Várható volt...zsoltman írta:Ma 14:00
Mijatovics bemutatja Juande Ramos-t a Real új trénerét tehát nem Suszter jön a Nou camp-ba
Forrás Marca

Tessék: KATT IDE A VIDEÓHOZCapon írta:Mit lehet tudni mi történ a Real taggyűlésén? Egy pillanatra láttam hiradóban, hogy nem zajlottak a dolgok túl nyugodt körülmények között. Történt valami érdemleges vagy csak pofavizit volt?
Az utolsó szerintem Luis Enrique volt.rszergej írta:Hali, lenne egy kérdésem: a Barca mikor vett utoljára a Realtól játékost, és ki volt az?(persze közvetlenűl)
Csak azért érdekel, mert a madridos haverommal erről beszélünk, és sehogy se jut eszünkbe egy név.
ok köszialbicelesteX írta:Szerintem utoljára Luis Enrique csatlakozott a Barcelonához 96-ban ha jól tudom!rszergej írta:Hali, lenne egy kérdésem: a Barca mikor vett utoljára a Realtól játékost, és ki volt az?(persze közvetlenűl)
Csak azért érdekel, mert a madridos haverommal erről beszélünk, és sehogy se jut eszünkbe egy név.
Szerintem utoljára Luis Enrique csatlakozott a Barcelonához 96-ban ha jól tudom!rszergej írta:Hali, lenne egy kérdésem: a Barca mikor vett utoljára a Realtól játékost, és ki volt az?(persze közvetlenűl)
sport klub...ne haragudj már meg, hogy meg mertem kérdezni egy Barca vs. Real topicban, hogy melyik csatornán lesz a Barca vs. Real meccs....
Ahhoz 15/16 (attól függ ki a második)ponttal kéne vezetnetek 5 meccsel a bajnokság vége előtt. Kicsi az esély, hogy pont ennyi pont lesz akkor!gondoljunk bele. a Barca legalább nem otthon állt sorfalat, de idén, akár megtörténhet, hogy a Bernabeuban mi kapunk sorfalat Very Happy Very Happy
Ááá, nem, sokkal egyszerűbb magyarázat az, hogy lenézi az általa legjobbnak tartott focistát, akivel vállvetve küzdenek a válogatottban!Szerintem Gago nem volt bunkó, egyszerűen csak nem tudott mit kezdeni a helyzettel.
akár hiszed akár nem, vannak még olyan emberek akiknek nincs otthon net (pl. én) és a meccsig már nem is leszek netközelben, ne haragudj már meg, hogy meg mertem kérdezni egy Barca vs. Real topicban, hogy melyik csatornán lesz a Barca vs. Real meccs.... na mindegy majd nézegetem a textet a tv-nmindorokke_barca írta:jajjj uramisten... nem rohadt mind1 1 hettel a meccs elott??? napok ota mast sem lehet itt olvasni, hogy melyik rohadt csatornan adjak a meccset? nem mind1? az a lenyeg h lassuk es kesz, les.zarom ha neten kell neznem is, tokmind1... rohadt farasztoak vagytok h jajj vajon sport1 sport2 eurosport? sport klub? jajj hue kommentatorok idegesitenek meg stb stb... ahelyett h orulnetek hogy egyaltalan kozvetiti vmi is...
CS0ki írta:Azért az vicces lenne!
következő célomnak kitűzném a moderátori tisztséget az eurobarcán!
![]()
Remélem majd idén ők fognak sorfalat állni, és most is bernabéubanszajko írta:Igen azért kellett sorfalat állni, mert már bajnok volt a Madrid. Idén ez máshogy lesz.Logan001 írta:bocsi én tudatlan vagyok és nem láttam a tavalyi meccet de most megnéztem a videót és megkérdezem miért kellet a barca játékosoknak tavaly ojan sorfalat állni a madrid játékosai előtt? azért mert bajnokok lettek? vagy mért?
be akartam nyomni egy avatart, de gondolom le vagyok tiltva!Nos,az olyan arcok (bár vicces ez így,arc nélkül Wink )
LOLCS0ki írta:Off
Minden tiszteletem Krojf-é, de én CSOki-ra fogok szavazni, ha lesz egyátalán szavazás idén Rolling Eyes ) Köszönet az objektív és értelmes hozzászólásokért!Azért az vicces lenne!
következő célomnak kitűzném a moderátori tisztséget az eurobarcán!
![]()
Off
Minden tiszteletem Krojf-é, de én CSOki-ra fogok szavazni, ha lesz egyátalán szavazás idén Rolling Eyes ) Köszönet az objektív és értelmes hozzászólásokért!
Hmm, Sportingbeten 6os szorzója van a Madridnak!Barcelona - Real Madrid 1.63 / 3.25 / 4.40 Sz 23:50
Hát ez elgondolkodtató, elég jó odds, de inkább nem fogadok, mert fontosabbnak érzem most, hogy nyerjen a Barca, minthogy miattam kapjanak ki!lui1698 írta:tippmix.hu esélyek:
Barcelona - Real Madrid 1.63 / 3.25 / 4.40 Sz 23:50