ez vicc....
Nem igaz, hogy nincs jobb.
Öcsém, ez már szánalom.rszergej írta:Nnna, ismét fantasztikus meccseket fog adni a viasat6:
December 9., Kedd
20.30 ÉLŐ
Panathinaikosz - Anorthoszisz
22.50
AS Roma - Bordeaux
December 10., Szerda
20.30 ÉLŐ
FC Porto - Arsenal
22.50
Real Madrid - Zenit