Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem értem palop mé nyalta be ezt a [auto_cenzúra] lövést!!danko94 írta:2:3 Higuain
akkor ki lesz a balhátvéd a realban??? mert m.torres,heinze és marcelo is sérült és én több balhátvédet nem tudok!!salas9 írta:Pepe,Heinze,de la Red,Marcelo,v. Nistelrooy,Diarra ők biztossan nemAlberto10 írta:pls vki sorolja fel nekem h ki nem léphet pályára sérülés v eltiltás miatt az el clásicon a realból!!köszi
Pepe,Heinze,Marcelo,Sneider,Van Nisterooy,Huntellar,Diarra,De la RedAlberto10 írta:pls vki sorolja fel nekem h ki nem léphet pályára sérülés v eltiltás miatt az el clásicon a realból!!köszi
Mert a portugálban így hangzik,és Brazíliában effélén ejtik.Európában nem,nálunk legalábbis biztos,nekem spec bántja a fülem.lui1698 írta: Ha már Hethéssynél vagyunk.
Nem tudja valaki, hogy miért mondja a brazilok neve végén levő "o" betűt "u"-nak?
azért mert elvileg úgy kéne mondani de Európában mindenki "o"-nak mondja!! de elvileg az "u" a szabályos!!lui1698 írta:Ha már Hethéssynél vagyunk.Varga Tamás írta:Hethéssy.
És ő a korrektebbek közé tartozik. Nekem soha nem volt vele bajom, amikor Barca-meccset közvetített.
Nem tudja valaki, hogy miért mondja a brazilok neve végén levő "o" betűt "u"-nak?
Szerintem a v.d.Vaart-ot azért hozta el mert 4 sárgája van és nem kockáztat,hogy ő is kihagyja az El ClássicotDanka00792 írta:Bern Schuster a Barca alkalmazottja, más oka nem lehet annak, hogy egy borzasztó Madridból még a leginkább veszélyes játékost hozza le.
Az ilyen huzásokat megtarthatná egyébként a Barca-Real-ra.
Ha már Hethéssynél vagyunk.Varga Tamás írta:Hethéssy.
És ő a korrektebbek közé tartozik. Nekem soha nem volt vele bajom, amikor Barca-meccset közvetített.