mindíg azt az üzit kapom hiányos jelentkezés de nem tom hogy mi hiányzik mert én mindent kitöltök légyszi segítsetek pls

ment egy pükabekabe írta:Jó ez az új arculat és gyorsabb is. Igazoltam vele egy 27 éves jó védekezésű játékost. Jövőre nem akarok sokat igazolni, inkább megcsinálom idén. Ja és már játszhatok más taktikákban![]()
![]()
Szerintem kicsit fura de elsőre nem is olyan rossz. Majd megszokomdepth írta:elég jó lett ez az új külső, kicsit bele kell szokni, de jó.
Majd lehet, h én is ezt csinálom. Engem beenged. Nem rossz, sőt tetszik, bár az elején nem tudtam kiigazodni, de most már tok. Ráfért, de jó lett. Salas9, ó meccset. És mindenkinek sok szerencsét holnapra.Theo írta:Megfelelővel, most lett pénzem az "első generációból" jó edzőre.kabekabe írta: Ez jól hangzik, milyen edzővel edzetted őket?
Ne aggódj engem sem enged be, és gondolom még pár ezer ember így van.Kíváncsian várom az új oldalt.Nagyon ráfért a frissítés.baguvixXx írta:Nem az volt írva hogy 9:00-től 120 percen át downtime ?MQuC írta:Nemtudom nálatok hogy van, de engem nem enged belépni az uj hattrick
Megfelelővel, most lett pénzem az "első generációból" jó edzőre.kabekabe írta: Ez jól hangzik, milyen edzővel edzetted őket?