Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Realista24 írta:Te mezeibela, mint madridista ide jársz fikázni/kiröhögni a madridot? Nem értelek....vicces, hogy le vannak sérülve a játékosok? Szomorúnak kéne lenned, de valamiért örülsz...
ő is sérült.palesz77 írta:hol van az a torres nevű szélsőhátvéd? sérült? mert ha nem, sz.tem ő fogja fogni Messit
lui1698 írta:Valmelyik madridistától kérdezném, hogy tudnak-e valami várható kezdőt a klasszikusra?
Megsérült, még kérdéses a játéka. Az is elképzelhető, hogy egy B-ből felhívott playa fogja fogni Messit.MessiFan írta:Mi történt Drenthével? Mert szívesen megnéznék majd egy Messi vs Drenthe párharcot
MessiFan írta:Mi történt Drenthével? Mert szívesen megnéznék majd egy Messi vs Drenthe párharcot
Azért nem kell aggódni, a bl-es helyek meglesznek!.A csapatmorál tovább fog romlani, ráadásul eltart egy ideig amíg összeszedik magukat, idén csak egy látványos javulással érhetnek oda a BL-t jelentő helyekre.
Nem olyan rossz ez a keret azért! nem azt mondom, hogy BL-győztes szint, de a Barcelonát leszámítva egy csapat se mondhat erősebb keretet magáénak.Amúgy szerintem ezekkel a játékosokkal még Ramos se képes hatalmas csodára.
Jó lenne ha igazad lenne,de szvsz elég nagy badarság. már ami a 4.helyet illeti, ahogy láthattuk villarreal,valencia,sevilla is képes bármikor leadni egy könnyűnek ígérkező meccset, pedig náluk nincsenek egetrengető sérülések,és gondok. madridnál igen, de mostanában vannak a gödör mélyén, innentől felfelé fognak ívelni, ami egy 2. helyre elég lehet szerintem bőven.noname írta:Sztem teljesen mindegy h Ramos lesz az edzőjük-e vagy sem.A csapatmorál tovább fog romlani, ráadásul eltart egy ideig amíg összeszedik magukat, idén csak egy látványos javulással érhetnek oda a BL-t jelentő helyekre.Sztem itt az lesz h évvégén összejön a max 4. hely.És a szokásoknak megfelelően elküldik Ramost is.Nem az edzővel vannak a gondok, hanem sokkal inkább a vezetőséggel!
Szerintem pedig a Spursnél inkább edzőbuktatásról volt szó, mint sem Ramos papa szerecsétlenkedéséről. Redknepp érkezése után ha jól emlékszem 4 forduló alatt elkerülték a kieső helyet érő 18. pozíciót, és most a 15.en tanyáznak. Nem hiszem, hogy rosszúl járnak majd Ramossal. Reméltem, hogy év végéig marad a cipész, és akkor kb tuti lett volna, hogy két különböző európai kupában indultunk volna a madriddal. Így még lehet a klasszikus is nehezebb lesz egy kicsit...lui1698 írta:Hát ez is eléggé zsákbamacska.zsoltman írta:Ma 14:00
Mijatovics bemutatja Juande Ramos-t a Real új trénerét tehát nem Suszter jön a Nou camp-ba
Forrás Marca
Ha azt nézzük, hogy mit tett le Ramos a Sevilla-nal akkor van mitől félnünk.
Viszont, ha az angliai kitérőt vesszük figyelembe akkor elég nagy pofáraesés lehet a dologból.
Amúgy szerintem ezekkel a játékosokkal még Ramos se képes hatalmas csodára.
Hát ez is eléggé zsákbamacska.zsoltman írta:Ma 14:00
Mijatovics bemutatja Juande Ramos-t a Real új trénerét tehát nem Suszter jön a Nou camp-ba
Forrás Marca
Nem örülök neki, de ez van. Azért egy kicsit Schustert is sajnálom, múlt héten még mindenki kiállt mellette, most meg tessék, csak így agyő... Mondjuk magának is köszönheti.zsoltman írta:Ma 14:00
Forrás Marca