Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem már nincs is annyi ember a Realban, hogy ki tudjanak állni.Fernando írta:Ez engem is érdekelneKatalán88 írta:Kik azok a reál játékosok, akik tuti nem lessznek ott az El Classicon?
nézzetek vissza!! ez má téma volt és le is lett írva!!Fernando írta:Ez engem is érdekelneKatalán88 írta:Kik azok a reál játékosok, akik tuti nem lessznek ott az El Classicon?
erre a meccsre kivételesen nem volt ez igaz, csak a védelemre (meg sajnos Casillasra). kp, meg a támadósor azért nemvolt rossz!Sanama írta:3-4 Sevillanak . Ennyi a madrid , belátom nem kell tőlük félni mostmár. katasztrófa az egész banda. Huntelaar nem csinál nyarat..
igen, ugyanezt mondom, ezzel lőttek a maradék önbizalomnak isAlberto10 írta:én elégedett vagyok a real vereséggel is mert ez lélektanilag rosszabb a realnak!!
korrekt. most tényleg nem érdemelte meg. jó mondjuk emberhátrány... benne volt. jó volt a meccs, főleg a 2. félidő!kovinho írta:Kész, ez a meccs tényleg kiszámíthatatlan. Nem érdemelte meg pedig a Madrid.
Én is így látom. Alig mozognak, és látványosan le is lassultak. Pedig szétcincálhatták volna a Madridot. Benne volt az is a mai meccsben.noname írta:Amúgy lehet csak nekem tűnt fel, de a Sevillánál sztem a gond h fizikálisan nagyon rosszul állnak.Ellenünk is kb 1 óra után kifogyott a szuflájuk, most meg ugyanez!
3-3.Gago és Higuain.Katalán88 írta:Egy helyzet jelentést kérhetnék, hogy menni az állás és kik klőtték a gólokat?
Mikor már rálattintottam az elküld gombra, akkor rájöttem hogy mekkora baromságot írtam...Blest írta:bocsáss meg ez hlye kérdés... persze hogy nemkulcsar.l írta:Robben így nem játszhat a classicon?
robben elintézi nekünk
kifut a madrid a Camp Nou gyepére, tele a csapat. Szalai Raullal együtt ékpár fenn, komolytalan lesz, inkább a Murcia